Како запад уништава Србију

Шта ће ти бољег доказа да је Запад против Срба.

Али, да би то проверили, треба прво скинути Вучића, па да видимо шта ће Запад да уради.
Скинути га да, али не да дођу антисрпска г'вна са садашње опозиције која су иста г'вна која су владала пре Вучића.

Sve je to u saglasnosti jedno sa drugim. Nikada nije postojalo ono da se neko iz pepela može podići do više od 50%. Zapad može kada su 2 kandidata blizu da podrži onog iza kojeg više stoji, kao kada je podržao Nikolića a ne Tadića 2012 u drugom krugu. Ali probali su oni, ne možeš ti kandidata koji ima ispod 10% sa ne znam kojom novcem ili kampanjom dovesti na 50%... Znači ne znači da već nisu ulagali ovde, ali na žalost Vučić igra uspešnu igru za sad jer je narod glup.
Никада нећу гласати за било кога ко подржава сецесију КиМ, приступање НАТО и ЕУ, стране инвеститоре, приватне извршитеље и капитализам.

Сви они су пудлице западњачких империјалиста.

Лупеташ ти, запад никад неће пристати да у Србији влада ко није корумпиран и није се продао американцима.
Kako misliš neće pristati? Pa oni ne glasaju na izborima, građani biraju. Ali mogu da zavrnu kredite, uvedu sankcije, bombarduju itd.. A ti ako si pametan prilagodi se. Ali pogledaj Orbana. Mnogo naivno pišeš, neke floskule koje se ponavljaju više decenija, možda si samo vrlo mlad ili neiskusan ili si progutao mantru

Никада нећу гласати за било кога ко подржава сецесију КиМ, приступање НАТО и ЕУ, стране инвеститоре, приватне извршитеље и капитализам.

Сви они су пудлице западњачких империјалиста.
Pa eto. Znači građani biraju na izborima. Ja ću takođe birati nekog ko je protiv interesa velikih kompanija zarad boljeg života radnika, seljaka itd ali ko je za EU. I podržala sam ranije one koji imaju konkretna dela a ne samo lupetaju okolo. Recimo kada sam bila na staroj pl zadivili su me ljudi koji su se ašovima uz protivili interesima kapitala. Samo što borba ne treba da bude samo protiv stranih kapitalista već i naših, nema razlike, ko krade državu da li je to stranac ili neko odavde. Prirodna dobra. Elektrodistribucija moraju ostati u državnom vlasništvu ali skroz očišćena od loših stranačkih kadrova na platnom spisku... Itd. Duga priča. Poyy

Што се тиче данашње "НАТО-опозиције", Вучић ће владати све док му биологија то дозволи.С обзиром да има 54 године, може владати још најмање 20 година, а можда и 30 година.

Падаће му рејтинг, биће разочараних Вучићевих присталица, али ће Вучићевих 30-35% и даље бити недостижно за 2-3% колико имају опозиционе узданице.

Pa eto. Znači građani biraju na izborima. Ja ću takođe birati nekog ko je protiv interesa velikih kompanija zarad boljeg života radnika, seljaka itd ali ko je za EU. I podržala sam ranije one koji imaju konkretna dela a ne samo lupetaju okolo. Recimo kada sam bila na staroj pl zadivili su me ljudi koji su se ašovima uz protivili interesima kapitala. Samo što borba ne treba da bude samo protiv stranih kapitalista već i naših, nema razlike, ko krade državu da li je to stranac ili neko odavde. Prirodna dobra. Elektrodistribucija moraju ostati u državnom vlasništvu ali skroz očišćena od loših stranačkih kadrova na platnom spisku... Itd. Duga priča. Poyy
То само значи да си фејк левичар, да се једноставно не разумеш у те ствари.

ЕУ је пре свега, пројекат западњачког крупног капитала и сама ЕУ служи интересима крупног капитала.Сваки прави левичар би био против ЕУ, јер док си члан ЕУ, не можеш спроводити било какву левичарску политику, због бројних ЕУ-директива које штите крупан капитал.

На политичкој сцени само имамо поједине родове НАТО.
NATO nije samo to što misliš. Kada bi mi imali te rodove nato gde bi nam bio kraj. Na žalost mi nemamo ništa. Srbija je očišćena od ozbiljnih stručnjaka. Čujem pre neki dan na planinarenju od žene kojoj muž radi u EDBu, kada se nešto pokvari oni zovu ljude iz penzije. Dok su stari kadrovi koji su nešto znali žici imamo nešto. Kad oni poumiru ako se pitaju stranački kadrovi po preduzećima nama sleduje krah svega.

Kako misliš neće pristati? Pa oni ne glasaju na izborima, građani biraju. Ali mogu da zavrnu kredite, uvedu sankcije, bombarduju itd.. A ti ako si pametan prilagodi se. Ali pogledaj Orbana. Mnogo naivno pišeš, neke floskule koje se ponavljaju više decenija, možda si samo vrlo mlad ili neiskusan ili si progutao mantru
Бомбардовање неће, међутим ће да дају оружје шиптарским и потуричким терористима. Једини који ће нам помоћи против њих су Русија и Кина. Врши запад притисак и над Орбаном, санкције, али мађари хоће њега.

ЕУ је пре свега, пројекат западњачког крупног капитала и сама ЕУ служи интересима крупног капитала.Сваки прави левичар би био против ЕУ, јер док си члан ЕУ, не можеш спроводити било какву левичарску политику, због бројних ЕУ-директива које штите крупан капитал.
To je već ozbiljna priča. Treba izvagati šta je bolje. Ipak dosta para ulazi ud bogatijih zemalja iz eu i njihovi građani se zbog toga bune.

На политичкој сцени само имамо поједине родове НАТО.
ti bi neku pravu patriotsko levičarsku vladu ekipu.
Neki nacionalni socijalizam, npr?
kolega ne živi u Srbiji
kažu ljudi da živi u nekoj od zemalja Mrskog Zapada.

Kako objašnjavaš činjenicu da je krupnokapitalistička EU podigla standard nekim zemljama koje je prethodno usrećila levica iz Moskve.
Recimo, Poljskoj?

NATO nije samo to što misliš. Kada bi mi imali te rodove nato gde bi nam bio kraj. Na žalost mi nemamo ništa. Srbija je očišćena od ozbiljnih stručnjaka. Čujem pre neki dan na planinarenju od žene kojoj muž radi u EDBu, kada se nešto pokvari oni zovu ljude iz penzije. Dok su stari kadrovi koji su nešto znali žici imamo nešto. Kad oni poumiru ako se pitaju stranački kadrovi po preduzećima nama sleduje krah svega.
Запад ради на томе да сви високо образовани напусте Србију, да влада само штеточински корумпирани смрад.

ti bi neku pravu patriotsko levičarsku vladu ekipu.
Neki nacionalni socijalizam, npr?

kolega ne živi u Srbiji
kažu ljudi da živi u nekoj od zemalja Mrskog Zapada.
Живе и јермени над којима запад преко турчегања сад спроводи геноцид, што не значи да треба да воли запад. Нек им прави штету, што већу што боље.

Тренутно имамо само 2 опције:Прву, Вучићев фолклорни национализам којим прикрива полтронску политику према западним силама и другу, која се залаже за полтронску политику према западним силама, без националистичке глазуре.Нема никакве суштинске разлике између ове 2 опције.

Kako objašnjavaš činjenicu da je krupnokapitalistička EU podigla standard nekim zemljama koje je prethodno usrećila levica iz Moskve.
Recimo, Poljskoj?
Pa da. Rumunija je takođe puno dobila. Itd. Znači, stvar je politike matične zemlje, koliko će da iskoristi to što se nudi, ili će da pokrade.

Eto recimo mala vest skoro je bila da je EU nepovratno dala novac za izgradnju brze pruge BG - Niš. To je bila mala info a velika info je bila da je SNS obećala izgradnju brze pruge do Niša 😂.

Pa da. Rumunija je takođe puno dobila. Itd. Znači, stvar je politike matične zemlje, koliko će da iskoristi to što se nudi, ili će da pokrade.

Eto recimo mala vest skoro je bila da je EU nepovratno dala novac za izgradnju brze pruge BG - Niš. To je bila mala info a velika info je bila da je SNS obećala izgradnju brze pruge do Niša 😂.
Dobile su sve zemlje koje su ušle u EU.
Dobile su po svim kriterijumima relevantnim za život običnog čoveka.
EU je više podigla životni standard radničke klase nego svi Sovhozi i Kolhozi i Prezidijumi Verhovnago Sovjeta KPSS i KPJ

Смешна си, пруга је пичкин дим, запад треба да плаћа у недоглед Србији милијарде долара, као што Немачка плаћа у недоглед јеврејима милијарде долара сваке године. Запад подржава усташку Хрватску то те заобишло, запад подржава антисрпске геноцидне манијаке Изетбеговић и шиптарске терористе.

Историјска чињеница је да западни империјалисти желе да униште српски народ.Убијали су нас кад год им се указала прилика, подржавали свакога ко је био против Срба, и стално је неки српски политичар/владар био "крив" за то.

90-тих је био крив Милошевић, после је био крив Коштуница, пре 100 и кусур година су били криви Карађорђевићи и Пашић, пре 150 година Обреновићи, а сада је ред дошао и на Вучића.Човек је све дао што се могло дати на КиМ, и сада је ни крив ни дужан, постао "крив".И Ђинђић је једно кратко време био крив.

Сви ти "кривци" су криви јер су нас завадили са западним империјалистима, и правили им проблеме, неки пут свесно неки пут ненамерно, у спровођењу њиховог плана уништавања српског народа.

Па ето и Вучићев режим је подигао стандард Србима у односу на 2006 годину.
Suštinski, jeste.
Doduše, ne koliko smo stvarno mogli (uporedi sa rastom Rumunije), i plus po cenu prevelikog zaduživanja i urušavanja države.
Isti standard ima i EU Bugarska, ali po cenu 1/3 visine našeg duga.
Dakle, moguće je.
Kad si EU.

Back