Kako vam izgleda seks iz snova

Meni je bitno da sam opusten i spontan.
Ako nisam dzaba i grubo i nezno. Dakle da imamo naravno to poverenje i da smo relaks. Da znamo da nismo dileje i da to radimo da bi uzivali a ne da bi se dokazivali jedno drugome.
Ma, kakvo dokazivanje! Naravno.
tu smo da uživamo.

A posebno uživa neko ko je svestan da je sve prolazno, puff i sve nestane. Onda možeš biti pravi hedonista, uživaš u svakom trenutku.

ima jedan vic za najlon čarape i starijeg gospodina ...hahaha podseti me sad

čime joj pocepaš hulahopke ako nije tajna?
Prsti jbt ako su tanje, ako ne nabijes ocnjak pa napravis manju rupicu. Sve i treba da ide na snalazenje, kao muskarcu ti i dodje deo karaktera da budes snalazljiv i sposoban. Oseti se to i u krevetu. Kolko brzo resavas problem u stvarnom zivotu, tako i u seksu. Odnosno sto si brze prilagodljiv to bolje.
Bee like water my frend rece Bruce lee. Citam dosta njihovu kulturu i ono radim na sebi dosta. Atrakciju kod zene i stvara alfa muskarac najvise. Zenama su nenormalno privlaci oziljci (naravno pricam o oziljcima na karakteru). Sto je musko iskasapljenije u zivotu, sto ga vise zivot tumbao a on manje odustao to atrakcija kod zena veca... Porazi te zivot kako kad, nokautira, jbg, dignes se kako znas i umes onako osamucen pa teras dalje....
Ps jebate a ja u selu jod mene glumim konzervativnog finog momka, nemojte ono sa mailom, iz kuce ce me izbace 😂gr

Pricao sam dosta ovde. Posto sam foot fetishar, uvek igraju stopala.
Meni to pali samo kod odredjenih devojaka, kod nekih mi cak i odbojno jako. Ali ove odredjenje znaju tipa da stave stopala na stomak kad je da kazem polumisionarska(nzm tacno imena poza) . Ili kad je uhvatis od pozadi na krevetu pa joj uhvatis stopalo ali kaziprstom nezno pipkas i masiras malo ispod pete, gde je onaj meki deo. Ali ono lizanje stopala il slicno je odvratno...

Meni to pali samo kod odredjenih devojaka, kod nekih mi cak i odbojno jako. Ali ove odredjenje znaju tipa da stave stopala na stomak kad je da kazem polumisionarska(nzm tacno imena poza) . Ili kad je uhvatis od pozadi na krevetu pa joj uhvatis stopalo ali kaziprstom nezno pipkas i masiras malo ispod pete, gde je onaj meki deo. Ali ono lizanje stopala il slicno je odvratno...
Ja volim kad mi drka stopalima i onda se napalim, pa idemo na penetraciju. A onda, kad ona svrsi, bilo kako, da zavrsi stopalima.
To je neki moj ideal :>P

Back