Kako zadaditi lovu?

To sto si naveo je dobar nacin da se zaradi novac ali tim poslom karakter opada.
Zeljko Mitrovic idiot ali ima milione...

Ne možeš imati milione i biti idiot, ta dva ne idu zajedno. Tip očigledno ima šlif za nešto, manipulaciju, bilo šta.. nije bez veština.

To što se on javnosti ne sviđa, to je druga stvar. Ali nije idiot. Idioti idu na kazan i proklinju sudbinu jer su želeli da igraju po pravilima drugih ljudi...

Zato su se i sjebali.

Daleko je Zeljko Mitrovic os idiota, sta vise mnogo je blizi genijalcu. Prosto mu se divim kako covek galantno jebava narod vec godinama i nema nameru da prestane, niti taj narod trazi od njega da prestane. Svaka mu cast zaista, vrhunski intelekt.

- - - - - - - - - -

Pali iz Srbije.

I sta da radim u Nemackoj? Da ceo zivot govorim iskvarenim akcentom, druzim se sa Rumunima ili Bugarima, snatraju ne nizom rasom i sve to da bi zaradio 2 soma evra mesecno. Ipak bih radije pokusao sa pisanjem glupe knjige ili sviranjem u nekom turbo folk bendu.

Ne možeš imati milione i biti idiot, ta dva ne idu zajedno. Tip očigledno ima šlif za nešto, manipulaciju, bilo šta.. nije bez veština.

To što se on javnosti ne sviđa, to je druga stvar. Ali nije idiot. Idioti idu na kazan i proklinju sudbinu jer su želeli da igraju po pravilima drugih ljudi...

Zato su se i sjebali.

Dobro Zeljko Mitrovic je veoma pametan,ja mu zavidim.
Truje srpski narod.

Ako vi smatrate Zeljko Mitrovica pametnim jer truje narod to je strasno.
Kim Kardašijan ima milione,a svi znaju da je kurvaa...

Poslednja izmena:
i vucic radi pod fantomkama i otima drzavno zemljiste,sve je oteo , prodao i prisvojio ilegalno

Samo sto ja nisam u polozaju u kojem je Vucic. I on je morao da napreduje da bi dosao u taj polozaj sa kojeg moze da pljacka i otima i bude privilegovan.

- - - - - - - - - -

Kako zaraditi lovu?? Pa tako sto RADIS i zaradis, prosto je. ali problem je ako si student i moras svaki dan na predavanja i vezbe...

Jbg..

nije dovoljno da radiš nego i da imaš OK odnose s kolegama i već nekim krugom ljudi :confused: i za tebe bolje da ste drugari a da nisu neke ucene

a od ovog, pa možda sviranje u bendu, ne umetničkom nego ovom nekom što tezgari i svira ovde onde (umetničkom kao autorski bend koji izdaje pesme, to nije zarada već nešto drugo, mada i tak može da se zaradi al mislim ne može da se isprojektuje, snimiću hit i eto kapne para), ne znam kakvo je stanje toga al deluje da ih ima... čak nisu samo narodnjaci, ima ih i po kulturnijim restoranima nekakve mirnije varijante, starogradske, šlagerske itd... ali i to valjda ide i na preporuku... al opet se stigne do kontakata valjda... ili si u nečemu baš dobar pa je onda dovoljno da nisi kreten al nisi još možda nigde toliko dobar

- - - - - - - - - -

Samo sto ja nisam u polozaju u kojem je Vucic. I on je morao da napreduje da bi dosao u taj polozaj sa kojeg moze da pljacka i otima i bude privilegovan.

- - - - - - - - - -

Jbg..

vučić je baš mlad počeo, znači u 20tim

- - - - - - - - - -

kidnapovanje nekog lovana

to je jednokratno

Daleko je Zeljko Mitrovic os idiota, sta vise mnogo je blizi genijalcu. Prosto mu se divim kako covek galantno jebava narod vec godinama i nema nameru da prestane, niti taj narod trazi od njega da prestane. Svaka mu cast zaista, vrhunski intelekt.

- - - - - - - - - -

I sta da radim u Nemackoj? Da ceo zivot govorim iskvarenim akcentom, druzim se sa Rumunima ili Bugarima, snatraju ne nizom rasom i sve to da bi zaradio 2 soma evra mesecno. Ipak bih radije pokusao sa pisanjem glupe knjige ili sviranjem u nekom turbo folk bendu.

Mislim da imaš naglašeno loš pogled na život i posao. Ti nikad nećeš doći do love tako negativan... Pare su svuda oko tebe, samo ih treba znati pokupiti. Šta hoćeš da uradiš sa svojim životom? Imaš li neke konkretne biznis ideje? Pusti internet i sedenje kod kuće... Ko kaže da treba da ostariš i umreš u Nemačkoj, ili bilo kojoj drugoj zemlji? Dobro, negde ipak moraš da rikneš ali dok se to ne desi Imaš bezbroj opcija, ali tvoja tvoja trenutna percepcija ih sve negira... jer, sve je bezveze. Ja neću da radim kod Nemaca, ja neću da se družim sa Rumunima, nisu dovoljno dobri, nja nja nja... mamino zlato.

A šta je super? Da deliš dve litre piva sa lokalnim luzerima ispred prodavnice?

Radi napolju par godinu, skupi novac i pokreni svoj posao... Muški, odlučno. Ovde, tamo. Svejedno, bitno je da svesno oblikuješ sebe u ono što želiš da postaneš.

Mislim da imaš naglašeno loš pogled na život i posao. Ti nikad nećeš doći do love tako negativan... Pare su svuda oko tebe, samo ih treba znati pokupiti. Šta hoćeš da uradiš sa svojim životom? Imaš li neke konkretne biznis ideje? Pusti internet i sedenje kod kuće... Ko kaže da treba da ostariš i umreš u Nemačkoj, ili bilo kojoj drugoj zemlji? Dobro, negde ipak moraš da rikneš ali dok se to ne desi Imaš bezbroj opcija, ali tvoja tvoja trenutna percepcija ih sve negira... jer, sve je bezveze. Ja neću da radim kod Nemaca, ja neću da se družim sa Rumunima, nisu dovoljno dobri, nja nja nja... mamino zlato.

A šta je super? Da deliš dve litre piva sa lokalnim luzerima ispred prodavnice?

Radi napolju par godinu, skupi novac i pokreni svoj posao... Muški, odlučno. Ovde, tamo. Svejedno, bitno je da svesno oblikuješ sebe u ono što želiš da postaneš.

danas s internetom može da se uradi, ja nemam iskustvo ali ima dosta priča o poslu koji je vezan za internet, rad od kuće... ne treba to idealizovati ali to postoji kao neka mogućnost, samo valjda treba realno posmatrati stvari, informatika i ta neka zanimanja vezana za internet i sadržaj... googlajte
možda nije lako al nije da ne postoji, možda je bolje da neko krene od nečeg spolja

- - - - - - - - - -

pa da milion $ jednom i cao

i onda milion $ u banku ili u fioku :think: ?

Postoji mogucnost da se polozi Engleski za beki b2 nivo i da se ode u neku dalekoistocnu zemlju i predaje malim kosookim. To ne bi bilo loše pokušati.

- - - - - - - - - -

Kad bi postojala neka mogucnost da se u Nemackoj radi kao zigolo ni to ne bi bilo loše.

danas s internetom može da se uradi, ja nemam iskustvo ali ima dosta priča o poslu koji je vezan za internet, rad od kuće... ne treba to idealizovati ali to postoji kao neka mogućnost, samo valjda treba realno posmatrati stvari, informatika i ta neka zanimanja vezana za internet i sadržaj... googlajte
možda nije lako al nije da ne postoji, možda je bolje da neko krene od nečeg spolja

- - - - - - - - - -

u trosak,mozda par nekretnina za crne dane,ja bih neko zemljiste ogromno i sagradio nesto exkluzivno sto vredi 5x vise

Postoji mogucnost da se polozi Engleski za beki b2 nivo i da se ode u neku dalekoistocnu zemlju i predaje malim kosookim. To ne bi bilo loše pokušati.

- - - - - - - - - -

Kad bi postojala neka mogucnost da se u Nemackoj radi kao zigolo ni to ne bi bilo loše.

To možeš i preko Skajpa jedno vreme, pre mesec dva neka kineska firma tražila mlade učitelje engleskog. Plata 500 USD, 8 sati rada sa polaznicima.

Laganica posao.

Jezici su jako važni i mogu da budu dobar biznis, ako zapneš i dugoročno se profilišeš za to.

Mene čeka takođe jedan ispit iz stranog jezika u novembru, onda skupljam lovu za prvi mesec i paljba čim nađem neki posao za početak...

Kad počneš da razmišljaš na takav način da ostankom ovde ti mesečno gubiš 400-500 evra... nema vremena za sedeljke i razmišljanja.

Jer pored novca, i vreme je resurs na putu do uspeha.

Poslednja izmena:

- - - - - - - - - -

Da, može naravno. Ali živeti negde jedno vreme, to te nadogradi u svakom pogledu. Upiješ jezik koji si učio, stekneš korisna poznanstva... jbg život je i dalje tamo napolju, ne u našim sobama pred računarom. Mogao bih i ja tako, ali sam otpisao tu opciju flomasterom...

Ima predivnih gradova za život, a sto godina mi niko nije obećao.

Back