..eto,sretismo se ponovo...a nista nije slucajno. jjce nism imao vremena za duze pisanje i obrazlozenje..Proslo je mislim 5-6 godina od zadnjeg susreta..
moram da kazem da min je tvoja knjiga dala odgovor na pitanje koje sam trazio,i da se sa vecinom uglavnom slazem,medjutim ima nesto sto mi bode oci i sto ne mogu da svarim nikako...tako mi je sa vecinom knjiga koje sam citao...
Ne smatram za ispravnim da nam treba ucitelj ili vodic kroz duhovno uzdizanje..zato sto imamo najveci dar od tvorca koji postoji SLOBODNU VOLJU,..sa njom imamo moc da sve mozemo sami da odlucimo i postignemo, e sad ako imamo ucitelja onda gubimo nesto najdragocenije sto imamo...slobodnu volju...,a ucitelje i vodice imamo i visim nivoima naseg postojanja...svi imamo andjele cuvare i slicno..posto nasi andjeli cuvari nemaju emocije,potrebno je da se mislima obratimo za sve...a sto se tice zakona i pravila na zemlji...jasno je ko dan da su na zemlji zakone pisali ljudi i postavljali svoja pravila da bi zavladali svetom..(izasno min smeta izraz "predstavnik boga na zemlji"...jer svi mi smo ustvari to!!!
ako tu istrazimo nasu licnu istoriju,usput,onda mnoge stvari postaju jasnije...
Pomenuo sam juce nas bele ljude...s razlogom,mi smo drugaciji ...dosli smo ovde pre 20 000 godina svemirskim brodom...nas 80 miliona...sad nas ima 7% na planeti i napadnuti smo sa svih strana,zasto? zato sto mi jedini imamo direktnu vezu sa izvorom u sebi,i velike moci koje to sa sobom nosi..Dosli smo sa sazvedja plejade...137 planeta i 6 planetoida..sve nastanjene sa bicima koja izgledaju orginal kao mi...na plejadama se koristi sarosrpski jezik i pismo cirilica (15% slicnosti sa nasim sadasnjim jezikom...) O ovoj nasoj istoriji ucice se kad sve ovo prodje...korona ratovi i sve sto su smislili da nas uniste..mi beli ljudi smo zbog svojih moci,smetnja nwo...i samo smo mi napadnuti izmisljenim bolestima i dogovorenim ratovima i nas smo prskaju iz aviona itd
Moram da dodam da smo mi savrseni bioloski kompijuter (samo nam fali upustvo za upotrebu)...nase telo je 80% voda...a voda ima moc da SVE zapamti....tako da u nasim genima imamo sva znanja ovoga sveta ,treba samo da se "setimo",ili da sva pitanja na koja nemamo odgovor postavimo sebi...odgovor ce nam uvek doci...pojavice se misao...(jos jedan agrument zasto nam ovde nisu potrebni ucitelji ili vodici...)Pozdrav
Qviti,
prihvati ovo kao ćaskanje a ne ubeđivanje.
Ova planeta je preplavljena knjigama pisanim od ljudi i žena koji kanališu informacije od nepoznatih entiteta koji imaju svoj cilj iza toga. Takve knjige se prihvataju kao one koje govore istinu a da ih niko ne može proveriti. Naučio sam da takve knjige zaobilazim iz prve. To ne znači da u njima nema nekih delića istine kako bi na osnovu toga ljudi verovali da je sve istina.
Postoji knjiga iz 12 tomova i zove se Shariyat-Ki-Sugmad. Prve dve knjige si štampane i izdate na ovoj planeti. Ostalih 10 proučavamo na pšutovanjima višim realnostima. Kako ih proučavamo na višim realnostima? Tako što njihova sadržina biva direktno utiskivana u nas svetlosnom brzinom, u nas, Duše. To je jedina knjiga kojoj se može i kojoj će verovati svako u svoje vreme. Svako onda kada bude sam odlučio da krene tim putem i prouči ih. Koje je to vreme? Onda kada sama osoba u sebi oseti potrebu i kada sama Duša, odnosno sama osoba duboko u sebi, ona kao Duša, oseti potrebu za tim. To je momenat keda pojedinca ili pojedinku ništa drugo na ovom svetu ne privlači. Ništa osim taj jedan jedini Put a to je Put ili Duh Sveti jer je PUT samo još jedno ime za Duh Sveti.
Pre tog trenutka svako ima slobodno volju da luta ovim svetom i proba sve što želi i što oceni da valja probati. Ipak, i taj trenutak kada dođe osoba ima slobodnu volju ali sve što želi jeste baš taj jedan, jedini Put. To je kao mlada osoba koja ima slobodnu volju da se zabavlja sa kime god i kako god hoće ali dođe dan kada se zaljubi i jednu osobu. Tada sve što želi jeste baš ta i ni jedna druga osoba na svetu. Da li je tada izgubila slobodnu volju? Ne, nikako ali ona želi samo tu jednu osobu.
To je ono što ja govorim sve vreme.
Napisao sam tu knjigu i ako si pažljivo čitao video si da sam apsolutno imao slobodnu volju. Čak i Unutarnji Učitelj koji me odveo do izloga punog privlačnih knjiga učinio je da toga dana bude otvoreno i da samo ja budewm unutra da odaberem one knjige koje sam voljom svojom odabra a da pri tome ne bude nikog da utiče na moju volju. APSOLUTNO NIKO.
Ako ponovo zaviriš u taj opis videćeš da je baš tako bilo. Posle čitanja jedne od njih ja više niusam želeo ništa više osim baš to što sam odabrao. Poštovana je moja slobodna volja.
U knjizi sam pisao da kažem ljudima koji imaju takvu potrebu i koji su imali iskustva kao i ja i koji ništa drugo ne smatraju da može utoliti njihovu potrebu jer su to učenja Duha Svetog a Duh Sveti je jedna jedina suština života kojoj možemo, trebamo i uistinu potpuno smemo verovati. Nema ničeg, ništa ili bilo šta drugo što može ili treba biti u centru naše pažnje osim te Suštine jer smo sačinjeni od baš te iste suštine i baš zato všto se Ona stara da dobijamo sva moguća iskustva da bi nas vratila u samo srce Kreatora gde smo i kreirani.
Dakle, svako ko recimo pročita tu knjigu ili ma koju knjigu koja ukazuje na ovo o čemu govorim i dalje ima slobodnu volju, ali, želim naglasiti, svaki drugi izbor nije neispravan sa tim da svaki drugi izbor vodi osobu u još dalja iskustva. To ne znači da je to pogrešno jer i nije jer mi u stotine hiljada života jesmo učili lekcije baš po tim principima i došli smo do vrata koja nam ukazuju na Živa Učenja Duha Svetog. Naravno, ta vrata nam se ponude jer smo zaradili to pravo. Međutim, to ne znači da svi prihvate ući na ta vrata. Mnogi odu dalje u još malo iskustava sa još nekoliko stoina dodatnih života.
Ima jedna knjiga pod naslovom, In the Company of ECK Masters od P?hila Morimitsua. On opisuje da se ja sa ovim učenjima sreo još mnogo davno na jednoj od planeta sunčevog sistema. To je bilo vreme kada se bližilo vreme kataklizme na toj planeti pa je tadašnji Bog-Čovek, onakav kakvog ja i opisujem, njima objasnio da će morati svi koji hoće nastaviti sa životom da se presele na Zemlji. Retko ko je poverovao da će tamo doći kataklizma pa je malo njih prihvatilo doći na Zemlju jer je na zemlji tek započinjao život čoveka i to onog koji je bio potpuno primitivan.
Ovaj momak, autor, kaže da dok je tadašnji učitelj držao predavanja on je nezainteresovano zevao u ptice na nebu. To je bilo pre mnogo milijardi godina i evo njega danas u ovim učenjima. Prigrlio ih je kao majčinu dojku. Sada je sazreo toliko da je u njima prepoznao sve ono što mu treba.
Otuda, dok god neko više gleda u drugu devojku to znači da ona pored njega nije ona prava i ne treba da se veže za nju. Neka ide da ima još malo avantura jer je život i izbor njegov.
Ko t6u odlučuje?
Mi kao Duša a ne mi kao ličnost ili ego svest.
Može svih sedam milijardi iznositi činjenice, za koje oni veruju da su ispravne, ali ja koji jesam prošao put i istraživanja koja sam tamo opisao govorim iz svojih iskustava. Ona su ta koja meni daju potvrdu. Ono što sam pisao u knjizi i dalje tvrdim da je pisano po potpunoj i istinitim iskustvima. Ono što sada verujem i govorim jeste rezultat mojih iskustava na unutarnjim, višim svetovima.
Da, postoje unutarnji vodiči, ali pitam, Ko je glavni gazda za moj život, Ja ili oni? Uvek sam ja taj i ja kao Duša odlučujem a ne bilo ko na bilo kom svetu. Čak i sada, meni moj učitelj može savetovati ali ja odlučujem da li da sledim njegov savet ili moju drugačiju odluku. Ipak, moja iskustva i moja unutarnja saznanja kažu da kada god sam išao po mojoj odluci uvek sam pogrešio. On je taj koji vli svaku Dušu više nego što mi kao Duša možemo zamisliti. Više nego što mi sami imamo kapaciteta da volimo sebe.
Nisam ni ja sada prvi put u ovim učenjhima i ja sam imao susret sa njima u nekoliko prilika i ja sam poput Morimitsua gledao i svrake na nebu. Ali, sada u ovom životu znam reći kolegama ovako: "Ako nemate drugačije snage da istrajete na ovom putu a vi se uhvatite zubima. Naravno da je moja izreka besmislena jer je nemoguće držati se zubima, međutim ja nemam drugačiji način da kažem važnost da se istraje.
Sve što možeš poverovati poveruj a najviše sebi. Sve što ne možeš idi kroz život i iskustva će ti dati saznanja iz kojih ćeš izvlačiti zaključke jer tako svi mi učimo. Da, potpuno je tačno da imamo potpunu slobodu. Kada dođe dan, jednoga dana ili jednoga života i sam ćeš pričati moju priču. Niko od nas nikada neće zalutati i svako od nas će ući u svetove koji su našcilj i spasenje. Neki su već otišli davno tamo, neki će još u ovom životu a neki kroz hiljadi ili milion života. Nema žurbe.
Da li sam ovim nastojao bilo kome uskratiti slobodu? Mislim da nisam a ovo što sam govorio može se nekome ne dopadati zato što su primaljivije priče sa druge strane. Ukoliko jesu onda njih treba oprobati i iskustva će reći a pre toga je pre toga.
Evo primera. Roditelji nam kažu, "Sine, nikada ne ulazi na vrata kupleraja." Mi, vidimo privlačnost pa kažemo sebi, "Vidi kako se zabavljaju i srećni su, zašto dai mi ne probamo'" I uđemo. A onda iza toga nižu se novi događaji koji nas povedu putem za koji i ne znamo kuda nas vodi jer je primamljiv. Jednoga dana i to shvatimo. Uslede i novi životi i nova iskustva u kojima moramo susresti posledice a to je ono što se zove sudbina ili karma pa se pitamo ko nam je ovo nametnuo. Naravno, ni karma nije pogubna ona je samo druga strana medalje koja treba da nas učini iskusnom Dušom. U ovom svetu nemo nićeg pogrešnog jeri lepa i ružna iskustva nas će dovesti jednoga dana opet pred istim vratima a to je da se ponovo sretnemo pred vratimna koja se zvou Živa Učenja Duha Svetog.
Da li si me razumeo?
Ako si brzo čitao iskreno te molim pročitaj još jednom ovo što sam napisao jer volim da uvek možemo imati najbolju komunikaciju i da prijateljski popričamo.
Da, slobodna volja uvek mora da postoji po pitanju izbora i tu ja moram poštovati izbor svake osobe bilo da je moj prijatelj ili neprijatelj.
Od srca pozdrav!