Banshee
Buduća legenda
- Poruka
- 25.746
ti ces da ostanes baba devojka i ti to dobro znas rumenko!Dooobro..ja cu da chekam da mene zaprose onda.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ti ces da ostanes baba devojka i ti to dobro znas rumenko!Dooobro..ja cu da chekam da mene zaprose onda.![]()

Zakljucila sam da ovde svi mlate praznu slamu i sablonski odgovaraju, uz par izuzetaka cisto za potvrdu! Sve sami socijalno pozeljni odgovori, te ako te voli,... te ako je ljubav prava,... i sve nesto tako bzvz...
Mada je i tema takva!
Brate mili pa ko je poznaje bolje od tebe ako planiras da ceo zivot provedes sa njom!?
delujes kao da te jos niko nije zaprosio...pa si zato besna
E, baš si bezvezna.
besna ...............pa ne bas, ali malo mi krivo!!!!!
Mislim ne bih se ja jos udavala, ali cenim da je extra osecaj kad ti neko kaze da te voli toliko da zeli da se svako jutro do kraja zivota budi sa tobom!
Pa sto se zalis onda kad ne zelis da se udas..?????
Pa garant je i super osecaj kad vidis kako mu se svet rusi tvojim odbijanjem![]()
Jednoga dana, mozda kada napunim tridesetu...........desice se sledece!
On i ja, lezimo u malenom krevetu njegove sobice, nagi, srecni, isprepletanih tijela.
Moja glava na njegovim grudima, slusam ritmicke otkucaju tog neizmjerno milog mi srca, i plavi me zelja da se stopim sa njim, osjecaj toliko jak da me gusi.............
Mazi moju svilenkastu, bebece mekanu kosu, i jednim potezom, laganim prelazom preko moje brade, podize mi pogled ka sebi............
U ocima zelja, zvjezdice od silne ljubavi prema meni (hehe, serendam), i pitanje 'Zelis li da ostaris sa mnom?'
Tako obicno, jednostavno pitanje..........nista vise, samo to!
Meni bi to bilo dovoljno, ma i previse!

Pomoc.U obiljnoj sam vezi i zelim da zaprosim devojku.Imam na umu par nacina,mada ne bi bilo lose cuti neki dodoatnu sugestiju vas forumasa,mozda neku novu ideju.Hvala.

Ako vec toliko nemas svojih reci… a ti onda pusti neku pesmicu… tipa “imacemo bebu” – DLZ I kad zavrsi pesmica ti jo kazes: AAaaaAAA???![]()
Za zenu,jedinu zenu svog zivota...mora se imati reci...ne samo tad,vec u svakom trenu zivota koji su izgradili

hahahahahahahh koj si lik, ne verujem...hahahaha