Kako vam pokazuje da vas voli - na osnovu njegovog horoskopskog znaka

Sensei

Master
Moderator
Poruka
66.854
Reći "volim te" je veliki korak u vezi. Neki ljudi nemaju problema da to izgovore, dok se drugi zgražaju pri pomisli da izgovore te dve male reči.

Mnogo puta, međutim, kažemo „volim te“ svojim delima umesto rečima. Ne moramo uvek da izražavamo svoja osećanja i ponekad ih to čini još posebnim.

1702582045628.png


Da vidimo kako ko to radi...
 
Kako muškarac Ovan kaže 'Volim te'

1702582217385.png


Pod upravom Marsa, Ovan je vatreni znak.

Ovan je direktan u skoro svemu što radi i ljubav nije izuzetak. Svakoj situaciji pristupaju logično, pa ako vam otvoreno kažu da vas vole, to dolazi sa veoma dubokog mesta.

Ako ne kažu „volim te“, onda je šema u pitanju. Oni vole da imaju značajnu drugu osobu koja može da prati njihovo razigrano zadirkivanje.
 
Kako muškarac Bik kaže 'Volim te'

1702582331567.png


Ako postoji nešto što Bik voli više od hrane, to je strastvena ljubav. Bikovi vole ljubav i poznati su po tome što brzo padaju.

Ako ste ikada zbunjeni da li vas voli ili ne, obratite pažnju na njegove postupke.

Bik uživa u tradicionalnoj strani ljubavi, što znači biti taj koji će platiti za sve (i odbijati da vas sasluša kad god to pokušate) ili jednostavno držati vrata otvorena za vas.

Oni će čak (nevoljno) podeliti svoju hranu sa vama, što inače ne rade, ali za njihovu odabranicu uvek postoji dodatni zalogaj koji čuvaju za vas.
 
Kako muškarac Blizanci kaže 'Volim te'

1702582418957.png


Blizanci pokazuju ljubav svojim rečima, a da ne moraju da kažu „Volim te“. Blizanci mogu biti na neki način flert, što znači da možda niste jedini kome šalju poruke u početku (oštro, ali istinito!).

Biti i društvena bića i beznadežni romantičari može biti opasna kombinacija, ali Blizanci to nekako odlično izvode.

Oni mogu prilično brzo da skaču od ljubavnice do ljubavnice, ali ako želite da zaista saznate da li vas vole, poslušajte kako se njihov razgovor menja kada vas dvoje razgovarate.

Umesto plitkih pitanja, Blizanci će početi da postaju ličniji i da postavljaju intimnija pitanja. Ako je Blizanac zaista zadivljen vama, dozvoliće vam da se zezate, a da vas ne ometaju.

Blizanci jednostavno vole da slušaju kako pričate, iskreno.
 
Kako muškarac Rak kaže 'Volim te'

1702582529196.png


Od svih znakova zodijaka, Rak je najslađi.

Kada Rak traži ljubav, ono što zaista traži je jednakost.

Raka izuzetno privlači kada je neko samostalan.

Kada je Rak zaljubljen, postaje više zaštitnički nastrojen prema svom partneru. To znači da budete sigurni da imate dobar dan, da kuvate večeru za vas ili da se uverite da vam je udobno dok vas dvoje gledate Netfliks na kauču (odvratno, ali tako slatko).

Rak je takođe odličan u tome da ne mora da kaže „volim te“ i da se ipak pobrine da to znaš (kao da njihovi postupci nisu dovoljno očigledni).

Kada Rak oseti da se vas dvoje uozbiljite, želeće da upoznate njegovu porodicu; to im se čini kao sledeći prirodan korak.
 
Kako muškarac Lav kaže 'Volim te'

1702582714613.png


Lavovo samopouzdanje i energija igraju veliku ulogu u njegovim odnosima.

Lav voli da ima puno slobode u (prilično) svemu što radi, ali kada se zaljubi prestaje da razmišlja toliko o sebi i počinje da izdvaja više vremena za vas.

Lav mrzi da bude vezan u vezama, ali definitivno možete reći da je zaljubljen u vas kada je zadovoljan samo maženjem kod kuće umesto da želi da izađe.

Oni mnogo cene ljubav, što znači da uvek odvojite vreme za vas dvoje da provedete vreme zajedno.
 
Kako muškarac Devica kaže 'Volim te'

1702582807866.png


Devicu je teško odrediti kada je ljubav u pitanju. Mrze da se osećaju ranjivo i dopuštanje nekome da ih bezuslovno voli može ih malo izbezumiti.

Strpljenje je kvalitet koji će vas odvesti daleko sa Devicom, pa se pripremite za malo stidljivosti na početku vaše veze; ovo je za njih novi koncept!

Pošto Devica nije sjajna u izražavanju svoje ljubavi, strpljenje im čini veliku razliku.

Kada se muškarac Devica zaljubi u vas, on će se više potruditi da vaše potrebe stavi ispred svojih. Oni vole suptilne akcije preko svega.
 
Kako muškarac Vaga kaže 'Volim te'
1702582894044.png

Vaga ima ciljeve za sebe; on nema vremena da se pita da li si ti 'ona prava'.

Vaga voli da se druži sa svima, tako da može biti teško reći da li vas voli ili ste samo još jedan od njegovih prijatelja.

Jedan od njegovih najvećih poklona je da postane intimniji sa vama; ako poštujete Vagu onoliko koliko on poštuje vas, vaša veza će otići daleko.

Kada je Vaga zaljubljena u vas, više će se truditi da bude iskren prema vama umesto da se prema vama ponaša kao prema svima drugima. Biće otvoreniji za deljenje ličnih detalja o sebi jer zna koliko ste posebni.
 
Kako muškarac Škorpija kaže 'Volim te'

1702583089935.png


Muškarci Škorpija su veoma strastveni i zavodljivi. Oni vole ljubav - sve dok ona dolazi sa seksom i dramom.

Oni mogu biti veoma intenzivni sa ljudima, što može prilično brzo da uplaši njihove značajne druge.

Škorpija ponekad može biti vrlo tvrdoglava, što partnere koji su lagodni čini savršenim za njih. Umesto da kaže „volim te“, on će se prema tebi ponašati kao prema boginji: zaljubljeni pogledi, intenzivne predigre i pružaće ti sve što želiš u krevetu.
 
Kako muškarac Strelac kaže 'Volim te'

1702583222919.png


Strelac je avanturistički znak i zaljubljivanje je samo još jedna žurba za njih. Oni imaju tendenciju da izgube svoje inhibicije kada je u pitanju zaljubljivanje, zbog čega može izgledati kao da to za njih nikada nije ozbiljno.

Najviše ih privlače oni koji im dozvoljavaju da zadrže slobodu umesto da ih vezuju.

Kada vas Strelac voli, oni uvek žele da vas nasmeju, ma koliko bezobrazno zvučale njihove šale.

Ako budete njegova omiljena devojka sledeći put kada poželi da putuje ili proba nešto novo, znaćete da ste ga obavili oko prsta.
 
Kako muškarac Jarac kaže 'Volim te'

1702583310063.png


Kada Jarac traži ljubav, ono što zaista želi je najbolji prijatelj. Ne zanima ih pronalaženje strastvenog ljubavnika ili slobodnog duha; mnogo bi radije imali nekoga ko želi isto što i oni.

Jarac voli porodicu i uvek planira budućnost.

Kada je Jarac zaljubljen u vas, pokušaće da vas impresionira svojom pameti. Ponosni su na to što su logični, pa iako bi se prvih nekoliko spojeva moglo činiti malo ukočenim, uskoro će početi da se opuštaju.

Potražite znakove da on želi da vaša veza ide dalje, kao što je da vas dovede da upoznate njegovu porodicu ili da se seća malih stvari o vama.
 
Kako muškarac Vodolija kaže 'Volim te'

1702583497032.png


Može biti teško reći da li vas Vodolija voli u početku jer mogu izgledati tako odvojeno i nepristupačno. Kada su zaljubljeni, sva njihova pažnja usmerena je na njihovu izabranicu.

Sve što žele je da pronađu pravu osobu, što može učiniti da se osećate kao da vas peče na roštilju ili da su izuzetno ozbiljni.

„Kada znaš, znaš“ je zaista jedini način da opišeš kako možeš da kažeš da je Vodolija zaljubljena u tebe.

Oni ljubav shvataju veoma ozbiljno i žele nekoga ko može biti jednako intelektualan i ekscentričan kao oni. Kada vas vole, pokazaće to tako što će se smejati svim vašim užasnim šalama i dele sve svoje omiljene knjige i mesta sa vama (veoma intiman gest za njih).
 
Kako muškarac Riba kaže 'Volim te'

1702583664176.png


Ribe su stidljive i emotivne osobe, pa imaju tendenciju da tretiraju svoje srce kao staklo. Najgora stvar koja im se može desiti je da im se srce slomi (iako vole da su zaljubljeni), pa se može osećati kao da su veoma rezervisani prema tome šta osećaju prema vama.

Kada su Ribe zaljubljene u vas, pokazaće to koliko nežno brinu o vama. To znači slanje slatkih tekstova tokom dana, davanje malih poljubaca i deljenje njihove hrane sa vama. U vezi sa Ribama uvek se najviše računaju male stvari.
 
Pa gledajte kroz prizmu glumaca to,kako koji pokazuje emocije

Ovan - Marlon Brando, Robert Downey,Heat Ledzer, Carli Caplin,Rasel Krou,Miki Manojlovic, Dzeki Cen,Edi Murphy,Belmondo,Geri Oldman, Sigal, Christopher Walken

Bik- Dzordz Kluni,Voja Brajovic,Zoran Radmilovic,Al Pacino, Pirs Brosnan,Geri Kuper,

Blizanci - Dzoni Dep,Chris Evans,Klint Istvud, Morgan Frimen,Hugh Laurie,John Wayne

Rak-Tom Kruz,Tom Henks,Silvester Stalone,Gabriel Garko, Sebastian Rulli,William Daefo, Josh Hartnet
 
Skorpija-Alen Delon,Alen Njuri,Bora Todorovic,Ljubisa Samardzic,Oleg Mensikov,Juan Ferrara,Cezar Evora,Carls Bronson, Joaquine Fenix,Leonardo Di Caprio


Strijelac-Bred Pit,Aljosa Vuckovic,Brus Li,Gabriel Corrado,Ian Somerhalder,Samuel Dzekson,Franco Nero


Jarac-Denzel Washington,Hemfri Bogart,Orlando Bloom,Bredli Kuper,Ralf Fajns,Mister Bin,Jim Carrey ,Carry Grant
 
Venera nisu emocije,vec vise ukusi,interesi osobe, tipa kako vrednuje neko osobu po onome sto ona ima i sto ona posjeduje a ne po tome sto ona jeste,vec po tome sto ona predatavlja,nije unutrasnja planeta


Merkur je racio a dusa i emocije su Mjesec.Merkur simbolise i inteligenciju a ne obrazovanje i simbolise kogniciju odnosno kognitivne sposobnosti i logiku i opazanje takodje pomjeranje prstiju,ociju itd


Kakav je neko covjek odredjuje Mjesec,dok Jupiter ce odrediti njegove potencijale i intelektualne kapacitete ono koliko moze da nauci primi i usvoji tokom zivota pojedinac
 

Back
Top