Kako zaprositi devojku

• Začetnik teme Začetnik teme fuego
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
...evo jedan od predloga, a bitje ih josh...
...lepo je uhvatish za ruku i odvedesh na pljesku kod lokija ili mare ili neshto tretje, a pre toga zamolish roshtiljdziju da u njenu gurmansku umesi i prsten, i kad ona zagrize i polomi zub ti joj kazzesh " volim te i voletju te i kad ti usta budu shkrbava, udaj se za mene" i uspeh zagarantovan...:)

Zakljucila sam da ovde svi mlate praznu slamu i sablonski odgovaraju, uz par izuzetaka cisto za potvrdu! Sve sami socijalno pozeljni odgovori, te ako te voli,... te ako je ljubav prava,... i sve nesto tako bzvz...

Mada je i tema takva!

Brate mili pa ko je poznaje bolje od tebe ako planiras da ceo zivot provedes sa njom!?

Zakljucila sam da ovde svi mlate praznu slamu i sablonski odgovaraju, uz par izuzetaka cisto za potvrdu! Sve sami socijalno pozeljni odgovori, te ako te voli,... te ako je ljubav prava,... i sve nesto tako bzvz...

Mada je i tema takva!

Brate mili pa ko je poznaje bolje od tebe ako planiras da ceo zivot provedes sa njom!?

delujes kao da te jos niko nije zaprosio...pa si zato besna

Jednoga dana, mozda kada napunim tridesetu...........desice se sledece!
On i ja, lezimo u malenom krevetu njegove sobice, nagi, srecni, isprepletanih tijela.
Moja glava na njegovim grudima, slusam ritmicke otkucaju tog neizmjerno milog mi srca, i plavi me zelja da se stopim sa njim, osjecaj toliko jak da me gusi.............
Mazi moju svilenkastu, bebece mekanu kosu, i jednim potezom, laganim prelazom preko moje brade, podize mi pogled ka sebi............
U ocima zelja, zvjezdice od silne ljubavi prema meni (hehe, serendam), i pitanje 'Zelis li da ostaris sa mnom?'
Tako obicno, jednostavno pitanje..........nista vise, samo to!
Meni bi to bilo dovoljno, ma i previse!

Jednoga dana, mozda kada napunim tridesetu...........desice se sledece!
On i ja, lezimo u malenom krevetu njegove sobice, nagi, srecni, isprepletanih tijela.
Moja glava na njegovim grudima, slusam ritmicke otkucaju tog neizmjerno milog mi srca, i plavi me zelja da se stopim sa njim, osjecaj toliko jak da me gusi.............
Mazi moju svilenkastu, bebece mekanu kosu, i jednim potezom, laganim prelazom preko moje brade, podize mi pogled ka sebi............
U ocima zelja, zvjezdice od silne ljubavi prema meni (hehe, serendam), i pitanje 'Zelis li da ostaris sa mnom?'
Tako obicno, jednostavno pitanje..........nista vise, samo to!
Meni bi to bilo dovoljno, ma i previse!

Sigurno ce taj neko videti u tebi ove reci sto ih izgovori...i bices najsrecnija na svetu...

vakooo
jaaaarl1.jpg
[/URL][/IMG]

kad ona zla borg kvin zakljucha temu:x

Back