Haha, možda zato :wink: Bolje da si me zamislila sa zlim anakinom, mislim da bih sa njom bolje prošla
Nego, tebe zamišljam maksimalno smorenu. Kao da se svaki dan spremaš za fajt, i da te mrzi da to radiš, ali ipak radiš :shock: onako, polusklopljenih očiju...
Pa pazi... Nemoj uzeti ove nove LK, lociraćemo te, ionako radim sa roverima i onim qrcima što hvataju signal, mogu sve da vas lociram kad poželim, dovoljno je da znam koji vam je zub kvaran...
Da, da, jako sam visoka. Pre neki dan nisam mogla da pročitam kad mi je ispit jer su na yebenoj tabli postavili obaveštenje za neuspele klonove sijamskih blizanaca ili Divca, možda da je došao Divac da mi pročita... Ne znam. Moraću da pitam nekoga kada su :?
hehe.... ja se plashim kad su ljudi mnogo vecji od mene... nekako.. .sve se odmichem.... i bude mi nelagodno.... osecjam se ranjivo... a inache mis za ovo podruchije se uopshte ne smatram niskom... al to tu kad dodjem... pa me svi nekako gledaju il u ravni il odozgo....
Gnjaaaaa, Meksikanci
Jezik sam izučiila uz njihove poučne televizijske programe koje prosleđuju za Srbiju, tako da ni to nije prepreka... Još ako su kratki ovako kao...... ... ... ... ... ... ...
**** kasandru.. ja se secjam onog njenog hose nechega.... al i taj je verovatno 160... :shock: e ne bih bila iznenadjena....
mis ima ih i normalnih.. samo su retki..... generalno su izrazito niski.....
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.