S
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Incognito:Samo jedna se voli! ... Ostalo mogu biti samo kres varijante...
unesrecen za ceo zivot sa idiotomCecily:Jedna ce kad-tad ispasti iz kombinacije. Samo kvalitet ostaje i opstaje.
Ti to iz licnog iskustva?d1:unesrecen za ceo zivot sa idiotomCecily:Jedna ce kad-tad ispasti iz kombinacije. Samo kvalitet ostaje i opstaje.
ne bih bio sa nekim da ne vidim bar nesto u njemu... a ako mislis na lepotu, ona meni nije najbitnija i zato i kazem da ce ta vrsta "kvaliteta" da dosadi, i sta onda???Cecily:Blago tebi, kad se imao toliko "kvaliteta". Sto meni ne dodju...
Ja pod kvalitetima podrazumevam puno stvari. A tu ne ubrajam fizicki izgled, ni da li se mi slazemo i imamo iste stavove po svim pitanjima. Bas naprotiv, on treba da bude svoj (i sledi svoje instinkte). A TO stvara fluid, meni bar.d1:moze neko da izgleda kao afrodita, i da ti savrseno odgovara, ali da ti ne budi fluid, i da ne moze da ti se zavuce pod kozu.... ja ne mogu da budem sa nekim koga ne volim.... a takodje mislim da ne moze niko da voli dve osobe....