Kako uvesti jedan .dbx u Microsoft Outlook

tehnofilka

Početnik
Poruka
7
Ćaos narode, treba mi pomoć. Prvo da objasnim problem.

Do sad sam koristila Outlook Express, ali je pre neki dan počeo nenormalno da zeza. Svaki mail koji sam poslala, javio je error pri slanju i ostao u Outboxu, kao da nije poslat. A svi su ga primili. Milon puta. Svaki put kad sam ja pokušala da šaljem, a mislila da je error.

Na netu sam našla obrazloženje, da OE ima ograničenje Sent Maila na 2 GB i da se problem pojavi kad se Sent mail preoptereti. Sve lepo, pa sam obrisala gomilu većih nepotrebnih mailova i stvar je proradila.

A neki dan ... opet problem. I što je još gore, nešto se je desilo sa Sent mailom, pa sad izgleda u OE prazan (kao da nema sadržaja), a u lokalnim mapama na računaru vidim da je Sent Mail fajl velik oko 1,7 GB.

Poludela sam od tog OE, pa sam odlučila da se prebacim na Microsoft Outlook. Uvezao mi je kontakte i sve mailove, ali kao naručeno, nije mogao da uveze Sent Mail.dbx fajl, jer izgleda nešto nije OK sa njim. Neka, neka... na vreme sam uradila backup tog dbx-a ;)

To što bi volela da znam je: kako u MO uvesti jedan .dbx koji se nalazi negde drugde lokalno. Ima li neka šansa da Microsoft Outlook primi samo taj Sent Mail .dbx nekim postupkom?

HELP :brus:
 

Back
Top