- Poruka
- 36.805
Lepo si se ti izreklamirao ovde 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ustv sad ne znam kako da maknem stetu...Lepo si se ti izreklamirao ovde![]()
Kasno je sad..Ustv sad ne znam kako da maknem stetu...
Nemam nista u inboxu, il ne znam da pogledamKasno je sad..
Silovaće ti inbox danas i sutra
Nećeš ni imati, pretpostavkaNemam nista u inboxu, il ne znam da pogledam
Ja sam buzdovan prvo mislio da mi je user riddler96 ne mail. Nisam ni pogledao. Na taj mail mi je povezano sve. Muski sam se posrao sebi na glavu...Ja ne smem ni da pišem idealan sex. Odmah da se iskompromitujem![]()
Gotovo sadMoram brisem temu dok stete jos nije naneto, izvinjavam vam se![]()
Frende, jesi mozda momak sa sela?Ja volim da se dohvatimo ko terminatori u dvojci i da se bacamo o zid levo desno. Al da doziram, samo fasadu da okrnjimo.
Nego sta. Kad je spodbijes i stisnjes da se izduva ko gajdica.wijuuuuuuuuuu gotova je, posle je ostavis tako da lezi i dise.Frende, jesi mozda momak sa sela?
Poslusajmo sta kaze covek:
Onda vidi u sanducetu.Nemam nista u inboxu, il ne znam da pogledam
Ma, kakvo dokazivanje! Naravno.Meni je bitno da sam opusten i spontan.
Ako nisam dzaba i grubo i nezno. Dakle da imamo naravno to poverenje i da smo relaks. Da znamo da nismo dileje i da to radimo da bi uzivali a ne da bi se dokazivali jedno drugome.
ima jedan vic za najlon čarape i starijeg gospodina ...hahaha podseti me sadTakodje me ubijaju glatke, duge noge u najlon carapama, veoma veoma kratkoj suknji, stiklama gde nema gace... Pa kad joj rascepas carape i uzjasi te 15, 20, 30 min, kolko ko mozda izdrzi...
Prsti jbt ako su tanje, ako ne nabijes ocnjak pa napravis manju rupicu. Sve i treba da ide na snalazenje, kao muskarcu ti i dodje deo karaktera da budes snalazljiv i sposoban. Oseti se to i u krevetu. Kolko brzo resavas problem u stvarnom zivotu, tako i u seksu. Odnosno sto si brze prilagodljiv to bolje.ima jedan vic za najlon čarape i starijeg gospodina ...hahaha podseti me sad
čime joj pocepaš hulahopke ako nije tajna?
Ma jok prazno, il ne znam da sanduce nadjem...Onda vidi u sanducetu.
Mislim da je cela prica sazdana oko ***** na njegovom dupetu.Sve je to OK, ali ciji je krac bio na tvom znojavom dupetu?
Meni to pali samo kod odredjenih devojaka, kod nekih mi cak i odbojno jako. Ali ove odredjenje znaju tipa da stave stopala na stomak kad je da kazem polumisionarska(nzm tacno imena poza) . Ili kad je uhvatis od pozadi na krevetu pa joj uhvatis stopalo ali kaziprstom nezno pipkas i masiras malo ispod pete, gde je onaj meki deo. Ali ono lizanje stopala il slicno je odvratno...Pricao sam dosta ovde. Posto sam foot fetishar, uvek igraju stopala.
Ja volim kad mi drka stopalima i onda se napalim, pa idemo na penetraciju. A onda, kad ona svrsi, bilo kako, da zavrsi stopalima.Meni to pali samo kod odredjenih devojaka, kod nekih mi cak i odbojno jako. Ali ove odredjenje znaju tipa da stave stopala na stomak kad je da kazem polumisionarska(nzm tacno imena poza) . Ili kad je uhvatis od pozadi na krevetu pa joj uhvatis stopalo ali kaziprstom nezno pipkas i masiras malo ispod pete, gde je onaj meki deo. Ali ono lizanje stopala il slicno je odvratno...
Kod mene to npr ne ide nikako. Nzm sto mi se ne svidja. Mada jbg svi smo razliciti.Ja volim kad mi drka stopalima i onda se napalim, pa idemo na penetraciju. A onda, kad ona svrsi, bilo kako, da zavrsi stopalima.
To je neki moj ideal :>P
Prvi orgazam sam doziveo tako kad sam bio mali, i to mi je bilo prvo seksualno iskustvo. Tako se prave fetishi.Kod mene to npr ne ide nikako. Nzm sto mi se ne svidja. Mada jbg svi smo razliciti.
Nervira me samo kad se ne postuju tudji fetisi, negi te ismejava budala neka. Jbt postuj tudju bolest![]()