Kako zamisljate svoju starost?

Kako zamisljate svoju starost?

• 1. bicu divna baka, pravicu kolace unucicima, deka i ja cemo se voleti, sve ce biti kao u bajci

• 2. ne verujem da cu doziveti starost

• 3. bicu nadrndani namcor, ne bez sarma

• 4. bicu baba-smaracica koja zahteva da joj ustanu u busu i otima se za sve

• 5. starost cu da provedem sa zenom, nikako sa muskarcem

• 6. bicu "luda baba" - vozicu bajs, ucicu japanski, i putovacu po svetu sa drugaricama

• 7. bicu koketa

• 8. bicu baba "jadnica" - zalicu sebe i zalicu se da me ne posecuju dovoljno

• 9. bicu potpuno izlapela

• 10. nesto savim drugacije

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
baba mojra...:lol::lol::lol: jao grehota da me neko tako zove
mislim da cu biti od onih baba koje kuvaju caj od lijandera, i secere kolace arsenikom, na krstarenju nilom ili orijent ekspresom...bez drugarica. koketiracu sa iskusnim dedama avanturistima koji su u mladosti osvajali vrhove himalaja, provodili godine u budistickim hramovima i trazili oaze u pustinji. igracemo bridz i sah i pricacemo o tantrickom sexu.
imacu macku, iskricave oci i bicu jedna strasno srecna baba. vodicu decu u bioskop da gledaju filmove koje ce roditelji da im brane i nikog necu da zarezujem :)

Bitju udovac sa klosharskim sakoom i maramom oko vrata,dugim elegentnim shtapom i sheshirom na glavi,debelim naocharima zatamnjenim da dobijem na eleganciji...ona fora 3.mladost..kad u 80.poludish i pochnesh da jurish piletinu od 65.

Prvo se nadam da cu je doziveti.
Drugo shto znam ,da je sigurno da cu biti izlapela.I sad sam po malo.
Trece:tachnije ima dve varijante.

Prva je :Bicu u nekoj kolibi na planini.Imacu svoju bashticu.Gajucu svoje voce i povrce.Slikacu na miru.Imacu puno zivotinjica.Volela bih da mi unuci nekad dolaze u posetu.(p.s.Pre toga bih naravno proputovala ceo svet :))

Druga:Zamonashila bih se.

Sumnjam da cu doziveti starost, a i ako je slucajno dozivim bicu u tragicnom stanju jer ce mi konacno popustiti kicma, a i ima da udare prosirene vene, sve zajedno sa losom cirkulacijom koja mi je i sada ocajna. U, kad bolje pogledam bilo bi mi bolje da ne dozivim starost.:shock:
U svakom slucaju imacu nekog kera (to je pod obavezno), a za unucice i zivotnog saputnika ce me boleti uvo. Dane cu provoditi na nekoj klupici u parku, gledajuci u daljinu dok mi ker bude skakutao okolo. I eto.

Опција 1.
Само треба још да наватам неког деду и да научим да правим колаче...:?

(Рекла сам ћеркама да без 6 комада унучића нећу ни да разговарам! :lol:)

baba mojra...:lol::lol::lol: jao grehota da me neko tako zove
mislim da cu biti od onih baba koje kuvaju caj od lijandera, i secere kolace arsenikom, na krstarenju nilom ili orijent ekspresom...bez drugarica. koketiracu sa iskusnim dedama avanturistima koji su u mladosti osvajali vrhove himalaja, provodili godine u budistickim hramovima i trazili oaze u pustinji. igracemo bridz i sah i pricacemo o tantrickom sexu.
imacu macku, iskricave oci i bicu jedna strasno srecna baba. vodicu decu u bioskop da gledaju filmove koje ce roditelji da im brane i nikog necu da zarezujem :)

Jao, ovo je i moj tip dede! :lol:

bicu namcor sigurno.samo jos gori nego sada.verovatno cu biti jos gora od dede pa cu i ja redovno bezati iz bolcina,sikanirati familiju dosadnim pricama iz vojske,i eh kad sam ja bila mlada...pa onda...zzzzzzzzz......i otisli smo.....zzzzzzzzzzz......zzzzzzzzzzz.e da to je taj sarm komuikacije sa matorim ljudima,oni samo zele da pricaju,a nebitno slusa ih li ko :)
a i mogu da se vidim u onoj opciji sa bajsom jer kakva sam sada,ko zna kakva cu biti onda :?
bicu baba namcor na bajsu i gazicu cicice na ulicama po japanu,pa malo u rikverc cisto da se uverim da sam ih dokrajcila :D
a to ako pozivim naravno,ako ne placite mi na grobu :(

i ja cu verovatno(ako dozivim starost) biti nadrk,iako sad vezbam toelranciju prirodni talenat je da svemu mogu da nadjem manu,samo se nadam da necu kenjati protiv danasnje omladine:lol: a izlapela i to,i danas imam neke cudne momente a tek tada..baba koketa sam stavila za svaki slucaj jer mnooogooo volim da flertujem pa mi je tesko da zamislim da cu se i tada odreci tog hobija.inace potpuno sebicno:volela bih da ja umrem pre muza,mora da je uzasno biti star i sam,pa one staracke nesanice,budis se u 3h i nemas koga da cimnes da mu kazes kako te bole ledja(jer su deca umorna od gradjenja karijere a unuci u diskoteci u to vreme) pa onda ceo dan blejis i gledas kad koji lek treba da popijes.pitala sam muza je l zeli da budem buckasta baba ili od onih sasusenih i on kaze bolje buckasta,manje se vide bore :)

mislim,pre ces ti meni doci na kremaciju...
e zamisljam kako u starackom domu nastavljamo da se prepucavamo na forumu ali posto prsti drhte a oci izdaju unajmljujemo od svojih visokih penzija daktilografe i oni nam citaju i kuckaju umesto nas (ko otvorio novu temu?muvalo?aaa i ko se sve javio?ahaaa dobro,milijana pisi vako...)

ja sam oduvek zelela da budem ona sasusena baba ali cu po svoj prilici,gledajuci ove dve sto vidim biti normalna baba ni debela ni mrsava.
i ja bih isto zelela da umrem pre muza,a ne posle da ostanem sama.a njega ko ****,nek ide u svaleraciju cim rikem,meni sve jedno.
i nadam se da necu da budem senilna,ova baba u beogradu mi je malo cao mozak,zaboravlja stvari a i voli da laze i onda je svi zajebavamo kad je uhvatimo u istoj,pa se ona zarumeni od blama :lol:
a ona druga u hrvatskoj je fina mada lukava i proracunata,mada mislim da karakter po tom pitanju nisam toliko na nju povukla,jesam izgled i neke druge crte karaktera,ali cu biti drkadzija na dedu vec se vidm,ja ipak ne znma ko baba da ocutim i da pravim cunning plan za osvetu u glavi,ja odma krenem da urlam,batine i tako to :) jbt kako se uvek povuce taj najgori gen :roll:
e da i picu lekove za povisen pritisak i holesterol :(

hihih vidi se da si razmisljala o temi
i ja sam
moja jedna baba (ona pokojna) je pred kraj zivota potpuno odlepila nije nikoga prepoznavala,bezala od kuce pa su je zatvorili u bolnici gde je umrla :( jadna zaista,ostala je bez jedinog deteta 8god pre toga pa mi je sve to i jasno a ova druga je vitalnija,dobro ne razumem se bas u kompjutere ali svesna i dobro joj ide
a ja sam na dedu

mislim,pre ces ti meni doci na kremaciju...
e zamisljam kako u starackom domu nastavljamo da se prepucavamo na forumu ali posto prsti drhte a oci izdaju unajmljujemo od svojih visokih penzija daktilografe i oni nam citaju i kuckaju umesto nas (ko otvorio novu temu?muvalo?aaa i ko se sve javio?ahaaa dobro,milijana pisi vako...)
i secamo se sa setom onih koji su otegli papke pre nas? :(
ono "eeee znas...ona je bila diiiiiiivna,secam se kad sam dosla u beograd pa smo otisle zajedno na kafu...a sad joj unucici ostase bez bake...steta prijo,bila bi tako divna baba,a kakve je tek kolace pravila :shock: a i ima divnu decu,sve uspeni ljudi,cerka se cak i udala ima dvoje dece,jedino sin malo kasni...al dobro znas kakvi su oni,neozbiljniji,kasnije sazrevaju...ma bice to uredu...da da...." zzzzzzzzzzzzzzzz :lol:

Back