Војвода
Domaćin
- Poruka
- 4.338
Прженице и Нутела, први пут чујем за ову комбинацију. 

Je l i na kajganu stavljate nutelu?Hvala! Ja sliku stavila kad me ne spališe 😁
Ima se, može se 😁Je l i na kajganu stavljate nutelu?
PrženiceИма хиљаду различитих имена, а сви обожавамо ово да једемо.
![]()
Код мене се то увек звало "лебаујаја".
Neš mi ti dirigovat' šta ću ja prekoPrženice. Jedno jaje jedno parče hleba, volim sa malo ruzmarina da umutim. Posle preko pavlaka i pinđur, po pola.
Ja stavim kecap i sunku preko.Neš mi ti dirigovat' šta ću ja preko![]()
Ni ti!Ja stavim kecap i sunku preko.
?Neš mi ti dirigovat' šta ću ja preko![]()
Relax broNi ti!![]()
Reko ima da na prženicu metnem šta se meni meće
Uf altere , sad cu to za veceru iako nije dobro za veceru nego za dorucak.Има хиљаду различитих имена, а сви обожавамо ово да једемо.
![]()
Код мене се то увек звало "лебаујаја".
Uf altere , sad cu to za veceru iako nije dobro za veceru nego za dorucak.
Przenice baКако то мислиш "то"?
Има ли "то" име, или му је име "то"?
a ja sam mislio da je przenica klinac koji se naprzi na matorkuNe volim to. A zovemo prženice.
dobre su i sa pekmezomJa volim sa Zdenka sirom. 😍
kad umoci samo dva jaja i trebajuKo ume da umace, dovoljna su mu dva jajeta. Taman.
Znammmm.dobre su i sa pekmezom
i ne zezam se.
Amin.kad umoci samo dva jaja i trebaju![]()
Moja tetka pravi prženice sa šećerom. Baš sam se ušokirala. Ko da onaПрженице и Нутела, први пут чујем за ову комбинацију.![]()
przenice su netralnog ukusa ako ne solis jaja i onda moze i slatko na njih.Moja tetka pravi prženice sa šećerom. Baš sam se ušokirala. Ko da ona
i mama nisu iz iste kuće izašle..![]()
Pravim isključivo slane. Sa malo rena ili aleve paprike..przenice su netralnog ukusa ako ne solis jaja i onda moze i slatko na njih.
Кад сам чуо а и приметио да доста људи једе хлеб и јабуку, не може ништа да ме више шокира што се хране тиче.Moja tetka pravi prženice sa šećerom. Baš sam se ušokirala. Ko da ona
i mama nisu iz iste kuće izašle..![]()