Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zreo skroz ali nikad ne uspijevam to na kockice.Mozda što ogulim?Mango ima veliku kosticu, tako da to jeste problem. Ali ne gulis, nego meso iseces na kockice dok je jos u kori, pa onda ga samo iseces iz kore. Naravno, to funkcionise jedino ako je plod zreo.
Da, ja ga isto ne volim zbog velike kostice i radije jedem kaki (japansku jabuku), npr. Ali imas na youtube te cake kako, kad oslobodis kosticu, iseces te dve polutke na kockice i onda ih prakticno izdubis iz kore.Zreo skroz ali nikad ne uspijevam to na kockice.Mozda što ogulim?
Znam za košpu,al vjeruj sad me mango iznervirao više nego nar inače.
Pa da nisam seljak znala bih kako Akcija neka sestro draga kako to propustiti.Не једем, ја сам сељак, једем само воћке са нашег географског подручја.
Изузетак су мандарине и нар.
Molim jedan video kad ga budeš jela sledeći put.Sa uživanjem
Ne gulim nikada. Samo iseckam meso sa koščice i skinem sve sa nje u kakvim god delovima.
Воће са упутством за употребуMolim jedan video kad ga budeš jela sledeći put.
Kiša pada,sve sam uradila moram nečim da se zabavim.Molim jedan video kad ga budeš jela sledeći put.
Код нас се спрема, а ја као чистим...више висим овде, али, као...остало ми купатилоKiša pada,sve sam uradila moram nečim da se zabavim.
volim mango i isecem ga kako stignem.na manje kockice, na vece, itd.ona njegova velika koska u sredini me nerviraZreo skroz ali nikad ne uspijevam to na kockice.Mozda što ogulim?
Znam za košpu,al vjeruj sad me mango iznervirao više nego nar inače.