...za 10 godina???
8)

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
JaH_G|rL:...za 10 godina???8)
pa iskombinujemo.. ja muckam hemikalije, gde ti pravis kucice.. a u medju vremenu ti nesto piskaras i crtkas..Keeper:paaaaaaaaaaaa .........
cek da smislim
ovaj, sta htedoh rec ... moram da konsultujem mortishu. ej, Tisha, imamo dve verzije:
1) ja gradim privatne kuce i stambena naselja po svetu a ti ides za mnom, sunchas se dok ja crnchim za stolom i tako to ........
2) ti muckas hemikalije, ubijash se po ceo dan ... a ja sedim i tripujem se, crtam stripove i pisem knjige.
hehehehehhe ........
u je8ote ....... zeznuta ta buducnost![]()
mortishaaa:pa iskombinujemo.. ja muckam hemikalije, gde ti pravis kucice.. a u medju vremenu ti nesto piskaras i crtkas..Keeper:paaaaaaaaaaaa .........
cek da smislim
ovaj, sta htedoh rec ... moram da konsultujem mortishu. ej, Tisha, imamo dve verzije:
1) ja gradim privatne kuce i stambena naselja po svetu a ti ides za mnom, sunchas se dok ja crnchim za stolom i tako to ........
2) ti muckas hemikalije, ubijash se po ceo dan ... a ja sedim i tripujem se, crtam stripove i pisem knjige.
hehehehehhe ........
izvodljivo, zar ne?? :?
:wink:Keeper:mortishaaa:pa iskombinujemo.. ja muckam hemikalije, gde ti pravis kucice.. a u medju vremenu ti nesto piskaras i crtkas..Keeper:paaaaaaaaaaaa .........
cek da smislim
hehehehehhe ........
izvodljivo, zar ne?? :?
kompromis 8) :wink:
wow.........koji stav..... to sestrooooooooo... c c c.. (suvise vremena ovde provodim) :wink:DevouredSoul:Za 10?
Jock. Ne nameravam da se bakcjem ovim zhivotom posle 25 uopshte.
Dakle, u nekom sanduku. Bicju totalno kul i opushtena.
A ako se predomislim, bicju knjizhevni kritichar, alkoholicharka i ko zna shta sve josh... 8)
hehe.. a ti si ozbiljna! :shock: ipak.. je WOW :wink:DevouredSoul:A da, taj stav furam otkad znam za sebe. ne znam bash koliko je wow... Osim ako nisi psihijatar :wink:
mortishaaa:hehe.. a ti si ozbiljna! :shock: ipak.. je WOW :wink:DevouredSoul:A da, taj stav furam otkad znam za sebe. ne znam bash koliko je wow... Osim ako nisi psihijatar :wink:
ma da....DevouredSoul:mortishaaa:hehe.. a ti si ozbiljna! :shock: ipak.. je WOW :wink:DevouredSoul:A da, taj stav furam otkad znam za sebe. ne znam bash koliko je wow... Osim ako nisi psihijatar :wink:
A da, jeste i sa te tachke gledishta je wow![]()
Uz malo srece,Koleginice... :wink:lolla:Vidim sebe u advokatskoj kancelariji.. spremam odbranu .. listam zakone..itd....
Ej, je l' mi verujesh da sam pomislila na tebe kad sam kucala odgovor na ovu temu...? Odma' se setim i koleginica.. hehehee....Peta W.:Uz malo srece,Koleginice... :wink:lolla:Vidim sebe u advokatskoj kancelariji.. spremam odbranu .. listam zakone..itd....