Kako vidite Srbiju u narednih 5 godina?

Сад је најбоље време за задуживање,
кредити су јефтини, има пуно слободне лове по свету.

Неупућени се питају зашто режим гради, гради, гради ..?
Па зато што је то сад јако повољно.

Јесте ли видели шта је Кина изградила у последњих 30 година ?
Какве мегалополисе је направила од паланки и рибарских села ?

Srbija nije Kina, Srbija je više na nivou Konga ili tako neke egzotične lokacije

Srbija nije Kina, Srbija je više na nivou Konga ili tako neke egzotične lokacije

Наравно,
али то је добар правац размишљања !

Превише смо опседнути врло малим бројем тема
од дрвета не видимо шуму !

Ееј неке будале не дају да се сруши један стар, лош и ружан мост !

Пази какво мисаоно живо блато у које можеш упасти
и почети стварно да браниш рушевину генералштаба,
офуцани хотел или мост који тандрче.

Зато је добро одморити се мало сликама из света,
видети како други ...

Закопрцнули смо се у једној тачци, Вучићу,
па ни макац !

Па вама на "шетњама " деле флашице воде, не ?
Prvo, dokazi i pokaži da sam ja shetao negde i da su mi delili tu vodu i kojoj ti pričaš. Da sam imao tu vodu, dao BiH ti da lakše pojedes taj sendvič što ti je dao Vučko.

Наравно,
али то је добар правац размишљања !

Превише смо опседнути врло малим бројем тема
од дрвета не видимо шуму !

Ееј неке будале не дају да се сруши један стар, лош и ружан мост !

Пази какво мисаоно живо блато у које можеш упасти
и почети стварно да браниш рушевину генералштаба,
офуцани хотел или мост који тандрче.

Зато је добро одморити се мало сликама из света,
видети како други ...

Закопрцнули смо се у једној тачци, Вучићу,
па ни макац !
Ma sve da se sruši, uključujući i ono što NATO nije. Šta će nam bilo šta, napraviće to oni novo i bolje. Ne mogu renoviranje da završe, a kamoli takav most ponovo da naprave.
Nek bace bombu na BG, lakše da bude.

Не дај боже да победе.
Млади су то људи - све површно схватају,
не знају каква смо го вна кад нам је добро ...

Дакле, иако ниси имао намеру, управо си написао да ће нам бити добро ако студенти победе!

:vatromet:

Готови сте!

Prvo, dokazi i pokaži da sam ja shetao negde i da su mi delili tu vodu i kojoj ti pričaš. Da sam imao tu vodu, dao BiH ti da lakše pojedes taj sendvič što ti je dao Vučko.

Ma sve da se sruši, uključujući i ono što NATO nije. Šta će nam bilo šta, napraviće to oni novo i bolje. Ne mogu renoviranje da završe, a kamoli takav most ponovo da naprave.
Umesto da se most renovira, oni ga ruse.

Закопрцнуо си се тебра, као својевремено Драшковић:
"Милошевић па Милошевић" !

Одгледај те видее које окачих, можда се спасеш.
Разиграј мало машту, пусти деструкцију !

Hvala ti vucicu sto nista nisi gradio u mojoj opstini, pravili su privatnici, barem necu da zevam u plafon i da cekam kad ce mi pasti na glavu.

А где је то држава (Вучић) нешто правила ?
Није његово да гради већ да не кочи предузимљиве људе.

Пошто је он прави капиталиста (за разлику од "Жутих" који су прикривени комунисти)
он је дао одрешене руке свима који су испуњавали и минимум услова.

Е сад се појавио отпор у народу
не могу да прогутају толике новине.

А где је то држава (Вучић) нешто правила ?
Није његово да гради већ да не кочи предузимљиве људе.

Пошто је он прави капиталиста (за разлику од "Жутих" који су прикривени комунисти)
он је дао одрешене руке свима који су испуњавали и минимум услова.

Е сад се појавио отпор у народу
не могу да прогутају толике новине.
Koji Žuti tačno? Koliko je žutih u SNS
Mani nas tih naprednjackih floskula.

Umesto da se most renovira, oni ga ruse.

А зашто ти хоћеш крпљачину
ако неко хоће да нам направи десет пута бољи и лепши мост ? :huh:

Јеси видео какве ауто путеве Кинези направише Црногорцима ?

Они јадници то никада не би сами могли,
све и да им даш паре ...

Ili je 5 godina malo, možda u narednih 10 godina

Hoce li Srbija dotle biti prva i najbolja u svemu na Balkanu a i šire?
Hoce li se promeniti vlast , vratiti pravo i ustav u Srbiju ?
Hoce li procvetati srpska ekonomija sa Expo 2027.?

Ima još tih "hoce li" ali generalno Kako vi vidite Srbiju u narednih 5 ili 10 godina ?
samo neka nam dođu kinezi, nepalci, sirijci, sudanci... bitće od Srbije nešto

Очекујем пораст насиља у друштву. У школама, на улици, у породици. Туче, , криминал, неморал. Навалу миграната и све већи број Срба који ће да напусти Србију због тешког материјалног стања. Доћи ће до смене власти али ће гро снс политичара да прелети у владајућу структуру и ту ће да настави са корупцијом и пљачком. Храна ће бити скупља и затрованија, вештачка. Водотокови ће бити затровани рударењем и држава депонија Европе.
Пораст болести и појачна смртност од последица вакцинисања против Ковида. Дужничко ропство, на челу колонијални управник.

Ако могу Сингапурћани,

можемо и ми, са Мариником и Поношем.
Singapur ima najveći bdp per capita na svetu, iz razloga što sva trgovina Kina, Japan, Korea sa zapadom ide preko njih zbog geografskog položaja jer imaju moreuz.
A Srbija da bi na zapadu bila kao Singapur na istoku, i da bi naplaćivala prolaz Dunavom i imala najveći bdp per capita u Evropi prvo i osnovno ne sme ni po koju cenu da uđe u EU. Jer Srbija ulaskom u EU gubi zaradu od taksa i carina koje bi naplaćivala svima koji plove Dunavom. U stvari Srbija već sada gubi jer je 2008 god potpisala da zbog puta ka EU ukida carine i takse za Eu proizvode koje idu preko teritorije Srbije.
I time ukidanjem carina za EU proizvode , Srbija je po bdp per capita presudila sama sebi i postala Bugarska umesto da bude kao Singapur.
A da bi Srbija bila po bdp per capita kao Singapur treba da od sada kaže nećemo u EU , hoćemo carine i takse da nam plaćate.

Vucicu 2027 istice mandat. Vodice stranku,medjutim nema naslednika. Vucevic ,Brnabic,Mali nisu za predsednika . Pada mi na pamet da bi Ivica Dacic tu profitirao. Od opozicije Djilas ne da prvenstvo nikome ni tu na kratak rok necemo videti nova lica.
Sve podseca na vreme kad se rahmetli Broz preselio u dzenet pa nije ostavio naslednika.
Председник је створио јак систем који ће трајати и након њега.

Vucicu 2027 istice mandat. Vodice stranku,medjutim nema naslednika. Vucevic ,Brnabic,Mali nisu za predsednika . Pada mi na pamet da bi Ivica Dacic tu profitirao. Od opozicije Djilas ne da prvenstvo nikome ni tu na kratak rok necemo videti nova lica.
Sve podseca na vreme kad se rahmetli Broz preselio u dzenet pa nije ostavio naslednika.
Možda uveze nekog indusa ili slično? 🤔

Back