V
Gost
- Poruka
- 6.669
naravno
ali napucavanje je radi upadanja u gatje a ne oci
O, pa i to jeste istina ..
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
naravno
ali napucavanje je radi upadanja u gatje a ne oci
Jeste provalili kako zene kazu " mi se montiramo zato sto ste vi jako izbirljivi" A ustvari vecina ih se napucano oblaci zato jer su na nekim delovima bas odroni.
Zena koja je stvarno lepa, ne mora nikad biti napucano obucena da bi upala muskarcu u oci.
pa dobro shta sad
svako se dovija kako zna i ume
treba biti vesht i imati bar neke kvalitete koji utegnuti isplivaju
i to je neshto
Dobro i šta predlažeš mi krševi da radimo? Missim, ako nismo lepe u trenerci, bez šminke, kad trknemo do trafike, a tamo neki zgodni baja prodaje i šmeka, zreo za ženiti missim šta da radimo? Nismo mi krive, priroda nas tako udesila pa stvarno nije fer
Jeste provalili kako zene kazu " mi se montiramo zato sto ste vi jako izbirljivi" A ustvari vecina ih se napucano oblaci zato jer su na nekim delovima bas odroni.
Zena koja je stvarno lepa, ne mora nikad biti napucano obucena da bi upala muskarcu u oci.
A šta ako hoćemo da se dopadnemo baji? Mislila sam da sam bila jasna.Mislis, sta da "one krsevi" rade? Kako kazu, ti se samo pravis da si krs ..
Pa sta da rade? Nista, trknu u trenerci, bez sminke do trafike.. I to je to, ne?
A šta ako hoćemo da se dopadnemo baji? Mislila sam da sam bila jasna.
sta je celavi,jel si ljubomoran na nase brke pa ne propustas da ih spomenesMa de kad nas ove brkate nonstop ubedjuju da sve sto nam se dopadne je fotoshopovano..kao uzmite nas ovake prirodne ne balavite za vestacima
Pa onda ce se sminkati..
E sad ako je.. baja.. onako sehi jel, a devojka krs.. E onda, mozda je bolja solucija plasticna operacija..
Kao i obrnuto..
Takva su vam pravila..
Sami ih pisete, tako da je sve ok..
Pa ja se i ne bunim. Buni se sinke. Kao i obično. Ko šta radi on se samo breca i stalno mu nešto nije po volji
sta je celavi,jel si ljubomoran na nase brke pa ne propustas da ih spomenes
Ja ne mogu da vidim noge bez adekvatne garderobe.
Vi mora da imate rentgenski vid, momčine
nouuuuuuu nikad se nikom necu dopastiPa ne vredi vam to sto ocete da se nekom dopadnete..misim prvo morate poradite na stavovima..to jes kaki su da ih nemate za pocetak..to jos nekako moz se sredi..a da nabacite zenstvenos bogami tesko
nouuuuuuu nikad se nikom necu dopasti
Šalu na stranu, ali u ovom drugom, boldovanom delu posta ima dosta, dosta istine.ma ko ce mene matoru i raspalu cak i na forumu medj ocajnicima
ma ko ce mene matoru i raspalu cak i na forumu medj ocajnicima
edit:u ostalom vec sam ti rekla da cekam samo tebe
Slazem se sa tobom,ali....Jeste provalili kako zene kazu " mi se montiramo zato sto ste vi jako izbirljivi" A ustvari vecina ih se napucano oblaci zato jer su na nekim delovima bas odroni.
Slazem se sa tobom,ali....
Ma daj,za kojom ces se okrenuti,
za onom koja je u trenerci ili za devojkom u mini suknji pa jos na stiklama?