Golub
Elita
- Poruka
- 17.367
Razumeti ga.Ajde da cujemo, posebno ove strucnjake koji usrecuju svaku zenu koju makar samo i pogledaju
Dakle, kako usreciti muskarca ako izuzmemo seks, topli obrok i klimacice glavom?
Razumeti ga.Ajde da cujemo, posebno ove strucnjake koji usrecuju svaku zenu koju makar samo i pogledaju
Dakle, kako usreciti muskarca ako izuzmemo seks, topli obrok i klimacice glavom?
Muskarca je tesko usrećiti prvih dve, tri godine veze… posle toga se pretvori u otirač koga žena može da gazi kako hoće i još ako imaju dete/decu- onda kreće centrifuga.
Ne bih se složila, čuj otirač? Koja još žena želi otirača pored sebe? Krećete pogrešno od starta i predstavljate brak/vezu kao nekakvo robovanje.Muskarca je tesko usrećiti prvih dve, tri godine veze… posle toga se pretvori u otirač koga žena može da gazi kako hoće i još ako imaju dete/decu- onda kreće centrifuga.
Ne bih se složila, čuj otirač? Koja još žena želi otirača pored sebe? Krećete pogrešno od starta i predstavljate brak/vezu kao nekakvo robovanje.
Zato se raspadaju brakovi jer muškarac samo u početku koristi mozak.
silno gresis ...na pocetku se koristi donja glava
kasnije kad vidis da ste sve vecinom vise manje vestice
ipak vam je najdraza vestica sa kojom ste u vezi/braku
konkurencija za terapeute je sve jaca![]()
C za ribe uopste,mozda malo iskustvo dok im ne udjem u gaciceZato se raspadaju brakovi jer muškarac samo u početku koristi mozak.
Samo je ljubav potrebna... bar meni, tju da kuvam i sremam odmahAjde da cujemo, posebno ove strucnjake koji usrecuju svaku zenu koju makar samo i pogledaju
To ide ovako:
Mužjak spazi ženku i onda ima dve opcije- hoće ili je neće hebati. Ako hoće onda da li samo jednom ili više puta pa tako ide ta igrica dok se on ne veže. Kad se jednom veže završava se igrica i kreće igranka.
Molim, izvolte kolega, imate li šta da dodate?![]()
veze ? pa da li ce dobiti pizzu zavisi uvek i iskljucivo od zenske, jer muski, uvek zelimo da dobijemo pizzu.
jel tako ? tako je ... inace ne bih se upustali u neku pricu
igranka je na pocetku kasnije ide igrica sa nivo I
nivo II , bonus nivo, nivo III ...
nema na cemu i drugi put koleginice![]()
Pobogu kolega pa zar želite da kažete da su muškarci tako … napaljeni?
A šta kad me pozove da slušamo ploče isto kao hoće pizzu? A šta ako stvarno ima ploče? I gramofon? Ja da računam i dalje da on hoće khm, khm? Ne mogu da verujem kakvih sve ima![]()
Ajde da cujemo, posebno ove strucnjake koji usrecuju svaku zenu koju makar samo i pogledaju
sta je po tebi zena ''normalna u glavu''?Довољно је да жена буде нормална у главу.
De ne čačkaj ih da im se stvore nove ideje, držimo se onoga "isprazni mu jaja-napuni mu želudac"![]()
sta je po tebi zena ''normalna u glavu''?![]()
A šta ima da me usrećuješ..
Не мора, само да је не односи...Istina jedino jos da donese platu u kucu
Ma i ti izuzeci hoće khm khm, samo nemaju petlju da pitajuizuzetak (sa gramofonom) postoji da bi potvrdio pravilo![]()
urbana legendasta je po tebi zena ''normalna u glavu''?![]()