Kako zene muljaju muskarce

Jeste provalili kako zene kazu " mi se montiramo zato sto ste vi jako izbirljivi" A ustvari vecina ih se napucano oblaci zato jer su na nekim delovima bas odroni.

Zena koja je stvarno lepa, ne mora nikad biti napucano obucena da bi upala muskarcu u oci.:)

Dobro i šta predlažeš mi krševi da radimo? Missim, ako nismo lepe u trenerci, bez šminke, kad trknemo do trafike, a tamo neki zgodni baja prodaje i šmeka, zreo za ženiti :rumenko: missim šta da radimo? Nismo mi krive, priroda nas tako udesila pa stvarno nije fer :(

Dobro i šta predlažeš mi krševi da radimo? Missim, ako nismo lepe u trenerci, bez šminke, kad trknemo do trafike, a tamo neki zgodni baja prodaje i šmeka, zreo za ženiti :rumenko: missim šta da radimo? Nismo mi krive, priroda nas tako udesila pa stvarno nije fer :(

Mislis, sta da "one krsevi" rade? Kako kazu, ti se samo pravis da si krs :D..

Pa sta da rade? Nista, trknu u trenerci, bez sminke do trafike.. I to je to, ne? :)

A šta ako hoćemo da se dopadnemo baji? Mislila sam da sam bila jasna.

sta je celavi,jel si ljubomoran na nase brke pa ne propustas da ih spomenes :zper:

Pa ne vredi vam to sto ocete da se nekom dopadnete..misim prvo morate poradite na stavovima..to jes kaki su da ih nemate za pocetak..to jos nekako moz se sredi..a da nabacite zenstvenos bogami tesko

Jeste provalili kako zene kazu " mi se montiramo zato sto ste vi jako izbirljivi" A ustvari vecina ih se napucano oblaci zato jer su na nekim delovima bas odroni.

Zena koja je stvarno lepa, ne mora nikad biti napucano obucena da bi upala muskarcu u oci.:)
Slazem se sa tobom,ali....
Ma daj,za kojom ces se okrenuti,
za onom koja je u trenerci ili za devojkom u mini suknji pa jos na stiklama?

Back