Alfred Dzonatan Kvak
Zainteresovan član
- Poruka
- 168
Zabluda kao stanje mora da ima kontrastanje.postoji bolja i losija zabluda. "istina" je samo najbolja zabluda tj. zabluda koja je toliko ubedljiva da niko ne moze da provali zasto je zabluda.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zabluda kao stanje mora da ima kontrastanje.postoji bolja i losija zabluda. "istina" je samo najbolja zabluda tj. zabluda koja je toliko ubedljiva da niko ne moze da provali zasto je zabluda.
hirice, kad si vec na ovoj temi, hteo bih da te ljubazno zamolim -- ako nije problem jelte -- da podelis sa nama kako bi covek mogao tebe da zavede. bas me interesuje. znatizelja.

Zabluda kao stanje mora da ima kontrastanje.
nista lakse, al nece niko
muka mi je, taj seks je postao ko neka pozornica gde treba da odigras nesto
uzas
ma nisam neka, zaobidjite me, udelite mi malo, oktrijte gde je to kod emne ako ima, i terajte se u tri lepe
Što hvali ovoj lepoj pesmi??? Lepša je no sex koji zamišljaš!!! Al... tu sam.muka mi je, taj seks je postao ko neka pozornica gde treba da odigras nesto
uzas
ma nisam neka, zaobidjite me, udelite mi malo, oktrijte gde je to kod emne ako ima, i terajte se u tri lepe

tako me neces zavesti
uzmi drugu rec. teorija naprimer. je l sad bolje? teorija nema kontrastanje ali ima nijanse.
nece, mozda neko ima neku zelju da se izivljava, ali lepo onako to je vec debeli SF, valjda shto nisam riba, al dobro, valjda je dovoljno da se sklonim i kontrolisem nagone?!
ok ok zavedi me aj
palo mi je na pamet jer sam pre neki dan dosao do izuzetne ideje kako da zavedem jednu takvu -- jednu bogatu -- mamu (iako mi takva mama ne treba lol al kad mi ideje same dolaze, sta da radim). znaci nista licno. osim toga, ja nemam nista protiv tih mama, a protiv tebe jos najmanje. nije to nikak'o zlo i malo mi glupo sad tu da ti se pravdam javno (to cemo kod kuce, onako dok zagrljeni sedimo na sofi.)
Teorija o zabludi tj. lazi, nema. Sama zabluda ima.
Izadji iz kuce i iznenadices se koliko ima razlicitih ljudi sa razlicitim ukusima.
e ono shto znam o virtuelnim simpatijama... DOK SE NE VIDIS ne sretnes to nije nishta... ali nije dovoljno
Teorija o zabludi tj. lazi, nema. Sama zabluda ima.
e ono shto znam o virtuelnim simpatijama... DOK SE NE VIDIS ne sretnes to nije nishta... ali nije dovoljno
Postoje. Dan i noc jesu ista vrsta Necega ali.....Mrak se definise kao Odsustvo svetlosti.ali suprotnosti ne postoje -- one su fiktivne. virtuelni svet je jedna vrsta realnog, istina jedna vrsta lazi, nematerijalno jedna vrsta materijalnog, ljubav jedna vrsta mrznje, teorija jedna vrsta prakse, dan jedna vrsta noci, akcija jedna vrsta reakcije, dobro jedna vrsta zla, mir jedna vrsta rata i sloboda jedna vrsta robovanja.
Ne lozi se na loostere!ma jeste al uvek su bolji oni shto me ne vole nekako
mada mogu mentalno da se usmerim ka drugom pravcu, ali onda gubim neke moci cini mi se koje imam onako

A patak nema alternativu?Postoje. Dan i noc jesu ista vrsta Necega ali.....Mrak se definise kao Odsustvo svetlosti.

e sad sam zbunjena na koju stranu da se zavedem

Samo napred!!!e sad sam zbunjena na koju stranu da se zavedem
ah da, manijak. rec usvojena.
ali to je skoro pa.. manijak! moze da bude stopostotno siguran samo ako, recimo, hvata ruzne devojke. to ti je kao da kazes da je najbolji teniser onaj koji zna da ce da pobedi. ali najbolji teniser voli da gubi (federer recimo stalno gubi lol i obozava da place), ali ne u ovom smislu:
mazohista je neko ko vise voli da gubi nego da pobedjuje. yebac vise voli da pobedjuje ali voli i da gubi. njemu je, kao i sportisti, stalno pobedjivanje dosadno. njemu je jasno da pobeda nije pobeda ako nema gubitka. znaci nije da se yebac lozi na odbijanje vec jednostavno razume da je to sastavni deo igre bez kojeg se ne moze.
cim pomenu fantasicnog coveka sva se spetljasta hoces reci? da se od zena ne ocekuje da startuju? da je zenama izbor suzen na one koji joj prilaze i da zbog toga ne mogu da dodju do svog fantasticnog coveka?
)Ti ćeš, možda, reći da bi takvim imenom trebalo krstiti čoveka koji k.reše sve što vidi i kojeg ništa, pa i ne znam kakve manjkavosti objekta spram kojeg je usmerio pažnju, ili čak ni običaji i zakoni; neće sprečiti da - k.reše. Meni to nije j.ebač. Meni je to ili frustriran muškarac, ili budala, ili manijak.
možda bi se moglo reći i da je j.ebač onaj koji prepozna da će š.eviti čak i ako je žena - šta znam - ohola, ili stidljiva, ili neće da ispadne laka, ili već koji god razlozi motivišu žene da ne odreaguju odmah kao voljne i raspoložive
i ružni ljudi vrlo često budu veoma zahvalni na bilo kakvom znaku pažnje
To je prosto čovek koji je shvatio (još) jednu gadnu istinu o svetu i ljudima; i koristi se njome da leči sopstveni defektan ego.
Žene se čine komplikovane, u stvari nisu.