Enina
Elita
- Poruka
- 22.091
Ma znaju da je spuzva'Si vid'la i kako sada muskarci sa ukusom da prepoznaju praavuu?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma znaju da je spuzva'Si vid'la i kako sada muskarci sa ukusom da prepoznaju praavuu?
Kao sto sam napisao postoji i pristojan muski svet, nemoj samo molim te protumaciti da sam napisao "sve se placa na ovaj, ili onaj nacin, a najskuplja je zena".Ma svako musko voli i djabe..
Iii, juuuu...Po 3 eura prodaju dupe i 3 eura grudnjak na pijaci..
Haj nadji tog pristojnogKao sto sam napisao postoji i pristojan muski svet, nemoj samo molim te protumaciti da sam napisao "sve se placa na ovaj, ili onaj nacin, a najskuplja je zena".
Ne volim da se hvalim.Haj nadji tog pristojnog
Pa ja ga ne sretoh.Da nevoli sise.ne volim da se hvalim.
Stvar domaceg vaspitanja i drustvenih odnosa, nazalost kao drustvo smo srozani.Pomenuću svoj primer, jer sam imala problem sa grudima kao dete. Grudi su počele da mi rastu u četvrtom razredu i svakodnevno sam zbog toga trpela torturu druge dece iz odeljenja, naročito drugih devojčica. Do kraja osnovne škole sam krila grudi i nosila široke majice jer me je bilo sramota. Ako mislite da je to zabavno, nije.
Sada su verovatno druga vremena, pa verujem da što veće grudi devojčica ima to je bolje prihvataju u društvu.
Da li mi pricamo o obliku kako ih ti zoves sisa? Ukusi su razliciti.Pa ja ga ne sretoh.Da nevoli sise.
Ko pita za oblik?Da li mi pricamo o obliku kako ih ti zoves sisa? Ukusi su razliciti.
To su već 4 velike sise podarene čovečanstvu.Sta moze jedna majka.Ja se nebi bunila da i ona ima velike
Postavljac teme.Ko pita za oblik?
Nez..za njeg,ali ja znam da nema veze oblikPostavljac teme.
Znam da bi ta kcer rekla ah..mama,da i moje hoce biti tako.
I ja bi rekla..al moja mama ima maleKo Švaba tra,la,la!
Daj mi sansu , da se pronadjem...Haj nadji tog pristojnog
Hajde.......ta kombinacija a da je prirodna je izuzetno teska....zove se sise na tatu, jeste moguca ali je retka nevidjeno...Ja znam jednu mama ogromne sise..kcer ko daska.
Bas istina.Mama ogromne.Kcer nista..Hajde.......ta kombinacija a da je prirodna je izuzetno teska....zove se sise na tatu, jeste moguca ali je retka nevidjeno...
Na ovoj temi je lako muškarcima da budu pristojni...Daj mi sansu , da se pronadjem...