gost 52128
Iskusan
- Poruka
- 6.693
Kako zamisljate svoju starost?
mozete da izbarete nekoliko stvari, a anketa je javna
mozete da izbarete nekoliko stvari, a anketa je javna

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znači 8.ja zapisala opciju 2 i 10.
ako ipak ostarim, zamisljam da sam zivahna, imam hobije, da zivim pored mora i da mi familija dolazi u posete...
ma jooook... samo cemo da te stavimo u beskonacnu petlju donosenja po 100 evra...Al' ako zaboravim kad' se opklada ostvari nemo' da me zajeb.ete.![]()
baba mojra...jao grehota da me neko tako zove
mislim da cu biti od onih baba koje kuvaju caj od lijandera, i secere kolace arsenikom, na krstarenju nilom ili orijent ekspresom...bez drugarica. koketiracu sa iskusnim dedama avanturistima koji su u mladosti osvajali vrhove himalaja, provodili godine u budistickim hramovima i trazili oaze u pustinji. igracemo bridz i sah i pricacemo o tantrickom sexu.
imacu macku, iskricave oci i bicu jedna strasno srecna baba. vodicu decu u bioskop da gledaju filmove koje ce roditelji da im brane i nikog necu da zarezujem![]()
i secamo se sa setom onih koji su otegli papke pre nas?mislim,pre ces ti meni doci na kremaciju...
e zamisljam kako u starackom domu nastavljamo da se prepucavamo na forumu ali posto prsti drhte a oci izdaju unajmljujemo od svojih visokih penzija daktilografe i oni nam citaju i kuckaju umesto nas (ko otvorio novu temu?muvalo?aaa i ko se sve javio?ahaaa dobro,milijana pisi vako...)