- Poruka
- 89.439
Pa eto sad demantujte ovo sa interneta, ako se ne poklapa sa vašim iskustvima.ne ne ne nema s interneta. Tvoj licni utisak.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa eto sad demantujte ovo sa interneta, ako se ne poklapa sa vašim iskustvima.ne ne ne nema s interneta. Tvoj licni utisak.
e jbga JasnaPa eto sad demantujte ovo sa interneta, ako se ne poklapa sa vašim iskustvima.
Kako se to gleda?Venera je valjda ključna za to?
Gde vam je venera, dječki?
Velika zavodnica.ja nisam dečki al mogu da ….
u ovnu u prvoj kući sama venera, bez komšija
celog života sam htela da znam šta to znači….
Pa na onom šestaru pogledaš di jeKako se to gleda?
Kakav sestar jbte pa nisam mornar iz 17 veka. Sad cu gpt ja da pitam.Pa na onom šestaru pogledaš di je
Pa ima onaj astro dienstKakav sestar jbte pa nisam mornar iz 17 veka. Sad cu gpt ja da pitam.
molim?Mi jarci sex vodimo rogovima, malo levi malo desni, pa ko voli da boli
Što ga ne pitaš šta to zači?Ok i sta sad ovo znaci doduse
Ako je Venera otprilike u sazvežđu Blizanaca, to može sugerisati da je vaš način izražavanja ljubavi i atraktivnosti intelektualan i komunikativan. Blizanci su znak koji je povezan sa komunikacijom, učenjem i razmenom ideja, pa bi vam moglo biti važno da budete intelektualno stimulisani u ljubavnim odnosima. Možda ste skloni da privlačite partnere koji su duhoviti, radoznali i sposobni za zanimljive razgovore.Ko ce da mu radim natalnu? Nije skupo.
Eto vidis. A cudno me pogledaju kada kazem da se palim na robotice.To ti znači da treba da nađeš neku koja će da ti recituje Kanta i Hegela
dok je seksaš... ili da razgovarate o kvantnoj fizici..
Nemoj više ovu Čatboticu ništa da pitaš inače gotovo.. zaljubi se ti..Eto vidis. A cudno me pogledaju kada kazem da se palim na robotice.
e al to u koliko sati tacno!Ja kad čitam moj natal tačno znam da je babica zaokružila vreme rođenja taman toliko da se ništa ne uklapa.
Mogu ti reci...Nemoj više ovu Čatboticu ništa da pitaš inače gotovo.. zaljubi se ti..