Kako vam izgleda seks iz snova

riddler96

Početnik
Poruka
37
Tek stigo na forum pa reko da otvorim temu, bas me interesuje kakva su vam misljenja, mastarije, fetisi...
Elem krenucu od mene.
Mrcina sam od 100 kg. Veoma krupan lik. Obozavam na primer da dohvatim sitniju od mene i da je rastavim od zivota. Naravno ne presitnu, ono da ima zasta se uhvatis al da mogu celu da je obgrlim rukama, uhvatim za koren kose, stezem sise, sibam po dupetu rukom ali da se dozira bol. Jednostavno obozavam dominantnost u krevetu. Onako da zavrsi rascerupana i rastavljena od zivota. Volim da ih gledam kad onako uviju kolena nakon seksa ko da ce se upiske, i jos izdisu jer ne mogu da do daha dodju.
Takodje me ubijaju glatke, duge noge u najlon carapama, veoma veoma kratkoj suknji, stiklama gde nema gace... Pa kad joj rascepas carape i uzjasi te 15, 20, 30 min, kolko ko mozda izdrzi...
Obozavam isto da odem na savrsen dejt, upoznate se slucajno, razvija se konverzacija, odete na pice, bioskom, park, setnja. Konverzacija se razvija i atrakcija razbuktava. Prepone gore i tebi i njoj. Ljudi 300 oko vas pa trazite prvo mesto najblize da se nrknete jer jedva trpite. Odvacite je do stana, il placate sobu u hotelu, motelu... Ako ima lift vec zapocinjete da se vacarite, stipate, ha cak i oralni sex moze da padne na brzinu. Nastavlja se u sobi, medju 4 zida. Izhebete se ko zivotinje, ekslodira ona, eksplodiras ti. Onda zaspite na krevetu. Okrene ti ledja ti je obgrlis, uhvatis rukom negde ispod sisa oko pupka. Stegnes uz sebe. Budite se ujutru... Opet orgijanje...
Ubija me npr kad zensko postavlja dosta shit testova, kad je inteligentna, ne da lako, ali daje indikacije da imas sanse. Onda polako prolazis kroz testove, i u nekom trenutku ona pocinje da ti ocima govori: "Molim te otkini me od *****". Strasan seks zna da padne tad...
 
Ništa.. podsećaš me na mene kad sam bio mlađi.. samo jako da pucaju koske što bi reko Žika Pavlović.. ubaci malo i dirty talk .. većina to voli..
Saputanje na uvo od pozadi, gde doziras tonalitet glasa da se usere od straha ali isto tako da ti i veruje. U isto vreme joj drzis ruku preko farmerica preko one stvari a levom stiskas sisu... Ehh 😂😂😂
 
Meni je sex iz snova sa mojom nastavnicom fizike.. ostanemo na dodatnoj nastavi.. dok prolazi između klupa i gleda zadatke priđe mojoj i sagne se da pogleda moj.... zadatak... vidim joj sise ispod otkopčane košulje.. uhvati mi pogled i nasmeje se.. udalji se do katedre i prekrsti noge.. pogleda me pa skrene pogled.. opet priđe, pogleda zadatak i tiho da niko ne čuje kaže:
Sve je to Pope ok al ima lakši način.. Držim posle podne kući časove pa dođi u 7 kad završim.. Moramo te spremiti za takmičenje, ugled škole a i moj ugled je u pitanju.
Tvrd je ko kamen. Ulazim u bus, gužva. Miris znoja. Vozač psuje majke i bogove.. Stojim i držim se za onu šipku.. na vrata se probija žena u četrdesetim.. ko moja nastavnica.. čak i liče..
Izvini , kaže i ubaci se ispred mene. Au jbt na par cm od mog tvrdog krca.. Bus kreće i njena guza se bukvalno ( što mrzim ovu reč ) zalepi za moj *****.. Ne vidim joj lice, drži se za šipku ispred mene.. ne odmiče se.. Ukočio sam se od treme..
Šta sad? Ona je znala šta sad.. promeškoljila je dupe i protrljala ga .. Bus je zakočio i tela nam se spojiše.. okrenula se i osmehnula:
Izvini, dečko..
Ma ništa, ne brinite..
K rac je i dalje na guzi.. a onda potpuni šok.. protura ruku između krca i guze.. mislio sam da joj je dosta da hoće da me odgurne ali.. hvata gs preko bermuda i stiska ga rukom.. trlja ga.. klecaju mi kolena a srce lupa.. propustio sam stanicu al kog boli krac.. Pa mene! Toliko me boli da će da eksplodira.. Prebacujem onu slobodnu ruku preko njenog stomaka.. glava mi je na njenom ramenu tako da verovatno čuje moje ubrzano disanje.. tolika je gužva da niko ne vidi šta radimo.. čak i ja osećam nečiji krac na mom znojavom dupetu al to mi trenutno uopšte ne smeta.. sa stomaka spuštam ruku u letnju suknju.. preko gaćica opipam mokru *****.. mazim je.. ona ga svojom rukom sve jače stiska..
Uh tako .. čujem je kako šapuće... Još malo.. Tako..
U sledećem trenutku osetim kako se grči.. stiska ga jako i iz mog krca kreće lavina.. Svršavam u gaće ko konj.. Neko vreme stojimo tako.. gužva se polako razilazi.. otvaraju se vrata, ona se okreće , crvena i nasmejana.. nije rekla ništa..
Da li je ovo moj nasrećniji dan ? pomislim dok razmišljam kako ću sa gaćama punim sperme na čas fizike..
Sve je to OK, ali ciji je krac bio na tvom znojavom dupetu?
 

Back
Top