Kako zadrzati dobru ribu?

Salle Buddha

Ističe se
Poruka
2.184
Situacija...
Smuvao si dobru ribu... onako, bash A klasa... zgodna, lepa, pametna....
U vezi ste...
Medjutim, znash da je "ona takva" plen svakog muzjaka pored koga prodje...
I da je samo pitanje vremena kad ce neko da je pokupi, tj. kad ce pasti na chari nekog od toliko privlacnih, zgodnih, bogatih muskih primeraka....
Logicno, hteo bi to da sprecish....

DakleM, pitanje za muskarce, kako?
Isto pitanje za dame. Kako vas zadrzati?
:D

DODIRLJIVA

Ističe se
Poruka
2.485
:mrgreen:
Situacija...
U vezi ste...
I da je samo pitanje vremena kad ce neko da je pokupi, tj. kad ce pasti na chati nekog od toliko privlacnih, zgodnih, bogatih muzjaka...
Hteo bi to da sprecish....

Pa pazi..npr kad se ja stavim u ulogu te lepe pametne zbodne devojke:mrgreen: rekla bih da ti nemas nista s tim ako pocnes toj devojci nesto da znacis bice s tobom..i savet da ne *****s mnogo jer takva riba sigurno ima na milione takvih..mozda da pokusas da budes drugaciji
??!!:)

Golub

Elita
Poruka
17.370
Situacija...
U vezi ste...
I da je samo pitanje vremena kad ce neko da je pokupi, tj. kad ce pasti na chari nekog od toliko privlacnih, zgodnih, bogatih muskih primeraka....

Nikad nisam imao taj problem.
Al dobro, ja sam izuzetak, nema puno tako lepih, pametnih, zgodnih, duhovitih i u kompletu neodoljivih mužjaka kao što sam ja.
Problem nastaje kad hoću da ih otkačim... teško bre, ne daju se....

Serdecnij

Ističe se
Poruka
2.902
Situacija...
U vezi ste...
I da je samo pitanje vremena kad ce neko da je pokupi, tj. kad ce pasti na chati nekog od toliko privlacnih, zgodnih, bogatih muzjaka...
Hteo bi to da sprecish....

Pa to sto je dobra riba ne znaci da je lujka :roll: ...ako sam sa nekim tipom u vezi kako kazes znaci da mi je stalo samo do njega ,onda samo on postoji za mene i mogu da imam hiljade udvaraca

Vise treba strepeti ako si u vezi od onih zenski koje niko nece ....e njima je dovoljan i jedan pogled pa da ti kazu vozi me kuci ja u ovo vreme spavam a ti srecan zamisljas je kao andjeo da spava a ona :telefon:

Heavy Knight

Aktivan član
Poruka
1.409
Ako se budes opterecivao time,tesko ces u tome uspeti.
Prvo moras da shvatis da ako se tako nesto i desi,nije smak sveta i katastrofa.
Dalje,zadrzati je mozes,mada to ipak zavisi i od toga do koje mere je halava na pare.Ako nije puno,nemas brige.
Poenta je u tome da ne treba ti da trcis za njom,vec ona za tobom.Nemoj je zvati telefonom,neka ona to radi.Ako i ona pocne to da preskace,samo bani iznenada kod nje.Izmisli neki izgovor i nemoj dugo ostati sem ako se mala nije "zapalila".
S vremena na vreme onako najozbiljnije joj reci da si primetio da se nesto promenilo na njoj,na primer ili da joj je iskocila neka bubuljica,ili da joj je nos kao malo kriv a nisi to ranije primetio,ili da joj je kosa neuredna...
Pravi se stalno zauzet i cesto gledaj na sat.Pricaj kako si zbog nekih obaveza ili posla u kontaktu sa nekim drugim zenama.
Nemoj biti ljubomoran.
Ima toga dosta,neka ti malo radi imaginacija.

light & dark

Buduća legenda
Poruka
37.758
Ako se budes opterecivao time,tesko ces u tome uspeti.
Prvo moras da shvatis da ako se tako nesto i desi,nije smak sveta i katastrofa.
Dalje,zadrzati je mozes,mada to ipak zavisi i od toga do koje mere je halava na pare.Ako nije puno,nemas brige.
Poenta je u tome da ne treba ti da trcis za njom,vec ona za tobom.Nemoj je zvati telefonom,neka ona to radi.Ako i ona pocne to da preskace,samo bani iznenada kod nje.Izmisli neki izgovor i nemoj dugo ostati sem ako se mala nije "zapalila".
S vremena na vreme onako najozbiljnije joj reci da si primetio da se nesto promenilo na njoj,na primer ili da joj je iskocila neka bubuljica,ili da joj je nos kao malo kriv a nisi to ranije primetio,ili da joj je kosa neuredna...
Pravi se stalno zauzet i cesto gledaj na sat.Pricaj kako si zbog nekih obaveza ili posla u kontaktu sa nekim drugim zenama.
Nemoj biti ljubomoran.
Ima toga dosta,neka ti malo radi imaginacija.

jel ovo recept kako sto pre da vas sutne riba? :hahaha:

Stroncijum

Elita
Poruka
15.164
Situacija...
U vezi ste...

Onda kad prestaneš da sebi postavljaš to pitanje i kad prestaneš da imaš tu logiku.
Jer, zamisli, ona nije sa tobom zato jer si najbolji, najprivlačniji, najzgodniji i najbogatiji.
Ali da bi to shvatio, moraš najpre da shvatiš, tj prestaneš ono prvo

Brajan Koen

Buduća legenda
Poruka
38.515
Situacija...
U vezi ste...

Nikako al' se trudiš da ostaviš dobar utisak i dobar kita-otisak