anajade
Elita
- Poruka
- 23.583
I za ovo potreban neki strucnjak ne zezaj.Ne znam
Nisam egzegeta
Sumnjas u svoj razum.haha
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I za ovo potreban neki strucnjak ne zezaj.Ne znam
Nisam egzegeta
Pa nije to pitanje razumaI za ovo potreban neki strucnjak ne zezaj.
Sumnjas u svoj razum.haha
Ovde jasno sve napisano.Ne treba tu strucnjak tumac.Pa nije to pitanje razuma
Nisam tumač Jevanđelja
Egzegeza je ozbiljna nauka koliko znam
OkOvde jasno sve napisano.Ne treba tu strucnjak tumac.
Drugo je sad da li pisac laze dok.ovo pise.
Ali u ovome sto pise jasno je da do istina moze se doci samo zbog Bozjeg otkrivenja. On moze koristiti ljudska bica da to objasni bas kao sto je koristio ljudske autore da napisu Svoju Rec.
Исус ПетруAko isus hvali Petra i kaze mu blago tebi sine jonin jer otkri moj identitet ovu tajnu ti nije otkrilo telo i krv u prevodu covek tvoja pamet nego otac moj koji je na nebesima .
Da li je u pitanju znanje ako mu bog rece.
tako jeSamo postoji jedno resenje i ono ne zavisi od nase domisljatosti razuma mudrosti.
I isus je posecivao hram crkvu kako god.
Provodio je dosta vremena a kasnije kad je pronadjen u dvoristu hrama odgovori
Zar niste znali da sam u domu oca.
A otac koji ga dovuce mora biti da ga naucitako je
Jovan 6,44 Niko ne može doći k meni ako ga ne dovuče otac koji me posla; i ja ću ga vaskrsnuti u pošljednji dan.
E bas kao el dovuko boza u skolu hahatako je
Jovan 6,44 Niko ne može doći k meni ako ga ne dovuče otac koji me posla; i ja ću ga vaskrsnuti u pošljednji dan.
ne znamo mi ko nas uci dok nas taj ne privede k Hristu, ako me to pitas, pa tako ni ja nisam znao u pocetku, i nisam jedini citirahE bas kao el dovuko boza u skolu haha
3 Ja hoditi Jefrema učih držeći ga za ruke; ali oni ne poznaše da sam ih ja lečio.
mi dok ucimo, na pocetku, mi nemamo siru sliku zasto je svako znanje pojedinacno bitno, kako i gde da ga uklopimo, i takodje, ne biva preko noci, ili za dan da se covek privede ka Hristu. bar ja sam bio vrlo skeptican, jer skoro nista nisam znao, ili razumeo...A otac koji ga dovuce mora biti da ga nauci
Dakle ako je naucen ucenik ima znanje.
У пророцима стоји написано: и биће сви научени од Бога. Сваки који чује од Оца и научи, доћи ће к мени.