Pajper
Poznat
- Poruka
- 9.902
Zanima me kako ih zamisljate? Da li je to ona klasicna prica "mali zeleni" ili...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
E pa ne volim da se svadjam ali shto mrzim ovako kad neko lupi pa ostane zhiv...strashno...Бл:Алија Изетбеговић је ван земаљац
Takodje ih i ja zamisljam kao u Star Wars-u.Ovo je mozda cista slucajnost sto smo mi ljudi "ispali" ovakvog oblika...P_R_E_D_A_T_O_R:Ma kakvi mali zeleni ako ima vise galaksija znaci da su svi razliciti.Mozda su i crni ko zna mozda i crveni a mozda izgledaju i ko mi nego ljudi ih tako zamisljaju."MALI ZELENI" hahaha![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ako postoji drugi zivot a verovatno i postoji jer bi bilo besmisleno da postoji ovoliki svemir i mi jedini u nejmu.Verovatno su svi razliciti.Ja ih zamisljam ko iz Star Wars-a u svakoj galaksiji drugi oblik boja tehnologija...
Hmmm, vidiš... Nisam o tome tako razmišljao... Nije ti loše razmišljanje.AbruX:Ma nisu oni ni ozbiljni..
A kako ih zamisljam?
Kako god hoces.Zasto bi uopste morali postojati na nasem materijalnom nivou?Zasto bi celokupan zamisljeni prototip njihove fizike i hemije morao biti ogranicen nasim culnim percepcijama?
Mozda se krecu oko nas u obliku atoma?![]()
Oximoron:Ta teorija makrokosmosa i mikrokosmosa mi deluje malo bezvezna jer ne vidim gde bi se tu uglavile galaxije i sl...