Kako znati da li gej?

• Začetnik teme Začetnik teme Betty
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Betty

Elita
Poruka
21.481
Pretpostavljam da je ovo najvažnije pitanje današnjice, urgentno baš :)
MNogo je glupo kad kreneš da gajiš emocije prema nekome ko je gej, zar ne? So...da li iko zna koji su sigurni znaci da je muškarac gej?

/samo nemojte one odgovore: ako lepo razgovarate i fino se razumete - step out, sigurno je gej :mrgreen: /

meni je isfeminiziranost neki pokazatelj... ranije sam mislila, ma nije, to on samo tako, al evo, kako vreme prolazi :Dvidim da vecina, pa ako ne i svi ti isfeminizirani muskarci postaju (ili su to vec bili) gejevi.. sto naravno ne znaci da oni koji nisu isfeminizirani ne mogu biti gejevi..
to ja tako mislim.. :D

linabg:
meni je isfeminiziranost neki pokazatelj... ranije sam mislila, ma nije, to on samo tako, al evo, kako vreme prolazi :Dvidim da vecina, pa ako ne i svi ti isfeminizirani muskarci postaju (ili su to vec bili) gejevi.. sto naravno ne znaci da oni koji nisu isfeminizirani ne mogu biti gejevi..
to ja tako mislim.. :D

Ова колегиница пише као Карл Јунг.

Đuro, jeste strašno je i alarmantrno - pa i da je to osoba s kojom tek želiš da budeš, svejedno. Zar nije zastrašujuće ne primetiti na vreme?

btw. pa ja i ne volim smrdonje, SVI moji prijatelji, po nekim kriterijumima, mogu 'ladno dobiti epitet "isfeminizirani"...tako da to i nije odgovor. :idea:

ne,ja to zaista ne znam :?
nekoliko puta sam se iznenadila kada sam saznala da je muskarac koji bi po svom ponasanju i izgledu sasvim mogao da bude hetero ustvari gay :?
jedino oni preterano isfeminizirani,na njima se nekako uglavnom vidi...sto opet ne mora da bude pouzdano...

Ja sam se iscepao kada je onal liq debeljko sa sada vetj bivshe BK reko da ima devojqu,onaj shto je smarao sa kaziprstom a ja bio 100% siguran....shto se teme tiche,odkud znam,meni samo drago shto je i Banshi ovde u ove sitne sate pa reko da postujem:D...i tako....

ja sam jedared upoznala nekog biseksualca.
navodno.
odma' se bacio na nekog druga da ga startuje.
od svih zena on na muskarca.
nije mi jasno kada si bi kako odredjujes koga ces tog dana da startujes.muskarac...zena...muskarac...zena....muskarac...zena :shock:

A kako prepoznati kod zena?
Ima li tu neqa fora,neqi tip?

Ja sam prvo mislio ista logiqa ko kod mushkaraca samo obrnuto-znachi mushkobanjasta..shta god to znachilo....al se prevarih...mada ja ne poznajem toliqo mnogo ljudi/zena....

Jako teško, ne računajući neke očigledne dokaze kao što je koga startuje. Mada i to može da bude varka kod biseksualaca. Fizički izgled i ponašanje nisu dovoljan pokazatelj da li je neko gej ili ne, bez obzira na neka mišljenja koja se non-stop pojavljuju po tom pitanju.

Ostaje jedino mala psiho analiza, ako si u prilici ili ... pitaš ga.

Back