Kako vidite Srbiju

Gori scenario: pad nataliteta jos vise, iseljavanje iz drzave u punom jeku (u slucaju ulaska u EU totalni egzodus)! , kuknjava kako nece imati ko da radi i od cega da se isplate penzije, dalja propast sela i varosica u Srbiji, dalja izgradnja Beograda i Novog Sada.

Bolji scenario: ulazak u EU (sto moze biti i bolje i gore), dolazak vecih stranih giganata u Srbiju i otvaranje radnih mesta i polako dostizanje nekog nivoa kao sto sada ima otprilike Slovacka i slicne zemlje. Priliv migranata (narocito ako Srbija udje u EU), posto od Srba nece ostati niko da radi.

Na moju veliku žalost,sa vučićem na čelu Beogradskog pašaluka zvanog Republika Srbija.Zato što objektivno gledano starci izlaze na izbore a mladi iz zemlje.Sve dok dovoljan broj i mladih i starih ne udje u zemlju,svako na svoj način,nema promena.Razgovaram pre neki dan sa starcima koji se informišu iz informera.Kažem vučić je izdajnik i priznaće Kosovo,a oni jesi lud pre će on zaratiti nego što će to uraditi.Iako im musliu svakog dana iz tih novina i ekrana poručuje priče o razgraničenju i kako mi tamo nemamo ništa.Znači nisu u stanju da saberu dva i dva!Užas!Kažem jednoj ne tako staroj ženi vučić je u koaliciji sa hajradinajem preko svojih iz srpske liste,ona šta pričaš,nemoj narod da te čuje,gluposti..To više nije ni problem medija i ispiranja mozga to su već slučajevi za psihijatriju..

Na moju veliku žalost,sa vučićem na čelu Beogradskog pašaluka zvanog Republika Srbija.Zato što objektivno gledano starci izlaze na izbore a mladi iz zemlje.Sve dok dovoljan broj i mladih i starih ne udje u zemlju,svako na svoj način,nema promena.Razgovaram pre neki dan sa starcima koji se informišu iz informera.Kažem vučić je izdajnik i priznaće Kosovo,a oni jesi lud pre će on zaratiti nego što će to uraditi.Iako im musliu svakog dana iz tih novina i ekrana poručuje priče o razgraničenju i kako mi tamo nemamo ništa.Znači nisu u stanju da saberu dva i dva!Užas!Kažem jednoj ne tako staroj ženi vučić je u koaliciji sa hajradinajem preko svojih iz srpske liste,ona šta pričaš,nemoj narod da te čuje,gluposti..To više nije ni problem medija i ispiranja mozga to su već slučajevi za psihijatriju..

Nizam iq naroda generalno. Posle se ljute kada to kazem. Krezubavci unistavaju Srbiju.

RT9zePI.jpg

Prilozi

• dadsa.jpg
    dadsa.jpg
    89,3 KB · Pregleda: 0
Tačno.No, to ne daje za pravo neko partijskom parazitu iz upravnog odbora Telekoma da nam soli pamet :D

Vrlo sam neprijatno iznenađen, s to tvoje obraćanje...

- - - - - - - - - -

Ako Naprdnjaci kazu da im ne trebaju zene koje radjaju, nego koje ce za njih da rade,onda sta mozes ocekivati?

Još genijalnih autošovinističkih ispada jedne žene (na papiru), naše Zoke...

Back