Kako vaspitavati cerku kojoj majka ima velike sise?

Pustiti je da sama otkrije šta njene grudi znače za nju, i naći joj se kao pomoć ako zatreba, objasniti joj pojam seksualizacije ženskog tela, ali ne nametati svoj stav kako treba da nosi svoje telo kroz svet. Ona treba samostalno da odluči, to je deo stasavanja u seksualnost, naročito žensku, koja je dosta kompleksnija, s obzirom na društveno uslovljavanje iste, bilo kao negativne ili pozitivne.

Možda bude tomboy koga to uopšte ne zanima, pa odluči da ih smanji, možda ih obožava i uživa u njihovom isticanju, možda bude neutralna, pa ih nikad ne pokazuje, grudi kao grudi, služe da nahrane bebu jednog dana, i to je to.

Samo se potruditi da nikad ne poželi da uradi nešto sa mesta traume, mogla bi da se kaje kasnije. Mada, ni to se ne može uvek sprečiti, niti je greška nužno loša, i kroz nju se dosta nauči.

Pustiti je da sama otkrije šta njene grudi znače za nju, i naći joj se kao pomoć ako zatreba, objasniti joj pojam seksualizacije ženskog tela, ali ne nametati svoj stav kako treba da nosi svoje telo kroz svet. Ona treba samostalno da odluči, to je deo stasavanja u seksualnost, naročito žensku, koja je dosta kompleksnija, s obzirom na društveno uslovljavanje iste, bilo kao negativne ili pozitivne.

Možda bude tomboy koga to uopšte ne zanima, pa odluči da ih smanji, možda ih obožava i uživa u njihovom isticanju, možda bude neutralna, pa ih nikad ne pokazuje, grudi kao grudi, služe da nahrane bebu jednog dana, i to je to.

Samo se potruditi da nikad ne poželi da uradi nešto sa mesta traume, mogla bi da se kaje kasnije. Mada, ni to se ne može uvek sprečiti, niti je greška nužno loša, i kroz nju se dosta nauči.
Ovo je jedini smislen post na inače besmislenoj temi. Naročito boldovano.

Ako ima velike sise, dobro dupe, lepotu, navućiće gomilu idiota koji bi da je yebu, i to je to. Uspeh u braku i životu ne zavisi od velikih sisa, osim ako se bogato ne uda. A čim udje u pubertet postaće svesna svojih kvaliteta, bez obzira na kućno vaspitanje. Dvehiljaditih se još i moglo govoriti o nekom vaspitanju, medjutim otkad su instagrami i snepčetovi zavladali ta sa kućnim vaspitanjem može samo da bude otpadnica u društvu. Danas ako se ne kurčiš i ne bahatiš, nemaš socijalni život, bilo da si gaser, estetičar, štagod.

sve dok se takva struktura ne raspadne...kao i svaka druga već odživljena istorijska laž.

neće biti prvi put !

...
Ako joj majka ima velike sise, veca je verovatnoca da i ona ima vece sise kad odraste,
...

Каро сам једну маторку,
имала је заиста лепе и чврсте дојке.

Питам је ја како је успела да сачува такво благо,
каже, није ми мама давала да ме дечаци ватају кад сам била клинка.

Шта рећи,
100 жена 200 сиса ...

• Haha
Reactions: DUH
Treba li prilagodjavati vaspitanje i usmerenje u skladu sa fizionomijom deteta?
Dete zivi sa tom fizionomijom, ali ne treba ni preterivati , tj praviti sablon....ostaviti slobodu iskoracenja....
Da ne pricam koliko sam ja sokiran razlikom ponasanja ljudi u mom okruzenju prema lepim i prema ruznim osobama....u svakodnevnim postupcima...
Ja to pričam ceo život, ali slabo obraćaju pažnju jer su svi oko mene prosek a i ja sam prosek.
Međutim, imam jednog poznanika (sad je trenutno u zatvoru i to pominjem jer je u direktnoj vezi sa njegovim fizičkim izgledom) koji je "Dorijan Grej" tip (znači sviđa se svima, možda je iznenađujuće što se i muškarci prema njemu ponašaju drugačije nego prema drugima), niko mu ništa ne odbija i njemu pare ne trebaju, svi se polomiše ko će da ga časti (mada nije bio siromašan).
Elem, jednog dana nađe se neko ko ga je video kao smetnju i konkurenciju pa ga navuče na heroin... ostalo je, što se kaže, istorija...
Sve što mu se u životu dogodilo, bilo da je dobro počevši od toga da će uvek dobiti posao gde god se pojavi pa nadalje, bilo loše, sve je imalo isti uzrok: lep.
P.S. tek sada smo ustvari svi ukapirali da ne znamo uopšte ko je on...ko to živi u tom telu? Možda ni on sam ne zna ko je...ali ta tema je već bila na pdf filozofija "Telo i identitet"

Back