Kako vaspitavati cerku kojoj majka ima velike sise?

Vidim kako se ponasaju..okrecu se..cim vide zgodnu zenu
Ja mislim da ne bi trebalo ruziti muskarce koji vole zgodne zene.
Ukazati mu kriticki da treba da voli i one koje nisu zgodne njemu , bilo bi suvisno , kad je sit, a nepotrebno kad je gladan....
Zamisli kad bi zene samo pomislile da se muskarac okrece a da nije zainteresovan....sto se desava, bar meni..ja ako se okrenem moze da bude zato sto je zena postavila neku kombinaciju na sebi da privuce paznju i to joj i cinim, ali neke od njih ni u ludilu, citaj znaci nikad, ne bih poveo kuci , a kamoli pravio neku zajednicu sa njima..

Mislis da nisam zagledao i okrenuo se ka devojci koja nosi djubretarsku boju samo blazu, neka varijanta narandzaste gornji i donji deo trenerke i povraca crno pivo stojeci po sebi...toliko je pijana....Jesam okrenuo sam se dva puta , ne zbog erekcije...
Scena kao iz filma iako ispred doma omladine....i okrenem se za svakom neobicnom situacijom...
A mislis da muskarac ne uradi kao zena , pa promeni svoju putanju da bi neko vreme bila u blizini onog ko joj se svideo...mislis da mi muskarci ne primetimo kad zene produze putovanje ili promene putanju zbog nas...i da mi ne radimo to zbog njih, iako ni one ni mi ne pridjemo jedni drugima nekad, a nekad pridjemo...

Opet se osecam kao da pricam sa debelim tinedjerom od 10 godina koji samo gleda TV i ceka da mu mama zapertla cipele da bi isao na trening koji mu je uplatila da se malo fizicki aktivira...tj sa osobama koje mnogo dozivese, ali sve nekako im doslo na gotovo i nista razvijajuce i rastuce...
Pod razvijajucem podrazumevam da se to pracenje desavalo i kao tinejdzersko ponasanje...uz landaranje po gradu , biciklom ili bez...ili sa drustvom , bleja je danasnji naziv nazalost tacniji jer danas stvarno bleje, a tada je bleja bila malo i ufurka...malo feminizam malo distanciranje napravise posao..

Meni je malo nenormalnije to kad se lozis na neku sa malim sisicama i decijim izgledom nego kad se lozis na neku sirokih kukova a malog dupeta, i vecih sisa...
Zasto?
Prvi deo zato sto to vise lici na tinejdz osobu, nalik onome kad se zene loze na obijane po grudima i splovilu muskarce, koji onda izgledaju kao decarci...
Drugi deo siri kukovi , vec spremna za radjanje, malog dupeta jer mrzim crnacki naglasenu kulturu , twerkovanje i prenaglasavanje analnog seksa, jer mi nije normalan, tj spada u sodomiju...a i iskreno , vecina koja koristi analni ili su pritajeni ili javni gejevi ili su im zenske siroke ko cizme u prednjoj varijanti...prvoj klasi...u slengu..dozvoljavam izuzetke, ali u generalizovanju je onako kako napisah...ili kako narod kaze u globalu...

Ali kao sto rekoh to mi je malo nenormalnije, a ne sad da od toga pravim nenormalnost...
Isto kao sto mi je nenormalnije da se devojka veze ili lozi za nekog ko je 25 godina stariji , ali necu je proglasiti nenormalnom zbog toga...nikako...
Ili kad ima razvijeniju analnu pozudu, tj lozi se na analni seks...razvila je tu ili fetish ili osetljivost...skup okolnosti, sta da kazem, ili kako kazu psiholozi, prekid razvoja u 4oj godini...ne ulazim u to sta je stvarno razlog analne opsednutosti kod zena..

Ne svidja mi se sugestija da ako volim velike sise nisam prefinjen....necemo da mesamo afinitete u seksualnom sa kvalitetima u svim drugim sferama, iako su povezani u smislu da ljudi koji daju prednost seksualnom toliko da im onda druge sfere sluze samo kao popunjavanje ili pauza do seksualnog...
Ko bi rekao da ženomrzac voli velike grudi.
A ja baš nešto juče mislim da li da te pitam šta je tebi konkretno toliko antipatično kod žena i zaključim "verovatno mu sise odvratne", kad totalno suprotno...🤣 Čudan si ti čovek, čudan...

Back