KAKO VIDITE SRBIJU ZA 5 GODINA?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne bate...sad zivim kao car... znaci bolje ne moze... al ako oni dodju tu cu zavrsiti gde sam napisao 8-)

Ma nisi car, samo ti se cini, to ti obukli ludacku kosulju a ne carevo odelo. Nego koliko vidim teorija darvila je da su ljudi nastali od majmuna, medjutim ja imam konkretne dokaze ovde da su neki clanovi ovog foruma poput tebe zavrsili tamo gde smo mi nastali!

do kante si i dogurao sa samozvanim demokratama, ako tako nastavis, neces vise videti ni kante pored sebe, ima da i za tu kantu placas PDV i ostale poreze, namete i dadzbine!

da znas
IMG_15.jpg

Starvno neshvatam zasto se stalno vracas na milosevicevo vreme, ako svi znamo da ga nema vise ni medju zivim a kamo li na politickoj sceni? Zasto ne priznas svoje greske i postupke tvoje ljubljene DRUZINE PRSTENOVA (DOS-samozvane Demokrate)!

svi ovde vrlo jasno znamo da predsednik kao predsednik predstavlja maskotu drzave i ne mnogo vise od toga :wink::wink:... I svi takodje znamo da je sa slobom tada bio i seselj tj srs... ako oni dodju na vlast bice isto kao i pre... znaci drzava ce biti nestabilna, ratovacemo sa celim svetom itd itd... to bi bilo cool jer bi doslo do protesta i to ali to nimalo nije cool ako ne mozes da prekines kada ti to pozelis :roll:

svi ovde vrlo jasno znamo da predsednik kao predsednik predstavlja maskotu drzave i ne mnogo vise od toga :wink::wink:... I svi takodje znamo da je sa slobom tada bio i seselj tj srs... ako oni dodju na vlast bice isto kao i pre... znaci drzava ce biti nestabilna, ratovacemo sa celim svetom itd itd... to bi bilo cool jer bi doslo do protesta i to ali to nimalo nije cool ako ne mozes da prekines kada ti to pozelis :roll:

Zar si stvarno slep ili se pravis da nevidis oko sebe, da si vec u izolaciji i to bez radikala, imas mnogo gori scenario nego za vreme milosevica, ranije si znao odakle ce te napasti, i odakle da se branis, a sada nesmes ni ledja da okrenes. definitivno se slazem da je bilo lose za vreme milosevica, ali nikako nije bilo gore nego sada! Ovo je najgora opcija koja moze da pogodi nas narod, ako pobede opet samozvane demokrate, narod nece moci ni da dise bez prethodno placanja haraca na vazduh. Nisam reko ni da su radikali dobri, vec da su bolja opcija od demokrata, ako vec moram da biram izmedju dva zla, izabracu onda radikale!

zato sto ti imas ideju da su demokrate dovele srbiju do prosjackog stapa dok ovi tvoji "dele besplatno hleb"...

ja ne gresim.
a dos ne postoji odavno.

i jesu ovi sadasnji doveli do prosjackog stapa nas narod, prizivajuci zapad da nas bombarduju, ubijaju, stavljaju blokade i sankcije, nesto se ne secam da su SPS trazili sankcije, to su naprotiv trazile demokrate, tadasnji naziv je bio DOS na celu sa djindjiiicccuueeeeeeeeeem, a sada nazalost prerusio se u nekakve nezavisne stranke poput g17+, ds, dss itd.

Zar si stvarno slep ili se pravis da nevidis oko sebe, da si vec u izolaciji i to bez radikala, imas mnogo gori scenario nego za vreme milosevica, ranije si znao odakle ce te napasti, i odakle da se branis, a sada nesmes ni ledja da okrenes. definitivno se slazem da je bilo lose za vreme milosevica, ali nikako nije bilo gore nego sada! Ovo je najgora opcija koja moze da pogodi nas narod, ako pobede opet samozvane demokrate, narod nece moci ni da dise bez prethodno placanja haraca na vazduh. Nisam reko ni da su radikali dobri, vec da su bolja opcija od demokrata, ako vec moram da biram izmedju dva zla, izabracu onda radikale!

da zato sam ja za LDP... nisu sad na vlasti, nisu ni bili na vlasti... ovi su i jedni i drugi bili i pokazali se lose... daj da vidimo i ove trece 8-)8-)8-)... pa sve dok nam je kostunica premijer isto nam dodje ko da su radikali na vlasti... :roll:

i jesu ovi sadasnji doveli do prosjackog stapa nas narod, prizivajuci zapad da nas bombarduju, ubijaju, stavljaju blokade i sankcije, nesto se ne secam da su SPS trazili sankcije, to su naprotiv trazile demokrate, tadasnji naziv je bio DOS na celu sa djindjiiicccuueeeeeeeeeem, a sada nazalost prerusio se u nekakve nezavisne stranke poput g17+, ds, dss itd.

jel moguce da se vi jos uvek istresate nad covekom koga ste ubili... :roll: sine proslo je 5 godina!!!

Srbija ce za pet godina zaboraviti da je ikada kosovo bilo u njenom sastavu, srba ce biti jos 200 000 manje, jer toliko za pet godina vise umre nego ih se rodi, ostace jos oko 300 sela pusto u istocnoj i juznoj srbiji , i za pet godina, srbi ce, umesto da rade, da se busaju u prsa, i da vode svetsku politiku, ista bagra ce i za pet godina voditi ovu zemlju, iselice se jos 150 000 mladih ljudi, a mita i Jerry ce i dalje srbovati na krstarici :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back