- Poruka
- 4.126
Ствар је у томе што су опозиција марионете запада.Pa nema toga, stvar je dinamična i od nas zavisi. Da neko drugi iz opozicije ovde ima barem 40% podrške videli bismo onda koga bi podržavali.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ствар је у томе што су опозиција марионете запада.Pa nema toga, stvar je dinamična i od nas zavisi. Da neko drugi iz opozicije ovde ima barem 40% podrške videli bismo onda koga bi podržavali.
Милошевић је био лош, али је ДОС још гори, ДС је 1991 рекао да се не сме помагати србима преко Дрине.Milošević je isključivao struju
Milošević je najgoriМилошевић је био лош, али је ДОС још гори
Nije rekao., ДС је 1991 рекао да се не сме помагати србима преко Дрине.
Znaš kako to meni deluje. Kao osoba koja ne želi da se prilagodi ljudima oko sebe, povučena u neki svoj svet, i onda kada vidi da drugima koji su se prilagodili cvetaju ruže onda nezadovoljno komentari tipa mene niko ne voli, svi me ugrožavaju, protiv mene su itd. A da nije ta osoba možda malo pogrešila u svom ponašanju, shvatanju situacije, međuljudskih odnosa itd? Eto tako mi deluje vaša kuknjava na Zapad, kao kada neprilagođena osoba počne da kuka na svoju situaciju.Обрати се западу.
Ниси одговорио аутошовинисто, само брбљаш небулозе. Запад подржава усташе, шиптарске и потуричке терористе и дебилима то је небитно. Исто као што је Немачка починила ненакнадиву штету јеврејима па плаћају јеврејима годишње неколико милијарди долара у недоглед.Mislim da ne znam nijednog u Srbiji koje hoće da ljubi zadnjicu Zapadu, Americi ili kome već ko čini taj Zapad.
Ali znam i vidim svaki dan mnogo "korisnih idijota" kojima su usta puna zapada. To su najveći debili.
Ti pišeš iz potpune nesvesti, ispranog mozga medijima, tako kako su svirali mediji da bi opravdali gubitničku politiku srbije, tako si ti pokupio te vibracije i sad sviraš isto.Ниси одговорио аутошовинисто, само брбљаш небулозе. Запад подржава усташе, шиптарске и потуричке терористе и дебилима то је небитно. Исто као што је Немачка починила ненакнадиву штету јеврејима па плаћају јеврејима годишње неколико милијарди долара у недоглед.
Ništa, glasaš za Miki Aleksića i pobedimo banduА шта ако је њихова воља да Вучић овде влада до 2050 године?
I vlast je. I svaka vlast će biti.Ствар је у томе што су опозиција марионете запада.
Јесте рекао, такођер смрад усташки чеда игла рекао да је Република Српска геноцидна и љубио дупе геноцидном изетбеговићу у Сарајеву.Milošević je najgori
Nije rekao.
Неће, народ ће да отера слуге запада.I vlast je. I svaka vlast će biti.
Vidim koliko je oterao VučkaНеће, народ ће да отера слуге запада.
Запад ће само гледати како штету да направи Србији. И под турчегањском окупацијом смо били окружени турчегањском окупираним земљама, па смо се ослободили.Uvek je bilo beskičmenjaka i u vlasti i u opoziciji. Nama treba vlast koja zna kako da se prilagodi Zapadu, jer smo okruženi sa EU i NATOom, ali takođe i koja nije lopovska već će braniti interese građana, radnika, seljaka, frilansera itd
Чекај, ово си написала не тако давно:Pa nema toga, stvar je dinamična i od nas zavisi. Da neko drugi iz opozicije ovde ima barem 40% podrške videli bismo onda koga bi podržavali.
Како то, западни империјалисти се питају о нашој судбини, па када ја напишем "Шта ако они желе да Вучић овде влада?", онда се више не питају западни империјалисти него ми?Bez obzira na sve priče o humanizmu i demokratiji, oduvek je bilo i biće da jači diktiraju slabijima. Oni su nosioci civilizacijskih promena, oni su izmislili auta, veš mašine, kompjutere, fabrike i sl, naravno da će se više pitati o svemu, to je takav poredak stvari i ko to ne razume ne može se ni baviti politikom.
Народ трпи до једне мере, али има границе за све. Ствар је у томе што је опозиција исти смрад, чак и нешто гора.Vidim koliko je oterao Vučka
Naivan si. Narod guta sve što mu se patetično podmetne.
Борба за слободу је тешка, и подразумева велике жртве.Milošević je isključivao struju
Žrtvuj se, glasaj pravu opoziciju.Борба за слободу је тешка, и подразумева велике жртве.
Српски Тесла измислио многе ствари на западу. Паула хоће да будемо робови запада, да вршљају како хоће по Србији. Опозиција у Србији је чак гора од Вучића.Чекај, ово си написала не тако давно:
Како то, западни империјалисти се питају о нашој судбини, па када ја напишем "Шта ако они желе да Вучић овде влада?", онда се више не питају западни империјалисти него ми?
Sve je to u saglasnosti jedno sa drugim. Nikada nije postojalo ono da se neko iz pepela može podići do više od 50%. Zapad može kada su 2 kandidata blizu da podrži onog iza kojeg više stoji, kao kada je podržao Nikolića a ne Tadića 2012 u drugom krugu. Ali probali su oni, ne možeš ti kandidata koji ima ispod 10% sa ne znam kojom novcem ili kampanjom dovesti na 50%... Znači ne znači da već nisu ulagali ovde, ali na žalost Vučić igra uspešnu igru za sad jer je narod glup.Чекај, ово си написала не тако давно:
Како то, западни империјалисти се питају о нашој судбини, па када ја напишем "Шта ако они желе да Вучић овде влада?", онда се више не питају западни империјалисти него ми?
Можда Двери нису се продали американцима, остали 100% јесу.Žrtvuj se, glasaj pravu opoziciju.
Izađi na proteste itd
Lupaš, to nisam napisala, naprotiv, nekog ko će braniti interese građana. Ali neko ko ne razlikuje autorsku temu od krađe citata sa neta ne može to da razumeСрпски Тесла измислио многе ствари на западу. Паула хоће да будемо робови запада, да вршљају како хоће по Србији. Опозиција у Србији је чак гора од Вучића.
Лупеташ ти, запад никад неће пристати да у Србији влада ко није корумпиран и није се продао американцима.Lupaš, to nisam napisala, naprotiv, nekog ko će braniti interese građana. Ali neko ko ne razlikuje autorsku temu od krađe citata sa neta ne može to da razume
А шта ако је њихова воља да Вучић овде влада до 2050 године?
Лупеташ ти, запад никад неће пристати да у Србији влада ко није корумпиран и није се продао американцима.