Kako u Srbiji ima toliko neprijatelja i izdajnika. a niko ih ne hapsi?

Nikita Kulganov

Buduća legenda
Poruka
27.802
То се у западном праву зове circumstantial evidence и није ретко да падне пресуда на основу тога. То што се теби не свиђа да они који раде за неонацистичке стране службе буду правно гоњени, па овде пројектујеш неке фантазије, то је друга ствар.
Ako imas dokaze, ponesi onda krivicnu prijavu, ako nemas dookaze onda prazna prica.

cronnin

Veoma poznat
Moderator
Poruka
12.595
Ako imas dokaze, ponesi onda krivicnu prijavu, ako nemas dookaze onda prazna prica.

Па наравно да постоје докази. Има безбедносна служба видео снимке целе те екипе која је ишла у НАТЗО амбасаду на косултације и излазила са пуним коферчићима инструкција и новца. И зна се шта су после радили против ове земље и народа. Проблем је што не смеш да их стрељаш, одмах би нацисти извршили нову агресију на Србију.

zlatko01

Buduća legenda
Poruka
27.420
То се у западном праву зове circumstantial evidence и није ретко да падне пресуда на основу тога. То што се теби не свиђа да они који раде за неонацистичке стране службе буду правно гоњени, па овде пројектујеш неке фантазије, то је друга ствар.
ima li izdajnika u srpskoj vladi, skupstini ili drugim drzavnim institucijama

Omni

Ističe se
Poruka
2.264
Па за све што се догодило овде од 1990. надаље. И не они сами, има ту још судионика у том њиховом Удруженом злочиначком подухвату.

Mislio sam na civilne žrtve u ratovima.

Ali dobro, znači, američki lideri i njihovi saučesnici su odgovorni za sve što se dogodilo ovde od 1990. godine. Bukvalno sve, i loše i dobro.

Jel to znači da velike političke figure vuda, prešednici i premijeri kao što su Slobodan Milošević, Zoran Đinđić, Vojislav Koštunica, Boris Tadić, Tomislav Nikolić i sada a i zadnjih 10 godina Aleksandar Vučić nisu odgovorni ni za šta? Jesu li oni ti saučesnici i ništa više? Oni samo slušaju i rade šta ima se kaže i budu posle plaćeni za to? Kao posao i radne instrukcije?

A ko je onda odgovoran za sve što se događalo pre 1990. godine? Zapad nije, to je već napomenuto, ko onda jeste?

cronnin

Veoma poznat
Moderator
Poruka
12.595
Mislio sam na civilne žrtve u ratovima.
Да ли ту рачунаш све који су отишли одавде под притиском НАТО агресије током деведесетих? И све оне који се нису родили, а можда би? И све оне који су завршили на разним лековима за главу? Да не помињем отрове које нам сипају у храну, то раде по целом свету.

Ali dobro, znači, američki lideri i njihovi saučesnici su odgovorni za sve što se dogodilo ovde od 1990. godine. Bukvalno sve, i loše i dobro.
Нису. Одговорни су за доста лошег. За нешто лошег су одговорни и други.
За добро је одговоран Бог.

Jel to znači da velike političke figure vuda, prešednici i premijeri kao što su Slobodan Milošević, Zoran Đinđić, Vojislav Koštunica, Boris Tadić, Tomislav Nikolić i sada a i zadnjih 10 godina Aleksandar Vučić nisu odgovorni ni za šta? Jesu li oni ti saučesnici i ništa više? Oni samo slušaju i rade šta ima se kaže i budu posle plaćeni za to? Kao posao i radne instrukcije?
Они нису налогодавци онога најгорег што се нама дешава.

A ko je onda odgovoran za sve što se događalo pre 1990. godine? Zapad nije, to je već napomenuto, ko onda jeste?
Како није запад, па одакле је дошла Бугојанска група и ко је пустио Лудвига Павловића из затвора...

Omni

Ističe se
Poruka
2.264
Да ли ту рачунаш све који су отишли одавде под притиском НАТО агресије током деведесетих? И све оне који се нису родили, а можда би? И све оне који су завршили на разним лековима за главу? Да не помињем отрове које нам сипају у храну, то раде по целом свету.
Nato agresija je trajala od proleća do sokoro pa kraja leta. Ja se sećam. To u jednoj dogini bilo. A devedesete su imale 10 godina.

Ne.

Mene interesuje broj piginulih u NATO bombardovanju. To je valjda ono zašta treba da odgvaraju američki lideri.

Ljudi su se iseljavali a često i bežali iz Srbije mnogo pre 1990. godina. Naprimer bio je progon Srba iz Srbije kad nam je Moskva poslala Tita da nam bude Bog. Mi ga prihvatili kao Boga. Onaj ko nije hteo da bude veći ateista od ateiste nije imao mnogo izbora nego da ode iz ove zemlje. Mnogi od njih nisu imali tu sreću da biraju pa su rešeni prekim sudom. Za to američki lideri ništa krivi nisu mučenici.

O ljudima koji se nisu rodili a možda bi filozofija koju su Poljaci naglašavali u Evropskokj uniji. Ne znam koliko im je to prošlo.
Нису. Одговорни су за доста лошег. За нешто лошег су одговорни и други.
За добро је одговоран Бог.
Znači čovek ništa dobro nije mogao da uradi?

Samo bog može činiti dobro?
Они нису налогодавци онога најгорег што се нама дешава.

Како није запад, па одакле је дошла Бугојанска група и ко је пустио Лудвига Павловића из затвора...

Pa ti reče da je Zapad odgovoran za sve od 1990. pa na ovamo. To su tvoje reči, ne moje. Ja samo pitam ko je bio odgovran za vremena pre 1990. godine?

Za vreme Nemanjića, na primer, ko je bio odgovoran? Nemanjići ili Zapad? Za vreme Rimske imperije, ko je bio odgvoran? Ja verujem isto Zapad.

Pre Rimeske imperije, u vremenima drevnog Egipta i Vavilona, ja isto mislim da je Amerika bila kriva za sve. Ozbiljno ti kažem, stoji tamo u Hamurabijevom zakoniku, uklesano u kamenu starom 4 iljade godina, član prvi - Amerika je kriva za sve. Kriva je pa čak i ako nije kriva.

cronnin

Veoma poznat
Moderator
Poruka
12.595
Nato agresija je trajala od proleća do sokoro pa kraja leta. Ja se sećam. To u jednoj dogini bilo. A devedesete su imale 10 godina.

Ne.

Mene interesuje broj piginulih u NATO bombardovanju. To je valjda ono zašta treba da odgvaraju američki lideri.
То је само кулминација. Нек се они договоре ко конкретно, али нема шансе да је неки Шпанац или Данац ту вукао копнце у агресији на СФРЈ, а да су Сађани гледали ко муле.

Ljudi su se iseljavali a često i bežali iz Srbije mnogo pre 1990. godina. Naprimer bio je progon Srba iz Srbije kad nam je Moskva poslala Tita da nam bude Bog. Mi ga prihvatili kao Boga. Onaj ko nije hteo da bude veći ateista od ateiste nije imao mnogo izbora nego da ode iz ove zemlje. Mnogi od njih nisu imali tu sreću da biraju pa su rešeni prekim sudom. Za to američki lideri ništa krivi nisu mučenici.

O ljudima koji se nisu rodili a možda bi filozofija koju su Poljaci naglašavali u Evropskokj uniji. Ne znam koliko im je to prošlo..
Ако кренеш тако, људи су умирали и много пре 1901, тако да су сви наци логори небитни. Сви ти људи би ионако умрли једном... То ти је релативизација.

Када се испитује неко убиство не прича се само о оних 5 секунди колико су летели меци, него се подробно рашчлани хиљаду пута дужи временски период.

Znači čovek ništa dobro nije mogao da uradi?

Samo bog može činiti dobro?
За оно најбитније је заслужан Бог. Ако хоћеш да причаш о детаљима, наведеш конкретно шта су све битно појединци урадили па да се баци на тас.

Pa ti reče da je Zapad odgovoran za sve od 1990. pa na ovamo. To su tvoje reči, ne moje. Ja samo pitam ko je bio odgovran za vremena pre 1990. godine?
Запад је одговоран за оно о чему се прича овде. Сигурно нису Аргентина, Кина, Русија или Египат...

Za vreme Nemanjića, na primer, ko je bio odgovoran? Nemanjići ili Zapad? Za vreme Rimske imperije, ko je bio odgvoran? Ja verujem isto Zapad.
Вероватно је Ватикан био доста уплетен. Било је сукоба и са Православним центрима моћи, а касније су дошли и Мухамеданци.