Kako voditi ljubav u krevetu?

Interesuje me kako treba voditi ljubav u krevetu, znajuci da se prilikom seksa ispustaju razne tecnosti od orgazma? Da li treba neki poseban carsav i kako izbjeci da se ne ufleka krevet?
Moji pokojni roditelji kad sam bio mali, su koristili poseban dusek koji bi postavili na pod.
Значи господе боже.

Interesuje me kako treba voditi ljubav u krevetu, znajuci da se prilikom seksa ispustaju razne tecnosti od orgazma? Da li treba neki poseban carsav i kako izbjeci da se ne ufleka krevet?
Moji pokojni roditelji kad sam bio mali, su koristili poseban dusek koji bi postavili na pod.
Sad su se kockice slozile, sad je sve jasno.
Gledao si roditelje dok se vole.

SKLONI SE SA MOJE MAME! :rotf:

Zelis da proveris da li su ti roditelji bili posebni ili uobicajeni? Ne brini, mozda je ljudima bilo bolje na tom duseku iz nekih drugih razloga, manje skripi, udobniji je, meksi itd... A i da je zbog flekanja, mada je to bas manja verovatnoca, prastaj...

Nas mentalitet nije kao iz Hollywooda da dijete spava u posebnoj sobi i da se plasi mraka. Pa sta ako djeca gledaju svoje roditelje kako se vole?
Ништа онда порасту и дођу на крстарицу па отварају теме најљепша је љубав у кревету. Двеста пута.

A kako Amerikanci vode ljubav u krevetu i to na kobajagi kulturan nacin? Ono... polako, pa njusenje, ljubljenje itd. pa onda film skrene u drugu scenu.
Добро, пусти то, него води рачуна по тим сајтовима, не остављај број картице ако те ко пита, бежи шта год да ти нуде

Sjecam se kad sam bio dijete, da su nam dosli u goste kucni prijatelji. Kad je doslo vrijeme da gosti odu, moji roditelji umjesto da ih isprate, odvojise se u krenuse u sobu da vode ljubav. Jedna gosca se nasmija, gdje se odvojise, kad oni vode ljubav.
Nista, gosti sutkeci odose malo nasmijani a malo ljuti. Tako sam osjetio.

Šta piše u Qranu o tome?
Pazi.
Mora da piše.
Allah dž.š. najbolje zna. ☝️

Da rade moonwalk oboje istovremeno po krevetu.. :cool:
michael jackson dancing GIF
Michael Jackson Moonwalk GIF
michael jackson GIF

Ležeći?
Oh!
Možda je najbolje, ako su telesne izlulevine u pitanju, a postoji bojazan da se ne izlvuče, dubeći na glavi? :)

Back