Kako zaboraviti i odustati od bivše simpatije ako nemaš nikog kome možeš slobodno da poklanjaš svoja osećanja?

Najbolje je otrezniti se
.
Tipa: pratiš bivšu i vidiš je zagrljenom sa drugim. Samo bolesnik može posle toga nešto da gaji... Ili pozvati tel i reći mislim na tebe. Ona će reći ti si paćenik i opet sledi otrežnjenje..
Samo ne treba tako zamišljati, umišljati svašta, van realnosti.

Najbolje ići dalje i tražiti novu.
Sve rečeno u temi..
Ali dok se ne nađe neko nov zašto se moraju imati osećanja pod obavezno? Napravi se pauza.

Она је депресивна. Али кад год ми је одговорила све је било лепо да имам утисак да сам јој и даље драг или да ме воли, чак ме је и хвалила задњи пут кад смо се дописивали, али да је хладна због депресије. Готово сам сигуран да нема никога јер уопште не излази и скоро да нема никога. Све је то због њене депресије а ја увек гајим наду јер немам ниједну тако дивну девојку са којом сам се дописивао. Она чак и не синује поруке зањих месеци а ни раније понекад дуго није синовала па ми се ипак после јавила са лепим речима.

Ситуација је мало комплексна, имао сам једну симпатију пре пар година коју не могу да заборавим, она ме нон-стоп кулира кад јој пишем. Ја немам ниједну другу којој су потенцијално отворена врата за нешто више, немам коме да пишем и коме да слободно ширим љубав и да очекујем да ће ми бити узвраћена.

Са њом сам се пре три године први пут пољубио у животу али иначе сам невин и никад нисам уживо видео голу девојку уживо, да не испадне да сам имао неког искуства, само сам мало осетио додир девојке кроз одећу, привид љубави, и ништа више.

Она је депресивна и игнорише ме, јако ретко ми одговори у фазону све је ок и ништа више. Да ме је јасно отерала у пм било би ми много лакше, не знам шта да мислим, да ли имам наде код ње или не, али она никад није указала да ме мрзи и слично, увек када ми баш ретко одговори у фазону ок си.
Oна је резултат твоје имагинације. Она је небитна. То је прва особа која ти је дала пољубац и ти си развио опсесију. Твоје последње теме су бензодиазепини, усамљеност, тражење девојке на форуму, што јасно описује стање у ком се налазиш.

Овде помоћ нећеш наћи, него ће те још исмејати људи. Потребан ти је психијатар који лечи од социјалних фобија, подтип страх од особа супротног пола, које сасвим сигурно имаш.

За почетак препорука једне књиге за самопомоћ усамљеним стидљивим људима, од чувеног америчког психолога Давида Бернса:
https://www.scribd.com/document/170138411/Intimate-Connections-David-Burns

ако си и у депресији крени од поправљања општег стања
https://www.scribd.com/document/440135209/David-Burns-Feeling-Good-pdf

Oво је само почетак. Свакако мораш код психијатра, уколико нећеш да наставиш да живиш тако како живиш.

Одустао сам од ње. И мрзим је, не постоји више за мене, кад би се мени јавила искулирао бих је, да навали на мене ја сад нећу ништа. Шта ће ми неко ко ми нешто средње-лепо каже само једном годишње. Доћи ће јој полако и рођендан, па и Нова година, први пут ће бити да јој са задовољством не честитам. А мало касније ће постати неки тотално небитан странац којег се и не сећам.

Није лоше што сам научио на какве не треба губити време. Само са оном која често мене прва зове могу да имам неки близак однос, све што је хладно, чека, глуми, и око које треба да се трудиш, са таквима се само губи време.

Јао, пре пола сата сам је назвао иако то никад не радим, оно баш сам скупио храброст да то буде позив а не порука, и баш је лепо причала са мном, не делује уопште љуто и слично, љубазна је била, чак је рекла да јој је и драго било што сам јој се јавио. Али у порукама, нема је чак ни да синује.. Не знам шта да мислим, доста сам збуњен, значи ми и мало пажње од ње..

Јао, пре пола сата сам је назвао иако то никад не радим, оно баш сам скупио храброст да то буде позив а не порука, и баш је лепо причала са мном, не делује уопште љуто и слично, љубазна је била, чак је рекла да јој је и драго било што сам јој се јавио. Али у порукама, нема је чак ни да синује.. Не знам шта да мислим, доста сам збуњен, значи ми и мало пажње од ње..

Она је дефинитивно моја љубав. Малопре сам се чуо са њом позивом, ја сам звао, она поруке на Виберу чак и не seen-ује. Није имала лоше мисли о мени, мало је пропитивачки настројена, и драг сам јој. Највећи проблем је, што је има само кад је зовем али тад дуго и лепо причамо, а нема је да синује поруке. Кад сам је питао да ли је за то да се видимо следећи викенд, она је ЗА, али да се пре тога чујемо око детаља (али не знам како да се "чујемо" кад не синује поруке).

Она мене дефинитивно не мрзи (што ми је већ довољно), а можда ме и помалко воли, драг сам јој некако и дуго смо и лепо причали :) Али сам мало збуњен и даље. Волео бих да будем с њом ❤

Она је дефинитивно моја љубав. Малопре сам се чуо са њом позивом, ја сам звао, она поруке на Виберу чак и не seen-ује. Није имала лоше мисли о мени, мало је пропитивачки настројена, и драг сам јој. Највећи проблем је, што је има само кад је зовем али тад дуго и лепо причамо, а нема је да синује поруке. Кад сам је питао да ли је за то да се видимо следећи викенд, она је ЗА, али да се пре тога чујемо око детаља (али не знам како да се "чујемо" кад не синује поруке).

Она мене дефинитивно не мрзи (што ми је већ довољно), а можда ме и помалко воли, драг сам јој некако и дуго смо и лепо причали :) Али сам мало збуњен и даље. Волео бих да будем с њом ❤
Brate ima opcija da ne stiklira kad vidi poruke

Она је дефинитивно моја љубав.
Више није. Немам више никаква очекивања и не желим више ништа с њом. Немам овако никога другог, не могу више да живим.

Back