Kako vam deluje izdanje srpskih fudbalera u Ligi nacije?

Ne moze nebitnom ligom nacija da se iskupi za lose odigrano svetsko i evropsko prvenstvo, koji su najvaznija takmicenja, gde svi dolaze naostreni i ozbiljni...Sto se tice igre, dosta je bolje, ali hronicno fali jedan centralni vezni da kreira i da stabilnost u tom delu terena....Nesto kao Kanga u Zvezdi...
Srbiji nije bila nebitna liga nacije jer nam je trebalo drugo mesto da budemo u prvom šeširu za žreb za SP. I nisam video da Danska, Švajcarska i Španija igraju sa zadrškom.

Što se tiče veznog igrača u pravu si. Previše je defanzivno orijentisanih igrača (Lukić, Maksimović, Gudelj pa i Grujić). Sergej se ne odaziva, Tadić je završio sa reprezentacijom i ostaje samo Samardžić kao igrač sredine terena sa ofanzivnim karakteristikama.

Pa ono sve u svemu neka srednja žalost (što je možda i neka naša realnost), ono igra svakako malo bolja nego na EP i neki napredak u igri se dao primetiti ali opet daleko od toga da su sad nešto impresionirali ali odigrali nešto za pamćenje, na kraju krajeva ipak u 6 utakmica ove LN naši su postigli samo 3 gola i ostvarili tek jednu pobedu što je ipak daleko od nekog impresivnog skora, ali dobro mislim da je već sam po sebi neki uspeh za naše i samo igranje u A grupi LN i mislim da će dosta toga zavisiti od dvomeča sa Austrijom i ukoliko naši izadju kao pobednici iz tog dvomeča mislim da bi se učešće Srbije u ovogodisnjem izdanju LN već moglo okarakterisati kao pozitivno i kao uspešno (bez obzira što nam je izmakla ta pobeda protiv Danske u Leskovcu i prolaz u 1/4 finale LN) i mislim da bi opstanak Srbije u ligi A LN bio za nas u ovom trenutku jedan sasvim ok i pristojan uspeh i rezultat.

Back