Како зрачиш тако привлачиш

gost 434892

Veoma poznat
Poruka
12.912

Једна прелепа фраза која нас младе може да "натера" да се трудимо да према другима будемо што бољи и што пријатнији можемо.

Односи су као рикошет, и у већини случајева какву енергију емитујеш на људе око себе, ту енергију ће људи усвојити и често ти је и враћати у том прелепом сплету вербалног и невербалног који се зове однос.

Некада нисмо срећни и то је скроз нормално, свако од нас је у бедаку. Али ако имамо другара у бедаку колико год он умео да вуде груб, овакав, онакав, требамо бар да му дамо до знања да смо ту за њега и да покушамо да доказано преносиву позитиву преносимо на ту особу

Негатива ником никад ништа није донела. :)

Једна прелепа фраза која нас младе може да "натера" да се трудимо да према другима будемо што бољи и што пријатнији можемо.

Односи су као рикошет, и у већини случајева какву енергију емитујеш на људе око себе, ту енергију ће људи усвојити и често ти је и враћати у том прелепом сплету вербалног и невербалног који се зове однос.

Некада нисмо срећни и то је скроз нормално, свако од нас је у бедаку. Али ако имамо другара у бедаку колико год он умео да вуде груб, овакав, онакав, требамо бар да му дамо до знања да смо ту за њега и да покушамо да доказано преносиву позитиву преносимо на ту особу

Негатива ником никад ништа није донела. :)
Милион пута се десило то да је атмосфера у друштву била онаква како сам се ја осећао. Када бих ја био љут, нерасположен, пошто сам доста искрена особа то бих и пренео на људе око себе

А када сам био добро расположен и друштво је често усвајало и настављало низ тог позитивног зрачења међусобно...

Шта ви мислите, је л може расположење другог, посебно неког вама блиског да утиче на вас? Да ли сте ви срећни и позитивни у друштву таквих људи?

naravno..samo se družim sa pozitivnim ljudima..
imao sam dugo najboljeg druga koji je bio ok ali odjednom počeo da mrači i da ke nja,. sve mu smeta, niko ne valja itd.. više se ne družimo..
ne podnosim hejtere.. npr moj deda.. odem na selo malo kod njih i igra Nole i on izvali komentar tipa: E moj Đokoviću ceo život igraš tenis i opet pojma nemaš.. ili ovi što stavljaju komentare i pljuju po svemu.. jbg ljudi su različiti..

naravno..samo se družim sa pozitivnim ljudima..
imao sam dugo najboljeg druga koji je bio ok ali odjednom počeo da mrači i da ke nja,. sve mu smeta, niko ne valja itd.. više se ne družimo..
ne podnosim hejtere.. npr moj deda.. odem na selo malo kod njih i igra Nole i on izvali komentar tipa: E moj Đokoviću ceo život igraš tenis i opet pojma nemaš.. ili ovi što stavljaju komentare i pljuju po svemu.. jbg ljudi su različiti..
Ма да слажем се скроз. Ни ја не волим такве хејтере, изнервирају ме у року од милисекунде

Него брате ево из личног примера ти причам. И ја сам већ 2 3 године у неком бедаку, немам баш много и увек те покретачке снаге, ни елана да се константно смејем спрдам и заебавам

Ја јако разумем да је тај друг преносио негативу на тебе као што сам најврв и ја на своје ортаке... Но, можда би ми било боље да ми другови тј друг није дао да се тако осећам, да ме је "терао" да се смејем, да је био позитива према мени, него да се окренуо и отишо

Не нападам те уопште јер ни ја не би да имам поред себе неког ко само кука. Но контам да ја могу да орасположим такву особу бар делимично, знаш

Ооет ти кажем знаш како је тешко у данашњем свету остати стално насмејан и позитиван... :(

ili jednostavno se skloniš
Од хејтера да, али гле сад ово

Негативни људи...нико од њих сигурно није негативан јер му се може, јер се човек не рађа ни тужан, ни негативан, ни разочаран...чак ни хејтер

Шта ћемо онда?

Back