Kako to..🤔

Ravnogorac65

Aktivan član
Poruka
1.185
Screenshot_2026-01-19-21-05-27-394-edit_com.instagram.android.jpg

Jedna lepa,mlada devojka je ovo danas objavila,zanimljivo.
Da li je to tako,šta je u pitanju,gde je zapelo?

Pogledajte prilog 1849237

Jedna lepa,mlada devojka je ovo danas objavila,zanimljivo.
Da li je to tako,šta je u pitanju,gde je zapelo?

Треба и слободнима него се жене више ложе на ове заузете и ожењене јер ко веле "ако је добар њој биће и мени, што сам ја гора од ње". А ту је и фактор уцене ако јој ожењени досади - лакше га откачи.

А слободан човек је као вук, сви га се боје и лако дижу хајку на њега, а он не мисли ништа лоше само је гладан

Zanimljivo je da je ovo pitanje postavila žena,mlada,lepa,ja samo preneo na forum.
Ima tu neke istine,siguran sam.
Često po restoranima,kafićima vidim grupa samo cure,druga grupa samo muškarci,dva sveta,bez komunikacije.One se našminkale,razgolitile,šalju signale ali džaba,tuga za videti.
Gde je zapelo,pita se ova cura,ja samo prenosim,ništa lično.

Zanimljivo je da je ovo pitanje postavila žena,mlada,lepa,ja samo preneo na forum.
Često po restoranima,kafićima vidim grupa samo cure,druga grupa samo muškarci,dva sveta,bez komunikacije.One se našminkale,razgolitile,šalju signale ali džaba,tuga za videti.
Istina.
U pitanju je uticaj medija koji promovišu objekat u čoveku a ne čoveka u čoveku...
Mladost to prati jer po prirodi ne moze da razume postupak, nema iskustvo pa tako i devojke i mladići misle da sve treba da bude u izlogu tj. izgledu...na kraju proradi instinkt i veliki strah od vezivanja a tu muškarci prednjače...veće su kukavice...😁

Poslednja izmena:
Па запело је у томе што друштвене мреже раде посао одлично те више нема потребе за бламажом уживо. Уосталом, не шминкају се оне због нас већ због њих, такмиче се међу собом и на нету и у јавности, а што се сигнала тиче углавном гледају као да си им оца убио, евентуално као да си небитан

Back