Kako zaprositi devojku

• Začetnik teme Začetnik teme fuego
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pazite ovako...
Mi smo imali pricu o tome,tj. pristace,ali poznajem je i znam da zeli neku romanticnu varijantu koja ce je ostaviti bez teksta.Iz tog razloga, zelim da joj priredim nesto nezaboravno.

Uguraj je u onaj veliki balon i kada budete u oblacima..ti klekni al pazljivo i pazi da ti prsten ne ispadne iz korpe i....snadji se vec dalje ..:)

pazi...kolika fuxetina i olos mora da bude devojka kojoj bi odgovor zavisio od nacina na koji je to uradjeno??
nacin na koji je to uradjeno itekako govori o osobi koja je to uradila.
recimo, ja se nikad ne bih udala za nekog ko ideju za to kako da me zaprosi trazi na forumu... intimna stvar dvoje ljudi, to treba uraditi u skladu sa svojim osecajem i u skladu sa time sta bi tvoju devojku obradovalo.

da me zaprosi spektakularno i nekim isforsiranim iznenadjenjima, pobegla bih glavom bez obzira. ali, posto znam sa kim sam, znam i kako ce me zaprositi... tacnije, znam kako nece. :D

I ja ne volim teatralnosti...ali svi smo razlichiti...znam za jednog momka koji je curu doveo u lokal sa zzivom muzikom, pa u jednom momentu uzeo mikrofon od pevacha i zaprosio je...i ona pristala...i svi vikali OOOOOooo i Jaooo i kako su slatki i ostale ljige,ali eto,moram priznati da je bilo interesantno...
Mochi che da prichaju unucima romantichnu prichu...ima to sve svoje...

Pazite ovako...
Mi smo imali pricu o tome,tj. pristace,ali poznajem je i znam da zeli neku romanticnu varijantu koja ce je ostaviti bez teksta.Iz tog razloga, zelim da joj priredim nesto nezaboravno.

Predlog:
Na nekom javnom mestu, u trenutku kad ona najmanje ochekuje. Objasnicu ti kako sam ja to nekada davno zamishljala...:lol:
Hokejashka utakmica...ti si je odveo,i da bi crnjak bio veci poveo si najboljeg druga npr... a ona se totalno smorila...razmishlja kako je njen dragi totalno neromantichan...itd...:lol: Izvinesh se ,kazesh da idesh u wc...i umesto odlaska u wc, svratish do razglasa, i zaprosish je...
Ah da...te bajke...Mozda nikad necu prerasti priche o princezama...ali u svakom sluchaju je na neki nachin iznenadjenje...:)
Naravno...ovo je situacija koju verovatno necesh moci da izvedesh...ali sve u svemu...ako zelish da bude posebno...mozesh da je iznenadish na 1001 nachin....
Naravno sasvim je ok i standardni nachin...Shta god...Zelim ti svu srecu...:)

Kako zaprositi muskarca?
B000IQZ0E2.01-A3COV09491B5IW._SCLZZZZZZZ_V45588059_.jpg

Sad se setih neke svoje ideje koju nikad nisam ostvarila zbog xy okolnosti. Imala sam ideju da dovedem tadashnjeg dugogdishnjeg dechka na adu, pod izgovorom da idemo sa mojim drushtvom na odbojku na pesku. I nakon odbojke , seli bismo u kafic sa zivom muzikom. Htela sam da se dogovorim sa jednim od muzichara da pozjamim gitaru na par minuta, i da svom dechku odsviram i odpevam pesmu koju sam napisala i napravila za njega...
Naravno sve je naopako krenulo...on nije ni doshao..i ta ideja je ischezla...
Sve u svemu, po mom mishljenju najlepshi nachin da pokazesh nekome koliko ti znachi u posebnim momentima je da ga iznenadish...

Unajmish 4 tipa sa sombrerosima da joj pevaju pod prozor serenadu a ti sedish u ladu zakljonjen iza mesechine.
Ako te ne gadja nechim i ne pojede se od blama,znaachi pristaje.:heart:

:lol:
Prigovor!:P
Bolje je da sam napravi iznenadjenje, nego da mu drugi sviraju. To mi je nekako previshe materijalistichki....i nije mi nekako to "to". Svako moze da plati, ali da bi sam izveo neshto shto bi na veoma prijatan nachin iznenadilo osobu koju volish potrebno je da budesh iznad svega vrlo hrabar. TAko da bi ja to sve prebacila u formu, da chak on uzme gitaru, bez obzira da li zna da peva i svira, i da joj "odsvira" neshto ispod terase. Draze ce joj biti da njega chuje, i josh sladje ako on ne zna da peva, nego placene muzichare...
Mada, ko zna, mozda smo samo svi razlichiti...

:lol:
Prigovor!:P
Bolje je da sam napravi iznenadjenje, nego da mu drugi sviraju. To mi je nekako previshe materijalistichki....i nije mi nekako to "to". Svako moze da plati, ali da bi sam izveo neshto shto bi na veoma prijatan nachin iznenadilo osobu koju volish potrebno je da budesh iznad svega vrlo hrabar. TAko da bi ja to sve prebacila u formu, da chak on uzme gitaru, bez obzira da li zna da peva i svira, i da joj "odsvira" neshto ispod terase. Draze ce joj biti da njega chuje, i josh sladje ako on ne zna da peva, nego placene muzichare...
Mada, ko zna, mozda smo samo svi razlichiti...

Dooobro..ja cu da chekam da mene zaprose onda.:lol:

Back