Kako zapoceti dopisivanje?

• Začetnik teme Začetnik teme vojo3
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

vojo3

Zainteresovan član
Poruka
161
Do sad sam pokusavao pisati devojkama na face i insta,ali je to bila zajebancija..
Sada sam naisao na jednu devojku na instagramu,bas je lepa i fizicki mi je privlacna...Kako jos nesta napisati u dm,a da ne dobijes blok momentalno..
Kako neupadljivo zapoceti chat, kako je zainteresovati da te ne banuje da se ne zamisli..
Da li je neko od vas razvio kontakt,makar prijateljski sa nekim online?
Mislis da je to strasno tesko,ali ja bi da probam.

Do sad sam pokusavao pisati devojkama na face i insta,ali je to bila zajebancija..
Sada sam naisao na jednu devojku na instagramu,bas je lepa i fizicki mi je privlacna...Kako jos nesta napisati u dm,a da ne dobijes blok momentalno..
Kako neupadljivo zapoceti chat, kako je zainteresovati da te ne banuje da se ne zamisli..
imaš samo dva moguća pristupa, pa nekad prodje jedan, nekad drugi...
images

Nekako su mi fejs i instagram potpun promašaj što se tiče dejtinga/upoznavanja i sl.
Imaš dating aplikacije koje bi "kao trebale da pomognu sa dejtanjem" mada je najčešće slučaj da ni tamo to ne ide baš lagano.
Idealno je da odeš negde u grad i probaš da uđeš u priču sa nekim curama, čisto da razviješ navike kako da nastupiš i da ne deluješ napadno/očajno.
Primera radi, nekada sam bio prilično ćutljiv kada sam bio u blizini cura, onda sam počeo da započinjem casual priče sa kasirkama po prodavnicama (sa par sam se i smuvao tako). Posle nekog vremena mi nije bio problem da javno flertam sa ženama kada sam raspoložen ili kada su okolnosti ok.
Vezano za prijateljski kontakt, toga je zapravo bilo baš dosta, skapiramo u startu da nismo kompatibilni i fokusiramo se na druženje/prijateljstvo.

Nekako su mi fejs i instagram potpun promašaj što se tiče dejtinga/upoznavanja i sl.
Ја те друштвене мреже уопште не користим.

Али рецимо, ако би их користио, и то у ове сврхе, онда би ишло отприлике овако:

1) припремио бих профил
2) изабрао бих дан у недељи и време које сматрам погодним за слање порука
3) прошао бих кроз одређени број женских профила с циљем да нађем ону која би могла највише да ми одговара ( пожељно не само на основу физичког изгледа већ и на основу интересовања )
4) након одабира профила, саставио бих једноставну поруку у којој а) исказујем интересовање за упознавање, б) наводим шта ми је привукло пажњу,, в) наводми да ћу на одговор чекати одређено време, и г) захваљујем се на пажњи.

Корисно је унапред знати каква особа ти одговора како би могао да припремиш питања која би постављао кад се за то укаже прилика а која би ти помогла да процениш колико ти особа преко пута одговара. Такође, било би корисно да можеш на што лепши начин да предочиш живот који тој другој страни нудиш.

Ако одабраној даш рок од месец дана да одговори, то је највише 12 уводних порука годишње.

Постављач теме наводи могућност да будеш блокиран. Не видим зашто би те ико блокирао 🤔 А и да те блокира, зашто би те то тангирало?

daj nalog na fejsu da je vidimo
možda je neko poznaje od Krstinih švalera

Prosto, samo napises "kazi kad i gde".

Ако јој се, према сликама, не свидиш довољно - можеш да пишеш шта год хоћеш, џаба ти.

А ако јој се свиђаш исто можеш да пишеш шта год хоћеш, пашће на све и конверзација ће се већ одвити у неком дубљем правцу. Осим ако наравно не будеш крајње непријатан и вулгаран.

Тако да уопште није ствар у томе како започињеш дописивање колико је ствар у томе да ли јој се допада оно што види на твом профилу - твоје слике или слике које одају твоју материјалну ситуираност, у зависности од тога шта она жели.

Ако те често кулирају онда јбг - не свиђа им се то што виде, а ако ниси у стању да спустиш критеријуме онда ћеш тешко и остварити неки дубљи контакт. Ја нисам у стању да спуштам критеријуме и онда испада да ме привлаче само жене којима ја нисам привлачан и кад уђеш у тај мод тешко је померити се са мртве тачке ал јбг по мени је боље бити усамљен него са неким ко ти се не допада довољно.

Ако јој се, према сликама, не свидиш довољно - можеш да пишеш шта год хоћеш, џаба ти.
Ovo što piše gore. Ako ima želje da pogleda tvoj profil i svidi joj se šta tamo stoji odgovoriće. Dakle nema veze sa kakvom ćeš porukom uleteti, mada ne treba biti ni totalni pavijan. Ima veze kada ulećeš, ali to ne možeš znati. Tako da, probaš pa šta bude.

Наравно да постоји неки минимум. Мада тај минимум варира, није за сваког исти.

Но, није само изглед оно што одређује да ли ће да ти одговори већ и колико је заинтересована за нова познанства, колико слободног времена има, колико често јој мушкарци прилазе ( на Интернету и уживо ), каква ти је уводна порука и уопште шта може да сазна о теби са твог профила а не тиче се физичког излгеда.

А ако јој се свиђаш исто можеш да пишеш шта год хоћеш, пашће на све и конверзација ће се већ одвити у неком дубљем правцу. Осим ако наравно не будеш крајње непријатан и вулгаран.

Тако да уопште није ствар у томе како започињеш дописивање колико је ствар у томе да ли јој се допада оно што види на твом профилу - твоје слике или слике које одају твоју материјалну ситуираност, у зависности од тога шта она жели.

Нису све жене гуске које све своде на физички изглед и материјални статус.

Али мени је познато да си један од оних који воле да мраче.

Ја нисам у стању да спуштам критеријуме

Озбиљан проблем. Поготово ако су критерјиуми не само превисоки већ и погрешни.

Може, али мораш после то и да покажеш.
Ако хоћеш да користиш превару као начин да је привучеш, сигуран сам да постоји начин да се то изведе а да касније не мораш било шта од тога њој да покажеш.

Али зашто би то неко радио? 🤔

Svetozare, svidja mi se neka insta devojka. Znaci samo mi je kroz glavu prosla pozuda kako bih je ugrizao za zgodno doope i uvukao pod kozu. To je fizicki aspekt, ovako mentalno mi malo mukica kad procitam.. Nista.
Kakav savet imas za mene?

Back