Ravnogorac65
Aktivan član
- Poruka
- 1.185
Jedna lepa,mlada devojka je ovo danas objavila,zanimljivo.
Da li je to tako,šta je u pitanju,gde je zapelo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Postali zavisnici od ženajednostavno, ovi zauzeti "navukli" se na žene pa sad ne mogu bez rezervne![]()
pa daPostali zavisnici od žena![]()

Pogledajte prilog 1849237
to već ovisi o preferencijamane razumem.. i slobodnima nekad trebaju 2..3...

pa preferncije su u isto vreme ali tesko je naci preferentkinje za toto već ovisi o preferencijama![]()
sve ima svoje mjesto i vrijemepa preferncije su u isto vreme ali tesko je naci preferentkinje za to![]()
ali šta je je, nama ženama je puno lakše po tom pitanjuTako što oženjeni muškarci od dana ženidbe gube kompas za normalno rezonovanje i zaključke.Pogledajte prilog 1849237

Baš lepa i mlada,baš baš,veruj mi.Tako što oženjeni muškarci od dana ženidbe gube kompas za normalno rezonovanje i zaključke.
Zbog toga su tu njihove žene.
Vidi se da je ovo napisala neka lepa mlada i neudata žena![]()
Oženjeni znaju šta je dobro i gde spava toplota, ljubav, seks na eksPogledajte prilog 1849237
Izgleda da si pogodila u centar.Oženjeni znaju šta je dobro i gde spava toplota, ljubav, seks na eks...ovi slobodni tuc tamo tuc vamo pa se na kraju pogube...
Чудо се ви слободне никад не погубитеOženjeni znaju šta je dobro i gde spava toplota, ljubav, seks na eks...ovi slobodni tuc tamo tuc vamo pa se na kraju pogube...
Istina.Zanimljivo je da je ovo pitanje postavila žena,mlada,lepa,ja samo preneo na forum.
Ima tu neke istine,siguran sam.
Često po restoranima,kafićima vidim grupa samo cure,druga grupa samo muškarci,dva sveta,bez komunikacije.One se našminkale,razgolitile,šalju signale ali džaba,tuga za videti.
Gde je zapelo,pita se ova cura,ja samo prenosim,ništa lično.
Па запело је у томе што друштвене мреже раде посао одлично те више нема потребе за бламажом уживо. Уосталом, не шминкају се оне због нас већ због њих, такмиче се међу собом и на нету и у јавности, а што се сигнала тиче углавном гледају као да си им оца убио, евентуално као да си небитанZanimljivo je da je ovo pitanje postavila žena,mlada,lepa,ja samo preneo na forum.
Ima tu neke istine,siguran sam.
Često po restoranima,kafićima vidim grupa samo cure,druga grupa samo muškarci,dva sveta,bez komunikacije.One se našminkale,razgolitile,šalju signale ali džaba,tuga za videti.
Gde je zapelo,pita se ova cura,ja samo prenosim,ništa lično.
..ovi slobodni tuc tamo tuc vamo pa se na kraju pogube...

Ne bi trebalo da budu ni u kakvoj korelaciji ti muškarci valjda.Baš lepa i mlada,baš baš,veruj mi.
Misliš oženjeni su uzrok što ovi slobodni nemaju nagon.![]()