Како зрачиш тако и привлачиш?

fanstebre

Poznat
Poruka
9.209
Често се запитам да ли имам превисоке критеријуме или једноставно више привлачим жене које ми се не свиђају зато што сам и сам на том истом нивоу лепоте, а будући да човеков его увек хоће боље не може да се помири са тим па поставља критеријум више ?
Иначе, баш фрустрира кад схватиш да се свиђаш само женама које се теби не свиђају....то је онако баш гадна ствар за мушки его и самопоуздање, убитачна, боље је да се не допадаш ниједној него овако тј. мање би болело

Провалио сам да ме генерално привлаче оне које су сличне мени, кад су нека варијанта мене, посебно у карактеру и цртама лица. Оне које ми се не свиђају су пре свега оне које су различите. Мој укус код жена је оно што ми је лично секси а не оно што је у тренду, многе девојке у тренду ми уопште нису привлачне а многе са неким "недостацима" јесу.

Није у реду да неком ко изгледа као да има 20+ (имам 30+) и ко је неиживљен, радознао и свестран, да му на фејсбуку приђе баба од 60 са кратком косом која би само да прича о "души", којој је сексуалност табу (мени није и јако сам отворен у томе) и која има правопис типа "SVIDZAMISE", то је нешто што је јако различито од мене. Нисам ваљда неко са високим критеријума само јер не бих био са њом. Евентуално можда имам високе критеријуме само јер немам оних сличних себи.

Закон привлачења постоји али су потребне још неке ствари да би деловао.

Izgleda da zračim ko nuklearka onda

Jer ništa ni ne privlačim

Samo mi je večerašnja predstava istrigerovala konstataciju da žene u stvari traže lepe, stabilne, možda i "obične" muškarce. Sređene, obezbeđene.

Mi ružni, "specifični" i "oštećeni"... Ne prolazimo na tom tržištu

Tako da ne znam dal je baš sve do zračenja

Volim da gledam ovakve videe. Kad ljudi pripitome vuka ili neke velike mačke, pa mogu s njima da se druže.
Tako sam naleteo na jedan u kojem se objašnjava da je ženama mnogo lakše da se sprijatelje sa vukovima, lavovima i sl. Zašto? Zato što su muškarci krupniji, imaju dublji glas, pa se životinje uznemire više od muškaraca nego od žene.
I zato što se muškarci osećaju na testosteron.
To mi nije jasno, i pitao bih stručnjake. Mi odamo okolo i čujemo se na testosteron i to utiče na okolinu? Primetio sam da me psi baš ne vole, a ni oni meni nisu dragi. Dalje, s muškarcima koji su mi nepoznati teže uspostavljam komuniakciju, uvek ima onaj period neprijatnog ćutanja, kad ne možeš da se setiš šta da kažeš, dok sa ženama čavrljanje ide kao po loju.
Ima li to s testosteronom svarno nekog smisla?

Volim da gledam ovakve videe. Kad ljudi pripitome vuka ili neke velike mačke, pa mogu s njima da se druže.
Tako sam naleteo na jedan u kojem se objašnjava da je ženama mnogo lakše da se sprijatelje sa vukovima, lavovima i sl. Zašto? Zato što su muškarci krupniji, imaju dublji glas, pa se životinje uznemire više od muškaraca nego od žene.
To mi nije jasno, i pitao bih stručnjake. Mi odamo okolo i čujemo se na testosteron i to utiče na okolinu? Primetio sam da me psi baš ne vole, a ni oni meni nisu dragi. Dalje, s muškarcima koji su mi nepoznati teže uspostavljam komuniakciju, uvek ima onaj period neprijatnog ćutanja, kad ne možeš da se setiš šta da kažeš, dok sa ženama čavrljanje ide kao po loju.
Samo ovakve žene.😁
IMG_20241117_133139.jpg

Izgleda da zračim ko nuklearka onda

Jer ništa ni ne privlačim

Samo mi je večerašnja predstava istrigerovala konstataciju da žene u stvari traže lepe, stabilne, možda i "obične" muškarce. Sređene, obezbeđene.

Mi ružni, "specifični" i "oštećeni"... Ne prolazimo na tom tržištu

Tako da ne znam dal je baš sve do zračenja
Nit si ružan, nit oštećen, poradi na samopouzdanju ;)

Teriotorijalni integritet, urođeno kod muškaraca, čuvaju svoj prostor.

Zato što ti je to u biti kao magneti .. dve iste polarizacije ne mogu da se uklope jedna u drugu.. uvek moraš naći partnera ili partnerku koja je u suprotnosti od tebe da ti drži balans
Мене једино привлаче супротни пол, често супротна телесна грађа, али не привлаче ме супротна физиономија, супротна интересовања, супротни погледи на свет.

Pa gde da je privuces u 4 zida, idi u nek trzni centar pa probaj
Пре мнооого година сам тако скитао по граду, шетао а и возио се аутобусом, као клошар, био међу безброј непознатих људи, и још се нисам привукао ни са једном.

Пре мнооого година сам тако скитао по граду, шетао а и возио се аутобусом, као клошар, био међу безброј непознатих људи, и још се нисам привукао ни са једном.
Pokušaj samo da zamisliš jednom dnevno da si poželjan nekoj devojci i da ideš u susret tome i da vam je super sex.
Samo jednom dnevno zamisli to ;)

Pa gde da je privuces u 4 zida, idi u nek trzni centar pa probaj
Да то је фасцинантно. Људи су изоловани од света, а очекују све бенефите од истог. Ко је статичан, недруштвен.....није реално да очекује нешто што се зове веза, брак, секс.... Одеш на посао, вратиш се, не излазиш никад, имаш узак круг људи са којима се ретко виђаш или си изолован скроз, не прилазиш девојкама, не упознајеш их, не дајеш им прилику да те упознају.........јбг математичка вероватноћа ради против тебе

Pokušaj samo da zamisliš jednom dnevno da si poželjan nekoj devojci i da ideš u susret tome i da vam je super sex.
Samo jednom dnevno zamisli to ;)
Ја јако често то замишљам, скоро нон-стоп. До сад би требало да имам остварено то да имам групњак пар пута дневно. Закон привлачења је чиста глупост.

Back