Kako zavesti djevojku?

Zabluda kao stanje mora da ima kontrastanje.

uzmi drugu rec. teorija naprimer. je l sad bolje? teorija nema kontrastanje ali ima nijanse.

nista lakse, al nece niko

kako bre nece niko.

muka mi je, taj seks je postao ko neka pozornica gde treba da odigras nesto
uzas
ma nisam neka, zaobidjite me, udelite mi malo, oktrijte gde je to kod emne ako ima, i terajte se u tri lepe

jesi razmisljala da postanes sugar mommy? 'nas ti koliko gole i bose celjadi u srbiji ima koja bi yebala samo da imaju krov nad glavom.

tako me neces zavesti

palo mi je na pamet jer sam pre neki dan dosao do izuzetne ideje kako da zavedem jednu takvu -- jednu bogatu -- mamu (iako mi takva mama ne treba lol al kad mi ideje same dolaze, sta da radim). znaci nista licno. osim toga, ja nemam nista protiv tih mama, a protiv tebe jos najmanje. nije to nikak'o zlo i malo mi glupo sad tu da ti se pravdam javno (to cemo kod kuce, onako dok zagrljeni sedimo na sofi.)

uzmi drugu rec. teorija naprimer. je l sad bolje? teorija nema kontrastanje ali ima nijanse.

Teorija o zabludi tj. lazi, nema. Sama zabluda ima.

nece, mozda neko ima neku zelju da se izivljava, ali lepo onako to je vec debeli SF, valjda shto nisam riba, al dobro, valjda je dovoljno da se sklonim i kontrolisem nagone?!

ok ok zavedi me aj

Izadji iz kuce i iznenadices se koliko ima razlicitih ljudi sa razlicitim ukusima.

Poslednja izmena:
palo mi je na pamet jer sam pre neki dan dosao do izuzetne ideje kako da zavedem jednu takvu -- jednu bogatu -- mamu (iako mi takva mama ne treba lol al kad mi ideje same dolaze, sta da radim). znaci nista licno. osim toga, ja nemam nista protiv tih mama, a protiv tebe jos najmanje. nije to nikak'o zlo i malo mi glupo sad tu da ti se pravdam javno (to cemo kod kuce, onako dok zagrljeni sedimo na sofi.)

e ono shto znam o virtuelnim simpatijama... DOK SE NE VIDIS ne sretnes to nije nishta... ali nije dovoljno

e ono shto znam o virtuelnim simpatijama... DOK SE NE VIDIS ne sretnes to nije nishta... ali nije dovoljno

Teorija o zabludi tj. lazi, nema. Sama zabluda ima.

ali suprotnosti ne postoje -- one su fiktivne. virtuelni svet je jedna vrsta realnog, istina jedna vrsta lazi, nematerijalno jedna vrsta materijalnog, ljubav jedna vrsta mrznje, teorija jedna vrsta prakse, dan jedna vrsta noci, akcija jedna vrsta reakcije, dobro jedna vrsta zla, mir jedna vrsta rata i sloboda jedna vrsta robovanja.

ali suprotnosti ne postoje -- one su fiktivne. virtuelni svet je jedna vrsta realnog, istina jedna vrsta lazi, nematerijalno jedna vrsta materijalnog, ljubav jedna vrsta mrznje, teorija jedna vrsta prakse, dan jedna vrsta noci, akcija jedna vrsta reakcije, dobro jedna vrsta zla, mir jedna vrsta rata i sloboda jedna vrsta robovanja.
Postoje. Dan i noc jesu ista vrsta Necega ali.....Mrak se definise kao Odsustvo svetlosti.

ah da, manijak. rec usvojena.

ali to je skoro pa.. manijak! moze da bude stopostotno siguran samo ako, recimo, hvata ruzne devojke. to ti je kao da kazes da je najbolji teniser onaj koji zna da ce da pobedi. ali najbolji teniser voli da gubi (federer recimo stalno gubi lol i obozava da place), ali ne u ovom smislu:

mazohista je neko ko vise voli da gubi nego da pobedjuje. yebac vise voli da pobedjuje ali voli i da gubi. njemu je, kao i sportisti, stalno pobedjivanje dosadno. njemu je jasno da pobeda nije pobeda ako nema gubitka. znaci nije da se yebac lozi na odbijanje vec jednostavno razume da je to sastavni deo igre bez kojeg se ne moze.

cim pomenu fantasicnog coveka sva se spetlja :mrgreen: sta hoces reci? da se od zena ne ocekuje da startuju? da je zenama izbor suzen na one koji joj prilaze i da zbog toga ne mogu da dodju do svog fantasticnog coveka?

J.ebač je opšte mesto; kao ono o lepom vremenu koje je izmamilo stotine izletnika u.. šumu. Tako imaš ljude koje će lepo vreme da izmami (?), i imaš one koje ništa - pa ni vatrometi i duge - neće izmamiti da pređu kućni prag. Kad sam rekla da je j.ebač onaj koji zna da će, najposle, š.eviti; nisam govorila o čoekovim moralnim karakteristikama. To ko je i šta je j.ebač; to određuje naš lični pogled na fenomen j.ebača.

Ti ćeš, možda, reći da bi takvim imenom trebalo krstiti čoveka koji k.reše sve što vidi i kojeg ništa, pa i ne znam kakve manjkavosti objekta spram kojeg je usmerio pažnju, ili čak ni običaji i zakoni; neće sprečiti da - k.reše. Meni to nije j.ebač. Meni je to ili frustriran muškarac, ili budala, ili manijak.

S druge strane, možda bi se moglo reći i da je j.ebač onaj koji prepozna da će š.eviti čak i ako je žena - šta znam - ohola, ili stidljiva, ili neće da ispadne laka, ili već koji god razlozi motivišu žene da ne odreaguju odmah kao voljne i raspoložive. Fakt je da većina ljudi ne vidi dalje od nosa. To nije izričito muška osobina, štaviše. Momku koji ne oceni devojku kako treba može se dogoditi da propusti najbolji sex u životu ili ženu svojih snova. Možda je, prosto, ustala na levu nogu. Ili ima lošeg iskustva s muškarcima uopšte - mada to nije naročito jak argument, i da sam muško; ja bi se klonila žena koje imaju mnogo lošeg iskustva s muškarcima. Ne zato što su, možda, k.urve; već zato što ne cenim naročito ljude koji stalno iznova upadaju u ista s.ranja. Kad ženu ceo život tuku muškarci s kojima je, to je onda malo previše slučajnosti za moj ukus, znaš?

Naravno da bi se j.ebačem mogao nazvat i onaj koji stalno bira samo ružne cure zato što zna, ili misli da zna; da bi ga lepa odbila. Mislim, mogao bi se nazvat tako ako ima stotine recki nad uzglavljem. I ako će ga definisat onaj ko smatra da je j.ebač momak koji mnogo j.ebe.

To nije moj slučaj. Ja ne mislim da recke čine j.ebača, isto kao što ne mislim da čine k.urvu. Bilo bi logično pretpostaviti da će momak koji lovi samo ružne devojke imat određenog uspeha. Gadno za pretpostaviti, ali logično. Ovo nisu rajski vrtovi kojima šetamo, i ružni ljudi vrlo često budu veoma zahvalni na bilo kakvom znaku pažnje. Ali ja opet ne mislim da onaj koji je shvatio tu istinu, i ume se njome koristiti; da je taj frajer i j.ebač.

To je prosto čovek koji je shvatio (još) jednu gadnu istinu o svetu i ljudima; i koristi se njome da leči sopstveni defektan ego.

Po mojem rezonu, j.ebač ne može da bude - defektan; tako da je to još jedno opšte mesto koje odbacujem.

Ne razumem, priznajem, onu opasku o najboljem teniseru koji voli da gubi. Ja ne mislim da virtouzi u bilo čemu vole da - gube. Može im se desiti da plaču od besa, ali ne i od sreće. Jer ako plaču od sreće zato što su izgubili; onda nisu virtouzi uopšte.

Osim na nekoj luzerskoj lestvici.

Mazohista je neko kome se diže na bol; i to je sva priča. Jako mnogo mazohista nisu nikakvi gubitnici, štaviše. Još jedno opšte mesto uči nas da je bol uvek slabost; ali to nije tačno. Postoje stvari kao što je topping from the bottom, naprimer. Znaš?

U pravu si kad kažeš da je j.ebač onaj koji zna da je odbijanje deo igre. Caka je u tome što postoje odbijanja i - odbijanja. Šta bi bilo od Romea da se poplašio kad je shvatio ko je Julija? Kad mu je rekla, oh, zašto nisi Capulet?

Ne možeš uvek odustati samo zato što se čini da je to jedino ispravno i racionalno. Čak i kad jeste jedino ispravno; možda će unesrećiti i tebe i onu drugu osobu uključenu. Momci koji se laćaju devojaka ne mogu podvijati rep čim ih jedna, ili dve, ili pet odbiju. Od njih pet, garantujem da bi se najmanje tri složile da si probao opet; ili drugačije. Žene se čine komplikovane, u stvari nisu.

Naglašavam da ovo sve govorim podrazumevajući da niko od učesnika nije ni manijak, ni paranoidni šizofrenik, ni k.učka. Naglašavam da govorim o prosečnim, uobičajenim, standardnim ljudima. (ne, neće me navuć da kažem: normalnim. z:mrgreen:)

U tom kontekstu je odgovor i na tvoje zadnje pitanje.

Ti ćeš, možda, reći da bi takvim imenom trebalo krstiti čoveka koji k.reše sve što vidi i kojeg ništa, pa i ne znam kakve manjkavosti objekta spram kojeg je usmerio pažnju, ili čak ni običaji i zakoni; neće sprečiti da - k.reše. Meni to nije j.ebač. Meni je to ili frustriran muškarac, ili budala, ili manijak.

yebac, kao i svi drugi ljudi, yebe samo ono sto ga privlaci. nema mi smisla da neko yebe sve na svetu (osim naravno
). selekcija uvek postoji i mora da postoji nezavisno od toga da li je subjekt svestan toga ili ne (tj. da li se izjasnjava kao neko ko bira ili ne) i nezavisno od toga da li neko ostavlja utisak osobe koja ne bira (jer je to samo nasa predrasuda). cak i onaj koji bira ruznu devojku vrsi izbor! cak i onaj koji nikad nije yebao i koji je zeljan da ga sto pre metne vrsi izbor! razlika je u tome sto je yebacu siri a neyebacu uzi.. izbor, te s tim sto je yebac generalno zadovoljniji.

možda bi se moglo reći i da je j.ebač onaj koji prepozna da će š.eviti čak i ako je žena - šta znam - ohola, ili stidljiva, ili neće da ispadne laka, ili već koji god razlozi motivišu žene da ne odreaguju odmah kao voljne i raspoložive

yebac je ubedjen da ce je dobiti, da, ali ne dobija uvek.

i ružni ljudi vrlo često budu veoma zahvalni na bilo kakvom znaku pažnje

sto je izuzetno netacno jer i ruzni ljudi biraju. mozda se ponekad zayebu ali svejedno biraju. zar nikad nisi srela ruznu zenu koja mrzi nabildovane muskarce i popularne americke glumce?

To je prosto čovek koji je shvatio (još) jednu gadnu istinu o svetu i ljudima; i koristi se njome da leči sopstveni defektan ego.

a sta ako im jednostavno vise odgovaraju ruzne zene?

Žene se čine komplikovane, u stvari nisu.

a upravo zato mi je zanimljivo kad ljudi prave toliku frku oko zena lol. ko da je to neka nauka.

Back