Sehnsucht
Domaćin
- Poruka
- 3.663
ma vazno je da se pije i da oci cakle!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
(na betmenovu prosidbu)ma vazno je da se pije i da oci cakle!![]()
Ja kad bih imala devojku zaprosila bih je na forumu.

Ne mogu a da se ne nasmejem...(na betmenovu prosidbu)

Onda bi se moglo pomisliti da kad ne bi dolazio na forum samim tim bi nashao devojku?
Idi citaj nesto... I ziveli... 
daj bre ne seeri,pristala bi i da te neko zaprosi sms-om,a sad shatro "nije lako" pitanje....
ono..u balonu iznad himalaja..
..sazvaces mi jaja![]()

ops:
ops:
![]()
Kakav je ovaj pesnik bogte,i Klicka je za*ebo.
Nego sto se teme tiche,meni je brak takav smor da kako god da me pita meni je mindedj.Ne znam,unajmi ekipu Sve za ljubav,tam ta ram tam tam...pa je pitaj,mislim,na tv-u nema teorije da te odbije sve i da 'oce.A nekim je to i romanticno,kao em sam na tv-u em sad sve ce zene da mi zavide jer cu se udam. ( pljuc ) Ja bi licno bas tad odbila svog decka sve i da zarko zelim da se udam jer je nevidjen ljakse al probaj,nismo svi isti...
j.bt Boo sta znaci ovo bold?
pa uchimo polako.Po meni jesu.OSIM onih koji su trazili nekoga koga jako dugo nisu videli ,tj ne postoji drugi nacin da stupe u kontakt s tim nekim.Iz tog razloga emisija je krajnje prakticna.SVE OSTALO-pateticni polu mozgovi.Samo moje misljenje.
Lako...bitno je da zelite jedno drugog...mesto za prosidbu je nebitno...ili ko ce zaprosti koga...cak je lepse da zena zaprosi muskarca...da ga iznenadi...kao leptirica uragan...al da se dragi pojavi..

Po meni jesu.OSIM onih koji su trazili nekoga koga jako dugo nisu videli ,tj ne postoji drugi nacin da stupe u kontakt s tim nekim.Iz tog razloga emisija je krajnje prakticna.SVE OSTALO-pateticni polu mozgovi.Samo moje misljenje.

A Ivica Osim....sta mislis, kakav je on....u dushi...: )
Ne znam ko je Ivica Osim...opet se drogiras...Pravac na predrasude3!![]()
Ne znam ko je Ivica Osim...opet se drogiras...