Kako živeti bez Aleksandra Vučića?

Možete li da zamislite svoj život bez Aleksandra Vučića na vlasti, da ga ne gledate svaki dan na televiziji kako spasava državu i narod, njegova vanredna obraćanja, predavanja, pametovanja. Bez vanrednih izbora svake godine.
To će otrežnjenje teško da bude, jako teško.
Uopšte ga ne gledam na TV tako da mi nije teško da zamislim. Da ga ne pominjete vi ovde stalno ne bih se ni setio da postoji.

Meni već sad naviru suze, a tek SNS-ovci šta će sa njima da bude
*ebe se SNS-ovcima za Vučića... oni ga podržavaju iz koristi, ne iz ideologije, ne iz ljubavi. glasaju za njega jer se plaše za svoja radna mesta u državnoj službi sa platom od 700€ za 'lađenje m*da!
ko bude sledeći došao na vlast, eto 90% njih u toj drugoj partiji u roku od 2 nedelje!

*ebe se SNS-ovcima za Vučića... oni ga podržavaju iz koristi, ne iz ideologije, ne iz ljubavi. glasaju za njega jer se plaše za svoja radna mesta u državnoj službi sa platom od 700€ za 'lađenje m*da!
ko bude sledeći došao na vlast, eto 90% njih u toj drugoj partiji u roku od 2 nedelje!
tako je, nije problem vlasti nego je problem naroda
realno receno kakav narod takva i vlast

Možete li da zamislite svoj život bez Aleksandra Vučića na vlasti, da ga ne gledate svaki dan na televiziji kako spasava državu i narod, njegova vanredna obraćanja, predavanja, pametovanja. Bez vanrednih izbora svake godine.
Ja to i ne gledam, ne mogu da ga smislim, ne postoji osoba u univerzumu koja mi se gadi kao on.

nema nam zivota bez njega. Zamisli dan a da se on ne pojavi na ekranu obracajuci se dramaticno javnosti.......ne, to ne mogu da zamislim.

Nekima će biti prelepo, a neki će morati da prelete ponovo u 125136 partiju i nastave gde su stali.

Niko se od političara ne bori za nas, već za svoje interese.

Dobro je rekao davno Lane Gutović, pazi ti ovo, oni pobede na izborima i dobiju najodgovornije pozicije u državi, a umesto da su zabrinuti i da već kreće glava da ih boli, oni otvaraju šampanjac i slave.

Pametnom dosta.

Pedercina, to skandira narod srpski po stadionima i kozmetickim salonima
Sjedi i smiri se.

rsz_dildo.png

ja ucbe bxega ngldam hd kadde jw nw televdcjxj k kada nije
izvisvshsvam se szvona ja ama malo popijo i cehdehdh ana sav vzgs!

Back