bmaxa
Legenda
- Poruka
- 66.862
Bolje i to, nego da ga vadis..Као да једеш чоколаду са станиолом.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Bolje i to, nego da ga vadis..Као да једеш чоколаду са станиолом.
Čačkaš nos u rukavicama......Као да једеш чоколаду са станиолом.
ja sam skondom ukrkao dvoje dece.Kondom i nema da se misli. Ne kapiram sto Balkanci toliko izbegavaju kondom?
Ma da, puko kondom i bas zatrudnela. Tebe treba u klinike za donora...ja sam skondom ukrkao dvoje dece.
nisam jedini. Mnogi se tako zayebu.Ma da, puko kondom i bas zatrudnela. Tebe treba u klinike za donora...
Znas kolko puta sam svrsio u zenu da napravim dete? :>Pnisam jedini. Mnogi se tako zayebu.
A kako nemam pojma. Tada nisam razmisljao a sad ne mogu da vrcem film unazad za da vidim kako sam zabrljo.
Buduci da nam se posrecilo u braku i porodici, sklon sam da kazem da mi je taj peh bio "bozji naum".
ako si teo tako si i uradio. Uglavnom, dete je kod vecine "iznenadjenje" .Znas kolko puta sam svrsio u zenu da napravim dete? :>P
Bas smo hteli dete :>Pako si teo tako si i u;radio. Uglavnom, dete je kod vecine "iznenadjenje" .
svaka cast da ste u situaciji da to planski radite.Bas smo hteli dete :>P
Znas ono ajde, oruk :>P
****** kako je dobro kad svrsis unutra bez kondoma :>P
Brišeš li ga ti posle pišanja sinak ?video sam malopre jednu cupiku kako piški pored drveta( ti negde oko dvaes god. ima
imala je neku haljinicu, domindžos(verovatno je bila pijana)
ispiškila se i nije obrisala macu
Zašto ?
Brišeš li ga ti posle pišanja sinak ?
Otresti nije isto što i obrisati ?otresem...žena uvek pizdi što je daska isprskana
Ne bišem ga naravno, za to postoje razlozi.ti ga brišeš ?