Kako voditi ljubav sa devojkom a ne dobiti potomstvo?

sve je ok..tvoj licni stav..al tvoj licni stav kao osoba koja si moderator ne smije da se prkosi sa stavom il ti pravilnikom foruma..ako po pravilniku foruma nije zabranjeno pricati o analnom/oralnom seksu onda nemas pravo ni ti ko moderator zabranjiavati samo zato sto imas licni stav..mozes da preskocis temu i to je to..
Ruki se naljutila :mrgreen:
 
O tome i pricam, ne pricam o Rocco Sifreddi stilu kad ga nabija ko lud i onda sodomizuje partnerku, licno to ne volim.
To može eventualno vikendom ili praznikom. Ja sam imao i devojke koje su pokušavale da mi gurnu prst u doope što me nije zanimalo. Aj sad ti raskvači šta im to znači. To bih nazvao bizarnost ne perverzija.

I šta je to par stotina metara qrtza za čhmaaar u odnosu na kilometre gowana koje tu prođu? Šta će tu da se vidi kada omatorimo i neko nam bude menjao pelene?
 
Ако имаш секс можеш да добијеш децу, кондом није скроз сигуран, абортус је лоша ствар а негде је и забрањен.

Да ли је нормално или да ли би девојке пристајале на то да, док воде љубав са неким, да има нпр. мажења, сексуалних играрија, баш све, само да нема баш оно конкретно к у п? Да ли је чудно избегавање тога да случајно не би дошло до зачећа које повлачи компликације, и каква је прилика тај мушкарац за жене? Како то лепо објаснити потенцијалној девојци?
Predlažem ti vazektomiju. Dobro za tebe i za devojku.
 
Pita jedan tip jednog katoličkoga fanatike ludjaka, za kojeg baš ne bi ruku u vatru stavio da je ikada išta, da jeli on više voli normalno ili u picu? On ko iz topa normalno, mi po podu od smija, ovaj ne kuži;))
I ja sam znao lika koji je godinu dana stariji od mene i nikada nije imao odnos sa zenom, mislim da se on zamonasio kasnije.
 

Back
Top