authorite
Aktivan član
- Poruka
- 1.667
Da li ste zadovoljni svetom u kom zivite? (Ne mislim samo na ljudski rod nego svet, planetu u celini). Ako niste, sta cinite da to promenite?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kome ovo odgovara ili se drogira ili nije normalan,a vecina se folira i deluje srecno,samoubedise se da su bitni i uzivese se u ulogeDa li ste zadovoljni svetom u kom zivite? (Ne mislim samo na ljudski rod nego svet, planetu u celini). Ako niste, sta cinite da to promenite?
Ljudi koji žive na ovoj planeti čine "klimu" koja vlada ovim svetom koja kao takva utiče i na nas kao pojedince.
Prosečno svako od nas može dati samo jedan milijarditi deo uticaja na celokupnu životnu situaciju.
Praktično, nije teško videti da lično ne možemo mnogo promeniti situaciju u ovom svetu.
Ali, možemo učiniti da se ipak u ovom svetu osećamo sasvim zadovoljnim, ispunjenim i srećnim ako nastojimo da razumemo ovaj svet i suštinu dogadjanja i previranja u njemu.
Jer, u ovom svetu, ovakvom kakvim jeste, dogadjaju se velika "samo-poradjanja" celog čovečanstva ali i svakog od nas pojedinačno.
"Samo-poradjanje" ili transformacija odnosno ekspanzija svesti je najdelikatniji i najsuptilniji ali i najbolniji proces koji se odvija u svim svetovima ovog univerzuma. A ako se radja nešto novo (novi kvalitet života) onda to ujedno donosi i veliku radost.
Nevolja je što živimo u samom porodilištu svesti.
Da li ste zadovoljni svetom u kom zivite? (Ne mislim samo na ljudski rod nego svet, planetu u celini). Ako niste, sta cinite da to promenite?
nista ne mozes da promenis jer je sve predodredjeno
onaj koji misli da nesto menja bolje da se nije ni rodio jer uludo trosi energiju