Gedeon
Veoma poznat
- Poruka
- 10.988
Како замишљате загробни живот? Као бескрајно уживање?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne zamišljam. Od toga nema ništa.Како замишљате загробни живот? Као бескрајно уживање?
Nema Nista ako cemo ateistickiСвој загробни живот замишљам као мирни живот на селу у кућици са пуно цвећа около, нема зиме, вечно пролеће, све у цвату. Шећем по ливадама и шумарцима, крај потока који су бистри и пуни риба и ракова и никада не плаве обале. Кад не шећем уживам седећи на гањку читајући Свето писмо са оригиналних свитака. И слушам народне песме са небеског српског радија.
kako ko...neko sedi u sanduku i gleda i oseća kako ga crvi jedu...neko ostaje vezan kao duh oko mesta i ljudi koji su mu bili bitni...neko ode u duhovni svet pa posle reedukacije se ponovo rađa...neko se plasira za rođenje u nekom boljem svetu...neko ostane u duhovnom svetu kao vodič za mlađe dušeКако замишљате загробни живот? Као бескрајно уживање?
Ali ako u vama vasi roditelji vide smisao, onda bi svako u deci imao svetlu tacku zivotaOd kada mi je sestra umrla, to je jedino što me drži u nekoj funkciji. Pomisao da je ona negde na nekom lepom, ugodnom mestu. Da me čeka negde gde ćemo ponovo biti zajedno i gde će sačekati i mene i roditelje.
Jer ne priznajem da je život da rodiš nekog, gledaš ga kako raste, uči, izrasta u čoveka, toliko ga voliš i brineš o njemu i onda ga jednog dana za čas posla đavolja boleščina odnese. I kao to je to...
Sad opet to zamisli ali bez tela kao sto ga poznajemoСвој загробни живот замишљам као мирни живот на селу у кућици са пуно цвећа около, нема зиме, вечно пролеће, све у цвату. Шећем по ливадама и шумарцима, крај потока који су бистри и пуни риба и ракова и никада не плаве обале. Кад не шећем уживам седећи на гањку читајући Свето писмо са оригиналних свитака. И слушам народне песме са небеског српског радија.
poput javne kuce..duse se seksaju bez mesa i kostiju..Како замишљате загробни живот? Као бескрајно уживање?
I sutra kada umreš desi se slučajno da nisi bio u pravu i šta onda?Ne zamišljam. Od toga nema ništa.
Тако је...Od kada mi je sestra umrla, to je jedino što me drži u nekoj funkciji. Pomisao da je ona negde na nekom lepom, ugodnom mestu. Da me čeka negde gde ćemo ponovo biti zajedno i gde će sačekati i mene i roditelje.
Jer ne priznajem da je život da rodiš nekog, gledaš ga kako raste, uči, izrasta u čoveka, toliko ga voliš i brineš o njemu i onda ga jednog dana za čas posla đavolja boleščina odnese. I kao to je to...
Tako i ja mislim, sve osim ovoga da neko ostane u sanduku i oseca crvekako ko...neko sedi u sanduku i gleda i oseća kako ga crvi jedu...neko ostaje vezan kao duh oko mesta i ljudi koji su mu bili bitni...neko ode u duhovni svet pa posle reedukacije se ponovo rađa...neko se plasira za rođenje u nekom boljem svetu...neko ostane u duhovnom svetu kao vodič za mlađe duše
Kao spavanje/mirovanje do sledećeg dolaska Isusa Hrista.Како замишљате загробни живот?
Mislis vasilija ostroskog nikako crvi da pojedu i takoreci covek je u paklu vec vekovima zivi u smradu hahaTako i ja mislim, sve osim ovoga da neko ostane u sanduku i oseca crve
Bele obale, zelena zemlja i brz izlazak sunca. Teleri prave bele brodove i vazduh miriše.Како замишљате загробни живот? Као бескрајно уживање?