Kako znate?

Paula

black cat
Moderator
Poruka
32.681
Kako znate da li volite nekog?

Osećanja su možda jaka, možda nisu...
Čula sam u jednom filmu pitanje (žena se razmišljala da li da se udaje ili ne, pa joj majka reče): "Da li želiš da se svako jutro budiš pored njega?"
Šta biste odgovorili?

Podelite neko vaše pitanje koje vam ukazuje na to.. neki kriterijum za ocenu svoje ljubavi.

1657268463244.png

ne procenjujem z:mrgreen:

ali ti si pokrenula temu..sta ti mislis o oovme sta sam pitao?
Kada muškarac izgleda lepo, ima lepe grudi, ruke, kada vidim da me želi i da ima erotskog naboja onda želim i ja njega.. to, da kresnem.
Ali mi generalno nije stalo do njega kao osobe. Ne razmišljam kako je, da li je bolestan ili ne, kako mu ide u životu itd. Ne želim da ga npr negujem, brinem o njemu, jendostavno ga gledam u kontekstu seksualnog odnosa.

Ljubav za razliku od toga ide dublje i stalo ti je do nečijeg prisustva, da je tu, kako god, bio bolestan ili ne, nadrndan ili ne, Želim ga takođe, ali za razliku od onog prvog, ne smeta mi ni kada se nekad jave neke falinke u sexu, jer je prosto važno da smo zajedno. Ljubav čini da se gleda kroz prste za razne stvari.

Ali, što ti ne želiš da kažeš ? :D

Ali, što ti ne želiš da kažeš ? :D
pa rekao sam..
ne procenjuem
ne zamaram se tim mislima
ako mi je sa nekim lepo onda mi je lepo i ne razmisljam koji je razlog... da li dobar seks ili prica ili setnja ili zajednicka interesovanja ili najcesce miks
a sad krucijano pitanje je .. sta je uopste ljubav.. da li neko moze da kaze da sponzorusa manje voli samo zato sto nije pala na gluteus vec pare?
prepun sud brakorazvodnih parnica onih koji su se voleli.

ljudi preteruju u filozofiranjima i dubokoumnostima.

pa rekao sam..
ne procenjuem
ne zamaram se tim mislima
ako mi je sa nekim lepo onda mi je lepo i ne razmisljam koji je razlog... da li dobar seks ili prica ili setnja ili zajednicka interesovanja ili najcesce miks
a sad krucijano pitanje je .. sta je uopste ljubav.. da li neko moze da kaze da sponzorusa manje voli samo zato sto nije pala na gluteus vec pare?
prepun sud brakorazvodnih parnica onih koji su se voleli.

ljudi preteruju u filozofiranjima i dubokoumnostima.
pa eto lepo si rekao :)

Kako znate da li volite nekog?

Osećanja su možda jaka, možda nisu...
Čula sam u jednom filmu pitanje (žena se razmišljala da li da se udaje ili ne, pa joj majka reče): "Da li želiš da se svako jutro budiš pored njega?"
Šta biste odgovorili?

Podelite neko vaše pitanje koje vam ukazuje na to.. neki kriterijum za ocenu svoje ljubavi.

Pogledajte prilog 1183814

Pa ja kolko sam mogla posmatrati ljude
Nismo više za na duge staze kao ni brakove do groba

Mislim da treba znati uživati u vremenu i u ljubavi i da apsolutno nije bitno koliko će da traje može biti sve dok smrt ne rastavi a možda i ranije pukne tikva 🤷‍♀️

Više bi volela da ljudi sebe cijene i vole i da znaju šta žele a šta ne i da imaju hrabrosti upravo da žive život a ne da ispunjavaju očekivanja

[ 8 July 2022 11:35 ] ⁨Branimir Maksimovic⁩: kako je kada nekoga voliš? da napišem na forumu
[ 8 July 2022 11:36 ] ⁨Naja⁩: Pisi sta hoces
[ 8 July 2022 11:36 ] ⁨Branimir Maksimovic⁩: hoću ti da mi kažeš
[ 8 July 2022 11:38 ] ⁨Branimir Maksimovic⁩: ljub, kaži
[ 8 July 2022 11:39 ] ⁨Naja⁩: Ne znam. Imam posl
[ 8 July 2022 11:39 ] ⁨Branimir Maksimovic⁩: jao

Back