Како успешно упознати девојку?

gost 434892

Veoma poznat
Poruka
12.912
Како успешно упознати девојку? Под тим мислим успешно јој прићи, разменити контакте, почети комуникацију са њом...?

Сигурно да постоје неки савети који би свима повећали шансе када хоће да приђу некој девојци или је упознају. Баш бих волео да девојке дају коментар

Ja mislim da treba da budes opusten,svoj,da ne razmisljas o ishodu,bez nekog plana,pocnes komunikaciju,pa gde odvede🦾
Duhovitost je uvek dobra interakcija za oboje,sta god da bude...🤗✅
Дада скроз се слажем

Ти вазда имаш добре предлоге... Него није то баш данас као пре, наше генерације су много затвореније и чак депресивније, кажем мало и кроз своје очи, нису баш спремне за орворену причу и дружење... :(

Дада скроз се слажем

Ти вазда имаш добре предлоге... Него није то баш данас као пре, наше генерације су много затвореније и чак депресивније, кажем мало и кроз своје очи, нису баш спремне за орворену причу и дружење... :(
Razumem te.Ali eto,sto bas ti ne bi poceo od sebe i to promenio.Iznenadices se kako je lako,ugodno i tebi i ljudima oko tebe.Probaj.
Neko mora prvi,a svi ste na dobitku! 🤗🦾🌼🕶️✅

Razumem te.Ali eto,sto bas ti ne bi poceo od sebe i to promenio.Iznenadices se kako je lako,ugodno i tebi i ljudima oko tebe.Probaj.
Neko mora prvi,a svi ste na dobitku! 🤗🦾🌼🕶️✅
Ја сам пробао баш много пута. Могу ти рећи да се екстремна разлика осети пре короне и после
....

То је баш оставило лошег дугорочног утицаја на друштво и питање је када ћемо се и да ли ћемо се опоравити :(

Ја сам пробао баш много пута. Могу ти рећи да се екстремна разлика осети пре короне и после
....

То је баш оставило лошег дугорочног утицаја на друштво и питање је када ћемо се и да ли ћемо се опоравити :(
Ja sam to jednostavno izbrisala iz memorije.
Kazem ti...ljudi su u interakciji "ogledalo tebe".
Uradi restart i krenes ,jer sve je moguce🌼✅

Back