Emilia Marty
Veoma poznat
- Poruka
- 11.039
da, ali i dalje milion klasa iznad eurocrem-aNutela je trash
da, ali i dalje milion klasa iznad eurocrem-aNutela je trash
Ja metnem na papir za pecenje, pa u rernu.Ne valja mleko zato sto se lepe za tiganj ....
Комбинација звана...трчећи у тоалетПрженице и Нутела, први пут чујем за ову комбинацију.![]()
French toastИма хиљаду различитих имена, а сви обожавамо ово да једемо.
![]()
Код мене се то увек звало "лебаујаја".
Prženice ili pohovane kriške.Има хиљаду различитих имена, а сви обожавамо ово да једемо.
![]()
Pohovani hleb!Има хиљаду различитих имена, а сви обожавамо ово да једемо.
![]()
Pohovani hleb jbtИма хиљаду различитих имена, а сви обожавамо ово да једемо.
![]()
Наравно.da, ali i dalje milion klasa iznad eurocrem-a
na jednoj drugoj temi sam vec o tome pisao... oduvek sam voleo Eurokrem, kada se u neko doba u Srbiji pojavila Nutella, probao sam, ali mi je Eurokrem bio i dalje br 1. posto duze vreme ne zivim u Srbiji, prestao sam da jedem Eurokrem jer nisam mogao da ga kupim, pa smo poceli da jedemo Nutellu. nedavno sam sasvim slucajno u jednoj prodavnici video nas "pravi Eurokrem", kupio sam i srecan kao malo dete odem kuci da pravim palacinke! blago receno bio sam razocaran! Eurokrem ili vise nema onaj isti ukus kao ranije, ili je to stvar navike, pa mi sada mnoooogo bolji ukus ima Nutela jer je konzumiramo posl. 10 god. verovatno je i jedno i drugo...da, ali i dalje milion klasa iznad eurocrem-a
Probaj nutkao.na jednoj drugoj temi sam vec o tome pisao... oduvek sam voleo Eurokrem, kada se u neko doba u Srbiji pojavila Nutella, probao sam, ali mi je Eurokrem bio i dalje br 1. posto duze vreme ne zivim u Srbiji, prestao sam da jedem Eurokrem jer nisam mogao da ga kupim, pa smo poceli da jedemo Nutellu. nedavno sam sasvim slucajno u jednoj prodavnici video nas "pravi Eurokrem", kupio sam i srecan kao malo dete odem kuci da pravim palacinke! blago receno bio sam razocaran! Eurokrem ili vise nema onaj isti ukus kao ranije, ili je to stvar navike, pa mi sada mnoooogo bolji ukus ima Nutela jer je konzumiramo posl. 10 god. verovatno je i jedno i drugo...![]()