Ko zna kako nastaju, moguce je da je neka barikada u podsvesti. Samo znam da osecaj ubija. Dize dopamin u nebesa.Prvi orgazam sam doziveo tako kad sam bio mali, i to mi je bilo prvo seksualno iskustvo. Tako se prave fetishi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko zna kako nastaju, moguce je da je neka barikada u podsvesti. Samo znam da osecaj ubija. Dize dopamin u nebesa.Prvi orgazam sam doziveo tako kad sam bio mali, i to mi je bilo prvo seksualno iskustvo. Tako se prave fetishi.
Prva seksualna iskustva, 100%. Znam pitao sam druge, Ono sto najvise vole je upravo iz prvih iskustava.Ko zna kako nastaju, moguce je da je neka barikada u podsvesti. Samo znam da osecaj ubija. Dize dopamin u nebesa.
Niko me nikad dirao nije jbt. Nzm. Nmg da nadjem sto. Mislis da stah u podsvesti igra glavnu ulogu, odnosno da je koren problema. Kad ne mozes da se odbranis u takvoj situaciji luci se adrenalin i onda se zabija u podsvest osecaj ili u centralni nervni sistem. Moze to sve da se cupa izpodsvesti ako je dobar psihijatar, psiholog...Prva seksualna iskustva, 100%. Znam pitao sam druge, Ono sto najvise vole je upravo iz prvih iskustava.
Ljudi ne vole da pricaju o tome. Dakle ako si imao prvo iskustvo kasnije, bices straight.
No ako te je neko dirao kao dete od 6 godina, eto ga.
Mogu neke stvari, neke ne mogu. Ako je devojka recimo imala prva iskustva sa analnim seksom, preferirace anal. Znam dve takve.Niko me nikad dirao nije jbt. Nzm. Nmg da nadjem sto. Mislis da stah u podsvesti igra glavnu ulogu, odnosno da je koren problema. Kad ne mozes da se odbranis u takvoj situaciji luci se adrenalin i onda se zabija u podsvest osecaj ili u centralni nervni sistem. Moze to sve da se cupa izpodsvesti ako je dobar psihijatar, psiholog...
Svasta. Mozda je orgazam u fetisu neka vrsta opustanja napregnutosti nervnog sistema koja je izazvana ustvari strahom zbog dozivljene traume. Tako rade mnogi dobri psiholozi, rovare po pidsvesti da iscupaju koren problema i onda cekaju reakciju. To biva ili plac ili tresenje ili mucnina...Mogu neke stvari, neke ne mogu. Ako je devojka recimo imala prva iskustva sa analnim seksom, preferirace anal. Znam dve takve.
Slusaj, moras da imas fetis i da znas odakle. Svi znaju i to je to. Nikom ne pada na pamet da se menja. Recimo Frojd je opisivao razne fetiseSvasta. Mozda je orgazam u fetisu neka vrsta opustanja napregnutosti nervnog sistema koja je izazvana ustvari strahom zbog dozivljene traume. Tako rade mnogi dobri psiholozi, rovare po pidsvesti da iscupaju koren problema i onda cekaju reakciju. To biva ili plac ili tresenje ili mucnina...
Ne znam, orgazam je jako lepo iskustvo, a kad je prvi put, ono nesto esktra :>Pbilo je ono bezveze i nešto obično.
Cekaj u partneru trazis ocinsku figuru? Ostavio vas otac kad ste bili mali? Nisam skapirao...Uvek sam se pitala koja je posledica toga što nisam upoznala svog oca. Mislim na sex i partnerske odnose. Nisam baš ukapirala ništa posebno.
Ali ne verujem da prvo sexualno iskustvo išta oboji.. ja se prvog sexa i ne sećam, bilo je ono bezveze i nešto obično.
prvi seks je uvek teška blamaža ! ja ga pamtim ali nije baš za hvaljenje.Uvek sam se pitala koja je posledica toga što nisam upoznala svog oca. Mislim na sex i partnerske odnose. Nisam baš ukapirala ništa posebno.
Ali ne verujem da prvo sexualno iskustvo išta oboji.. ja se prvog sexa i ne sećam, bilo je ono bezveze i nešto obično.
želi reč da si tad ono u tremi i sve je bezvezeNe znam, orgazam je jako lepo iskustvo, a kad je prvi put, ono nesto esktra :>P
Kakvoj tremi? Prvi footjob sam dobio sa 14 :>Pželi reč da si tad ono u tremi i sve je bezveze
ja sam bio napaljen i sa tremom i sve je trajalo za trenKakvoj tremi? Prvi footjob sam dobio sa 14 :>P
S obzirom da te je interesovala tema o incestu mogu da zamislim od koga.Kakvoj tremi? Prvi footjob sam dobio sa 14 :>P
ako je bio ono bzvz i nesto obicno znaci da ga se secasUvek sam se pitala koja je posledica toga što nisam upoznala svog oca. Mislim na sex i partnerske odnose. Nisam baš ukapirala ništa posebno.
tvoji pretci su bilk ispod 3 % u partizanimaJa i Jovanka Broz...
eh jedna ala si skromna..taj iz snova mi je najbolji...
Istini na volju, samo mi je jedna dozivljena seks scena na pameti kad mi pred san seks padne napamet..
..sve ostale scene su pale u zaborav...
..e, ali stvarno samo jedna..ponekad se pitam sta je to u toj situaciji meni bilo toliko napaljivo i lepoeh jedna ala si skromna
meni Golub procitao misli pa nemam sta da dodam![]()
da si svemocni admin na krsti jel..e, ali stvarno samo jedna..ponekad se pitam sta je to u toj situaciji meni bilo toliko napaljivo i lepo
da je ostavila takav trag..pojma nemam..
..ali eto, ta scena mi bljesne pred ocima i to je to...![]()
ti još o partizanima četnicima i ratu olabavi se druže SEKS PIČE ŽENE prošlo je to nepovratilo setvoji pretci su bilk ispod 3 % u partizanima
otkud sad simpatisanje prema srpkinji partizanki?
..ju, meni je i ova mod trakica teret...da si svemocni admin na krsti jel![]()
tih 3% je bilo najvažnijijih i najboljihtvoji pretci su bilk ispod 3 % u partizanima
otkud sad simpatisanje prema srpkinji partizanki?