kako zamishljate forum za 10 godina

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
9.12.2015.
Jao, strashno! Ova danashnja omladina...po ceo dan visi na forumu...u moje vreme je bilo drugachije...A da im vidish pitanja...Koje boje vam je kozni implantat za konekciju...Gde ste jutros leteli...Da li vam se svidja nocni zivot na Mesecu...Koje limenke sa chistim vazduhom kupujete...Shta znamo o buba-shvabama od 6 kilograma?
A LJ i S vishe ni ne postoji...Uzas... :-D

paaa prilichno isto vako...ljudi koji su tuuu...ljudi koji se pojavljujuuu...ljudi koji samo chitajuuu....jagodica....ljudi koji chatujuuuu...ljudi koji lupetajuuuu...ljudi koji pametno zbore....svakojaki....mozhda neki novi skin ubace a?...budimo razumni ovo je ipak srbija...egzistens je daleko od nas...mozhda u japanu il negde...ovo je geografija shtapa i kanapa....

sta imate protiv chata? imate jer je brz i momentalan.so...ko umije njemu dvije. mrzim narodne doskocice i uskoke.
dakle, chat je fantastican vid mentalne atletike. forum? visibaba! ovde mozes da krpis, krojis, prekrajas...sve u smemu da nasminkas, tamo nema, tamo je dza ili bu.chat rules.
ne zamisljam ni forum ni sebe za deset godina...ja volim da vidim sebe sada i svaki put se izljubim kao da se nisam videla dugo.

Kakav ce biti forum za deset godina?
Hm, kada sam se registrovala konektovala sam se preko dial - up konekcije, a sada idem na net preko wireless veze... za deset godina cu mozda to raditi energijom misli. Napnes se i pljuc! ispadne post. (preporucljivo prilikom opstipacije u wc-u)

Gljiva zjalelovka:
9.12.2015.
Jao, strashno! Ova danashnja omladina...po ceo dan visi na forumu...u moje vreme je bilo drugachije...A da im vidish pitanja...Koje boje vam je kozni implantat za konekciju...Gde ste jutros leteli...Da li vam se svidja nocni zivot na Mesecu...Koje limenke sa chistim vazduhom kupujete...Shta znamo o buba-shvabama od 6 kilograma?
A LJ i S vishe ni ne postoji...Uzas... :-D
E jes,tako nekako........
Ja ne znam sta da odgovorim na ovo pitanje klad se radi o meni a ne o nekim drugim stvarima......... ne znamo ni sta ce biti za godinu dana a ne za deset :roll:.ja sam takodje ui nekom apokaliptickom raspololozenju ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back