КАКО ЗАВРШАВАЈУ ФАБРИКЕ које Вучић помпезно “отвара” по Србији?!

Mackich

Domaćin
Poruka
3.014
КАКО ЗАВРШАВАЈУ ФАБРИКЕ које Вучић помпезно “отвара” по Србији?!

Председник Александар Вучић је, пре две године, помпезно, као и увек, отворио фабрику за прераду рибе у Смедереву. Тада је био договор да та немачка компанија запосли триста радника и за годину дана још сто. Држава је платила 8.000 евра по радном месту Немцима (2.000 евра општина Смедерево и 6.000 евра држава). Такође, држава је саградила производну халу која је коштала преко 3.000.000 евра, све приступне путеве до фабрике и инфраструктуру и плус хладњачу за чување рибе.

Немачка компанија донела је машине у вредности од пола милиона евра и продала их Банци Интеса за два милиона евра, а затим је од те исте банке изнајмила исте машине на лизинг. У фабрици никада није дошло до производње, а за све то време само тридесет радника је прошло обуку, који су примали плате до јануара 2018. године. У фебруару 2016. године „PTC Gmbh“ пустио је у рад „Servfood“ Смедерево, као део компаније.

Фабрика је пре два месеца затворена, у строгој тајности, преко ноћи, машине су пребачене у једно приватно складиште у Новом Саду. Халу затворене фабрике изнајмили су господину Младену Грујићу, власнику ланца пекара “Хлеб и кифле”.

Цео тај посао тајно је обављан по налогу Државног секретара Министарства привреде Драгана Стевановића Боскета, а уз помоћ шефице кабинета Министарства привреде госпође Цице Вучковић. На крају, 4. Марта 2018. „SERVFOOD“ је отишао у стечај, а у јуну исте године „TFE – the Fish Experts“ их је купио, али у Немачкој.

Ево како завршавају фабрике које председник Вучић „отвара“ на помпезан начин по градовима Србије.

https://srbin.info/2019/01/30/kako-zavrsavaju-fabrike-koje-vucic-pompezno-otvara-po-srbiji/

Напредна банда обрстила Србију.

Sve to znamo odavno.

To nije vest.

Šta ćemo sad ?

Ništa.

Čekaćemo da dovoljnom broju budala dođe iz doopeta u glavu da "strane" investicije našim parama služe pre svega da bi napredna banda napunila svoje džepove.

Međutim, količina budala kod nas je neograničena...

Ništa.

Čekaćemo da dovoljnom broju budala dođe iz doopeta u glavu da "strane" investicije našim parama služe pre svega da bi napredna banda napunila svoje džepove.

Međutim, količina budala kod nas je neograničena...

Možda je to cilj.

Da se napravi takav rezervoar sluđenog naroda da postane nepresušan resurs ...

Možda je to cilj.

Da se napravi takav rezervoar sluđenog naroda da postane nepresušan resurs ...

Pa, to je već urađeno.

40 % naroda je isćućalo, i više veruje televizoru, nego rođenim očima.

40% je izgubilo svaki moralni kompas, i uz svaku je vlast radi sitnih, najnižih ličnih interesa. Ti kolju volove ne zbog kile, nego zbog 100 grama mesa.

Od preostalih 20%, pola gleda da uhvati što brži put napolje.

Ima logike, Švabe ulože milijune da bi odmah potom zatvorili tvornicu. Švabe su inače poznate po tome, zato i jesu ekonomsko rasulo od države z:D

mislis da nema nemaca prevaranata ?

ako su nemci uopste u pitanje , a ne nemacki drzavljani.

koliko vidim tu jer ostecena i banka inteza

po meni , drzava bi trebala firmama da daje neko vreme da rade bez poreza, to da bude mera za privlacenje investitora

a ne placanje po radniku

jer ova firma ako je davala plate i doprinose, a drzava joj nije poklonila ono sto je sagradila , je u stvari ostetila samo privatnu banku

ko je izdao taj prostor pod kiriju ?

mislis da nema nemaca prevaranata ?

ako su nemci uopste u pitanje , a ne nemacki drzavljani.

koliko vidim tu jer ostecena i banka inteza

po meni , drzava bi trebala firmama da daje neko vreme da rade bez poreza, to da bude mera za privlacenje investitora

a ne placanje po radniku

jer ova firma ako je davala plate i doprinose, a drzava joj nije poklonila ono sto je sagradila , je u stvari ostetila samo privatnu banku

ko je izdao taj prostor pod kiriju ?
Naravno da ima, zato ih i salje u koloniju Srbiju, dalje od Nemačke to tamo nije dobro...

Ja sam ovde napisao kako su radili i naduvavali vrednost cene Kopernikusa...skoro godinu dana pre prodaje razvlacili su se kablovi,vec tad se pripremala pljacka, EPS im dao bandere da razvlace kablove Milova hobotnica je za Vucica nista sta je njegova mafijaska organizacija.

attachment.php

Lopovi bre!
Kome se čita.

Over the subsequent years PTC has expanded to include processing plants within Poland, Africa, Cambodia and Turkey, while it was also announced that the company has taken control of a new production plant built close to the city of Smederevo, Serbia.
The first phase of the Serbian production hall encompasses 6000m2 of manufacturing space as well as 2.5km of road and supplementary infrastructure, resulting from an investment valued at around €3 million. In addition the manufacturing plant, the City of Smederevo has also constructed 500m2 of supporting cold storage, while PTC also plans to open an additional fish farm in the region. At the moment PTC is finalising its plans for phase two and phase three of their project in Serbia. Phase two will include a 6000m2 manufacturing hall for the production of shrimps and value added products. Phase three will include a 6000m2 fish smoking plant for the production of smoked tuna and smoked trout. Phase two and three will be will be fully operational in Q2/Q3 2018.

The construction of the new facility is the result of an announcement from PTC during 2015 that was considering relocating its production operations from Vietnam and China to Serbia, due to the region’s business technology and logistical advantages.:per:

Ja taman pomislio da pričamo o US steel-u , ili o Đilasovoj najnovijoj prevari sa članovima DS: Naime Zoran Milešević (kandidat za poslanika DS-a iz 2012) je uzeo pare od opštine kikinda i privatnih ulagača za izgradnju hladnjače na ulazu u kikindu. Objekat nikada nije dovršen i propao je posao a i narodne pare a Đilasova Multikom Grupa je kupila objekat na licitaciji za svega 100000 evra pre par dana. a objekat vredi blizu 20 miliona evra -toliko je para uloženu u njega iz raznih izvora.

Ja sam ovde napisao kako su radili i naduvavali vrednost cene Kopernikusa...skoro godinu dana pre prodaje razvlacili su se kablovi,vec tad se pripremala pljacka, EPS im dao bandere da razvlace kablove Milova hobotnica je za Vucica nista sta je njegova mafijaska organizacija.

attachment.php

To sa kopernikusom je zesca mutljavina,pre valjda 2 godine ako se dobro secam cuo sam od ljudi koji tamo rade da je 51 posto akcija prodat poljacima za nekih 30 miliona evra....Da bi posle telekom sve kupio za 200,znaci da je neka zesca prevara i izvlacenje para po sredi....

To sa kopernikusom je zesca mutljavina,pre valjda 2 godine ako se dobro secam cuo sam od ljudi koji tamo rade da je 51 posto akcija prodat poljacima za nekih 30 miliona evra....Da bi posle telekom sve kupio za 200,znaci da je neka zesca prevara i izvlacenje para po sredi....

Drzava je u rukama kriminalaca, institucije drzave su u rukama Vucica isto i jos gore nego sto je Crna Gora pod Milom Djukanovicem a to si isti pipci hobotnice. Kad ce ovaj metiljavi narod da shvati ne zna se ali ne da Vucic i njegovi kraduckaju kupe dzakovima pare.

Ja taman pomislio da pričamo o US steel-u , ili o Đilasovoj najnovijoj prevari sa članovima DS: Naime Zoran Milešević (kandidat za poslanika DS-a iz 2012) je uzeo pare od opštine kikinda i privatnih ulagača za izgradnju hladnjače na ulazu u kikindu. Objekat nikada nije dovršen i propao je posao a i narodne pare a Đilasova Multikom Grupa je kupila objekat na licitaciji za svega 100000 evra pre par dana. a objekat vredi blizu 20 miliona evra -toliko je para uloženu u njega iz raznih izvora.

A zasto si to pomislio zasto ne bi pricali o obe stvari botino?

- - - - - - - - - -

Drzava je u rukama kriminalaca, institucije drzave su u rukama Vucica isto i jos gore nego sto je Crna Gora pod Milom Djukanovicem a to si isti pipci hobotnice. Kad ce ovaj metiljavi narod da shvati ne zna se ali ne da Vucic i njegovi kraduckaju kupe dzakovima pare.

I onda kad sam Srbiju nazvao pogrdnim imenom dobio sam c3.... totalno smesno.... a svi znamo sta je.

FABRIKE KOJE SE UZ HVALISANJE OTVORE ,izgledaju ovako.

drzava obezbedi zemljiste, izgradi halu, i hiljadama zaposlenih uplacuje socijalne doprinose , a poslodavac samo platu narednih deset godina!!!
s tim sto na svakog zaposlenog dobije enormne subvencije!

i onda brzo menjaju randike kako bi dobijali nove subvencije od drzave... tako tu pljacakju drzavu vlast i psolodavac, a vucko to koristi zarad propagande u smislu :

OTVORILI SM OTOLIKO FABRIKA, RADNIH MESTA A STA SU OTVORILI DRUGI PRE NAS?

prakticno to izgleda ovako, idu po svetu i za rukav vuku "invetitora" da dodje u koga prakticno drzava investira!!!

da mu sve, zemlju fabriku, socijalno randicima, subvenciju a on samo platu...

kada prodje deset godina ili manje kolko je ugovor, on se pokupi i ode!!!

dakle nevidjeno pljackanje drzave zarad propagande istvaranja laznog imidza kako toboz u srbiju dolaze investitori i kako otvaramo fabrike i zaposljavamo nova radna mesta! svr na nas teret!

teska prevara...prodavanje magle... na tome su pokrali drzavu za vek vekova...

Back