Enina
Elita
- Poruka
- 22.091
Ako su bez dupeta i sis.Koji problem imaju?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako su bez dupeta i sis.Koji problem imaju?
Citaj tekst gore sta sam pisala..Koji problem imaju?
Ja mislim da ne bi trebalo ruziti muskarce koji vole zgodne zene.Vidim kako se ponasaju..okrecu se..cim vide zgodnu zenu
Pa pitanje je bilo za muske..koji ce im sis i dupe?Ako su bez dupeta i sis.
Pa zato sam i pitao jer sam citao tekst..sto se vrijedjas?Citaj tekst gore sta sam pisala..
Na zene mislimPa pitanje je bilo za muske..koji ce im sis i dupe?
Mimoilazimo se u debati kao trojka i sestica u Sarajevu..na tramvaj mislim da opet ne bude zabuneNa zene mislim
Kakve veze ima tramvaj ovde?Mimoilazimo se u debati kao trojka i sestica u Sarajevu..na tramvaj mislim da opet ne bude zabune
Nikakve isto kao i muske genitalije na koje si odvela ovu temu.Kakve veze ima tramvaj ovde?
Treba i to pomenut.Mozda neko ima problema s tim.Nikakve isto kao i muske genitalije na koje si odvela ovu temu.
Treba temu otvoriti o tomeTreba i to pomenut.Mozda neko ima problema s tim.
Ko bi rekao da ženomrzac voli velike grudi.Ne svidja mi se sugestija da ako volim velike sise nisam prefinjen....necemo da mesamo afinitete u seksualnom sa kvalitetima u svim drugim sferama, iako su povezani u smislu da ljudi koji daju prednost seksualnom toliko da im onda druge sfere sluze samo kao popunjavanje ili pauza do seksualnog...
Treba..imalo bi se pricat o toj temiTreba temu otvoriti o tome
Ne znam, trebas ih pitatiKoliko muskaraca ne dise punim plucima zbog toga
Ne trebaNe znam, trebas ih pitati
U redu, ako tako kazesNe treba
Necu se ja petljati u tudze bolne raneU redu, ako tako kazes
Rane treba zacijeljivatiNecu se ja petljati u tudze bolne rane